hubwarka 10.03.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 Witam. Czy jest ktoś budujący projekt GLX-2 ? Chętnie wymienię się doświadczeniami oraz zdjęciam . Pozdawiam hubwarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubwarka 10.03.2004 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2004 nie wierzę, że nie ma budujących GLX2? Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubwarka 15.03.2004 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 nadal nikogo nie ma? Cała Polska się buduje a tu pustka. Przecież to taki ładny projekt. Pozdrawiam hubwarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubwarka 16.04.2004 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 tylko płakać mi zostało? Na innym poście odezwało mi się kilka osób? Zapytanie przeniosłem do Projekty i cisza. poz Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts