aksamitka 29.07.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 witamobecnie jestem na etapie adaptacji, w WZ mam zapis ze energia będzie z "istniejącego przyłącza"- istniejące przyłącze jest na starym budynku ( ten budynek zostaje), projektant wrysowal przylacz ze slupa( stoi na mojej działce), twierdząc ze na tym etapie nie ma to znaczenia, czy faktycznie? jak to jest w rzeczywistości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_z_wolna 29.07.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Do projektu powinny być wydane warunki podłączania prądu do nowego budynku wydane przez dostawcę prądu. Jak tam będzie napisane, że z tego słupa to nie ma problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 30.07.2011 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 w ZE powiedzieli ze wystarczy obecna umowa, bo ja nie chce robic nowego przylacza ze slupa tylko podlaczyc sie do obecnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts