Atheros94 03.08.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Witam mam problem niedawno kupilismy stary domek niedaleko miasta.i mam problem pokoj jest w ksztalcie litery L jest dosc maly bo wymiary podam w zalaczniku ;P http://imageshack.us/photo/my-images/99/murator.jpg/ Przepraszam za prowizoryczny rysunek ale nie potrafie sie obslugiwac konkretniejszymi programami Jak ktos ma pomysl jak urzadzic z tej malizny pokoik dla osoby 16-17lat i opisze bede naprawne wdzieczny z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lens 08.08.2011 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Niezła klitka Ja bym we wnękę wcisnął łożko, dał sporo wiszących pólek żeby zredukować liczbę ewentualnych szafek i komód. Do tego tv na ścianę - to też dobra opcja. Wszystko zależy co chcesz mieć w tym pokoju.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atheros94 08.08.2011 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 hmm no wiem w pokoju nie ma byc nic szczegolnego tylko tv lozko i pare poleczek pokoj jest o polowe mniejszy poniewaz polowa zostala przeznaczona na kotlownie z osobnym wejsciem i zostala taka literka T a nie mam zamiaru robic tam suszarni ani nic w tym stylu.Aha jak mialo by wygladac to lozko wnekowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-333 15.08.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Typów łóżek jest sporo - w dzisiejszych czasach, kiedy metraż zamieszkiwany przez 3-4 osobową rodzinę w bloku jest naprawdę śmieszny.. Można znaleźć wszystko. Wiele zalezy też od wymagań przyszłego mieszkańca lub mieszkanki - bo w wieku 16-17 lat ma się chyba już jakieś zdanie Może sprecyzuj te ostatnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madia 15.08.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Tu masz przykład jak może wyglądać łóżko we wnęce podobnej do Twojej. http://homesickdesigns.com/kids-room-designs/space-saving-for-kids-small-bedroom-design-ideas-by-sergi-mengot.html/attachment/purple-minimalist-furniture-in-small-girls-bedroom-design-idea-by-sergi-mengot Przede wszystkim podaj więcej szczegółów, zaznaczyłam czego brakuje. Napisz wymiary A, B oraz powiedz na którą stronę otwierają się drzwi-L czy P? Poza tym, czy mieszkaniec pokoju nie potrzebuje żadnego biurka, szafy na ubrania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts