MiA Wojtek 14.08.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 ehhh ja ostatnio wielu spraw nie rozumiem buuu ostatnio..po grzyba jest opcja wystawienia firmom opinii kiedy te sie nie ukazuja lub ewentualnie znikaja po kilku/kilkunastu godzinach??? moze dotyczy tylko negatywnych?? i tez nie rozumiem z jakiego powodu taki fajny watek zamarl na prawie na rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 16.08.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 A ja nie rozumiem skąd wytrzasnęłaś godzinę 05.58 A ja nie rozumiem,dlaczego nie rozumiesz ,że przy każdej dacie jest również godzina,nie rozumiem po co ta godzona tam widnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 17.08.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Nie rozumiem czemu zapałki z biedronki są takie wredne , kiedy chcę zakopcić szluga to odpala dopiero piąta albo ósma ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.08.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Nie rozumiem czemu zapałki z biedronki są takie wredne , kiedy chcę zakopcić szluga to odpala dopiero piąta albo ósma ..... widocznie to te biedronki chińskie, one jakieś parszywe są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 17.08.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 zawalisty wątek, wiele wyjaśnia ja już wszystko rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 17.08.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 zawalisty wątek, wiele wyjaśnia ja już wszystko rozumiem i ja bym chciał wszystko zrozumieć ale nie rozumiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 17.08.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 i ja bym chciał wszystko zrozumieć ale nie rozumiem..... he he czasem lepiej mniej rozumieć albo choć udawać a co do wszystko rozumiem- odnosi się do odpowiedzi w tym jedynie wątku ale tylko do tego momentu... co będzie dalej- nie wiem, czas pokaże rozumiecie? jeszcze słowo a sama siebie nie zrozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.08.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 to wszystko o czym piszecie jest takie.hymmmmm ...niezrozumiałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 17.08.2012 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 bo tu nie ma za wiele do zrozumienia ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Benta 17.08.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Jakoś nie mam ochoty aby to zrozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 18.08.2012 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 Nie rozumie, dlaczego wiecznie planuję wyjazdy a jak przychodzi co do czego, to okrutnie jechac mi się nie chce. I jadę, bo zaplanowałam/ umowiłam się, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 18.08.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 no to faktycznie jest to niezrozumiałe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 18.08.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2012 A ja nie rozumiem dlaczego ten z Amber Silwer he he,zostawił to złoto,platynę i milion,mógł już wszystko zakosić nie rozumiem o co mu chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 19.08.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 A ja nie rozumiem dlaczego ten z Amber Silwer he he,zostawił to złoto,platynę i milion,mógł już wszystko zakosić nie rozumiem o co mu chodzi a co tu do zrozumienia - po prostu natachał się do tej pory z tym czego już policmajstry się doliczyli że brakuje , złoto i miliony w walizce muszą ważyć , nie rozumiem czemu nie wziął na przykład paleciaka albo nie pożyczył dwukołowego wózeczka od panów co wożą złom i kartony na skup , tak niewiele mu już zostalo do zabrania , a może po prostu nie jest pazerny ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 19.08.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Siebie można przemilczeć, także - przeczekać, a nawet - przeżyć. Tylko nie – zrozumieć. Władysław Grzeszczyk (Parada paradoksów) niby paradoks, a coś na rzeczy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 19.08.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Sraczka to paradoks - niby rzadko a często.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 19.08.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Nie rozumiem jak mogłam wcześniej nie zauważyć, że taki fajny wątek jest:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 20.08.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Fajny wątek?????? Nie rozumiem......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 20.08.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Fajny wątek?????? Nie rozumiem......... Nie rozumiem jak można nie rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 20.08.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Ja też nie rozumiem, jak to można zrozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts