Holyboy 01.08.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 W firmie która będzie dostarczać mi bramę odradzono mi montaż klamki, gdyż podobno jest niepotrzebna i raczej nie jest zamawiana, a brama ładniej wygląda. Czy w bramie segmentowej (4,5x2,1m) z napędem klamka rzeczywiście jest zbędna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 02.08.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Jeżeli brama ma szczebelki wtedy ciągniesz za szczebelki. Jeśli jest jedną taflą gdzie nie ma za co lapać wtedy jakiś zaczep do ciagnięcia jest potrzebny, bo nie zawsze otwiermy pilotem i zawsze ona działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 02.08.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Ja mam bramę segmentowa i nie chciałem klamki. Mi jest nie potrzebna. Do garażu mam jeszcze inne wejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Holyboy 02.08.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Dzięki za odpowiedzi. Zatem zostanie bez klamki, bo też mam drugie wejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 03.08.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 ja mam segmntową w autoamcie, dwa inne wejścia ale klamke mam, była w cenie i tak, uzywałem jej czasem gdy elektryki jeszcze nie miałem zrobionej i otwierałem ręcznie, ale bardzo rzadko, powiem tak: wyglądu ona nie psuje (przynajmniej moja) ale jeśli masz za nią płacić dodatkowo to raczej odpuść sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts