Dziatek 20.05.2002 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2002 Może ktoś używa kotła na zgazowanie derwna w wysokiej temperaturze. Jestem ciekawy, jaki jest koszt eksploatacji takiego kotła, jaki typ kotła używa, jaki jest czas między zasypami, jakim drewnem jest opalany. Może ktoś odezwie się?Za odpowiedź dziekuję. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 20.05.2002 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2002 Cofnij się o 1 lub 2 strony do tematu"piec c.o. na drewno" tam piszą Ci co użytkują i chcący to robić (między innymi ja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 05.12.2014 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2014 Zapraszamy do obejrzenia filmu z cyklu Muratora: Czym ogrzewać dom. Odcinek o doświadczeniach z grzaniem kotłem zgazowującym drewno: Zobacz inne filmu murator.tv - Telewizji Budowlanej Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts