Andrzej Wilhelmi 10.08.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 ... jak tego konia na ten dach zaprosić? Drogi Adamie to dość proste! Najpierwej go trza wydoić. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 10.08.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Obawiam się że po wydojeniu to on już nigdzie nie będzie chciał wejśc a co gorsza może za tobę wodzić tesknym wzrokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 11.08.2011 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoda72 09.10.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Witam,Czy ktoś może kupował w ostatnim czasie system rynnowy VM Zinc w kolorze antra? Dokonałem zakupu takiego systemu (strasznie drogi). Zależało mi na zakupie dobrej jakości systemu tytan-cynk ale w czarnym kolorze. Po zamontowniu rynien. przy doginaniu haków zaczęla z nich odchodzić płatami farba. Przedstawiciel firmy przyznał w rozmowie telefonicznej, że jakaś partia haków nie została przed pomalowaniem odtłuszczona stąd problem. Złożyłem reklamację domagając się wymiany, niestety nie tylko haków ponieważ są one już zamontowane na rynnach pospawanych ze sobą, ale całego systemu. Firma w odpowiedzi powiedzała, że co najwyżej mogą przyjechać i te haki pomalować, a o odszkodowaniu za towar niepełnowartościowy nie ma mowy. Czy ktoś może był w podobnej sytuacji? Może ktoś również zakupił system z tymi feralnymi hakami? Proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts