zen211 01.08.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Witam,Chciałbym zeby Pierwsza wylewka wyszla mi na rowno ze scianami fundamentów, jednak wtedy bede musial dać tylko 5cm styropienu na ocieplenie i nie wiem czy nie za mało...? Można by bylo dać pod pierwszą wylewke jeszcze 5cm bezposrednio na ziemie czy tam żwir? da to caoś tak sobie pomyślałem tylko nie wiem czy to nie idiotyczny pomysl moze macie jakies doświadczenie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 01.08.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Stale powtarzam - WOLNO chcieć!Jak Cię stać na utrzymywanie chciejstw przez 50 latek lub dłużej - to WOLNO!To TWOJE chciejstwa i TOBIE sprawiają przyjemność... Coś budujesz...WIESZ co budujesz?Poczytałbyś na ten temat. Sporo wątków o tym tu jest...Choćby to:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?182626-Najlepsze-ocieplenie-pod%C5%82ogi-na-gruncie Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts