jazam 03.08.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Witam, w drodze nabycia spadku stalem sie wspolwlascicielem rekreacyjnej dzialki lesnej w gminie Wiazowna w poblizu Otwocka. Dzialka ma 5800 m2, moj udzial wynosi 1/4 czyli 1450 m2. Poniewaz nie mieszkam w Polsce, wiec raczej nie mam opcji regularnego korzystania z dzialki. Wedlug opublikowanego na poczatku roku studium do planu zagospodarowania dzialka znajduje sie na terenie ochrony przyrody, wiec odlesienie i uzyskanie decyzji o warunkach zabudowy jest nierealne. Ze tego co wiem dzialke lesna mozna podzielic tylko jezeli kazdy kawalek ma conajmniej 3000 m2. Teraz pytanie: czy poza sprzedaniem mojego udzialu wlascicielowi pozostalej czesci mam jakiekolwiek inne opcje? Z gory dziekuje za informacje i pozdrawiam,Janek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts