Pawlo111 31.07.2011 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Jakie zrobić wysokie ogrodzenie?Od strony sąsiadów prawdopodobnie będzie siatka od frontu deski.I dylemat ile tej siatki dać?Planujemy psa owczarka niemieckiego i wybieg dla niego oddzielny. Ale czasami będzie biegał po całej działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 31.07.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Tyle musisz dać by pies nie przeskoczył, a nawet 10 cm więcej niż wydaje ci się że może przeskoczyć. Ty znasz swojego psa. Ja znam takiego co wykorzystując kupę zlodziałego śniegu przeskoczył ogrodzenie pok 1,5 m... Z punktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawlo111 02.08.2011 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Myślałem dać 160 siatka plus 10cm podbudowy czy jak to zwał. Czytałem że przy siatkach standardem jest ; 100, 120, 150, 180 ale zawsze mogę zamówić nie standardową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 02.08.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Hmmm... zakładając że zrobisz pływającą podmurówkę [typowa wysokość 20 cm], z czego nawet dasz 10 cm do ziemi, dasz 5 cm odległości między siatką a podmurówką [by miała gdzie "chodzić" - to otrzymasz przy siatce wys. 150 cm wysokość od ziemi 165 - 170 cm, czyli jak na mój gust dość. Jeśli nie wiesz jak wysoko potrafi skoczyć pies - zadzwoń do pasjonatów owczarka niemieckiego - podadzą Ci takie info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts