Brian7 02.08.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 Witam. Zapraszam do komentowania mojego dziennika budowy. Dom w Rododendronach 8 Brian7 Dziennik Budowy <-- KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 02.08.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2011 No to będę pierwszy. Robota idzie szybko, ładnie to wygląda, równiutko na ten klej. Jestem ciekawy jak wyjdą te zmiany w rodku. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LINKA82 12.08.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Naprawdę robota szybko idzie, obytylko ta pogoda niebyła taka kapryśna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 15.08.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 No i lecicie z robotą, widzę teriva się układa. No i już widzę wasze zmiany. Domek jest już różny od mojego. Jak wam się podoba?? bo już macie namiastkę jak to będzie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brian7 16.08.2011 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 (edytowane) Zmiany mogą być tylko denerwuje nas robota z balkonami. Ale cóż.. Zmieniliśmy też schody zabiegowe na schody ze spocznikiem, jutro będa gotowe szalunki, to zamieszcze zdjęcia. Planuje też zrobić okno zamiast drzwi balkonowych nad wykuszem tak jak Ty. Edytowane 16 Sierpnia 2011 przez Brian7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 16.08.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 A co z tymi balkonami. Ja bym ich chętnie tez nie robił, no ale wygląd by się popsuł. No i szkoda tych drzwi balkonowych. Pokoje są super z tymi oknami, ale te balkony to tylko kłopot i WYDATEK i to niemały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brian7 17.08.2011 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Zgadzam sie z tym, ze to tylko kłopot i wydatek. Ale cóż.. wyglądu dodaje, to fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 04.09.2011 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2011 No to lecicie dalej z robotą. Niedługo więźba i później domek przykryty.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 23.10.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 (edytowane) No i przykryty. Pogoda we wrześniu była dobra, więc wszystko zgodnie z planem. Jaka to blachodachówka, kolor i firma, to mat?? Więźba pozaznaczana jak u mnie , może Ci sami robili albo to taki ogólny sposób wszystkich dekarzy. Moi dekarze byli z Szyszkowa. Teraz okienka i można już w środku dłubać. Ps. Wstaw rzut poddasza, bo tam są tez duże zmiany. Edytowane 23 Października 2011 przez ktosiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brian7 24.10.2011 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Blacha z Regametu, kolor R9003, czerwony, mat, profil Olimpia. To z pewnością nie ci sami dekarze robili. Tak, okienka już za mniej więcej tydzień. Będą to okna Veka, okucia Roto, kolor zwenęrzny orzech, złote szprosy. Gdy tylko będą wstawione, dodam zdjęcia. Rzut poddasza dodam gdy będe miał wolną chwilkę, jutro pewnie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brian7 01.11.2011 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Rzucik poddasza dodany, mniej więcej widać zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts