manika 30.07.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 (edytowane) Witam! Po wielu poszukiwaniach zdecydowałam sie na domek Jaspis 4 z pracowni MTM Styl. Na początku budowę chciałam rozpocząć jeszcze jesienią, ale z pewnych przyczyn realizacja została przesunięta na marzec 2012. I po wielu miesiącach wyczekiwania, wreszcie ruszyła budowa. Edytowane 4 Marca 2012 przez manika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manika 04.03.2012 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Mój domek, już wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manika 30.03.2012 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Witam! Widzę, że jest małe grono budujące Jaspisa. Bardzo zależy mi na kontynuacji tego tematu ponieważ warto podzielić sie uwagami na kolejnych etapach budowy. Czy naprawdę nie ma nikogo , aby podzielił się informacjami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts