Anna Pepa 20.08.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Przez chwilę zdawało mi się, że zaczynam rozumieć, ......ale jednak nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 21.08.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Ja to chyba na innych falach odbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.08.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Nie rozumie, dlaczego wiecznie planuję wyjazdy a jak przychodzi co do czego, to okrutnie jechac mi się nie chce. I jadę, bo zaplanowałam/ umowiłam się, itp. O! Ja też tak mam Jak siedzę w domu, to chcę gdzieś jechać, jak przychodzi wyjazd, to nie rozumiem, po kiego jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 27.08.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 O! Ja też tak mam Jak siedzę w domu, to chcę gdzieś jechać, jak przychodzi wyjazd, to nie rozumiem, po kiego jadę masakra z makabrą mam tak samo nienawidzę pakowania, samego faktu wyjazdu, podróży, tych jazd, że coś złego wydarzy się po drodze, ale jak już dojadę na miejsce to git, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 27.08.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Z tymi wyjazdami to chyba każdy tak ma. Ja się cieszę do momentu kiedy trzeba zacząć się pakować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 02.09.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 nie rozumiem,dlaczego ta niedziela tak szybko mija i znowu jutro trzeba iść do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 02.09.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 nie rozumiem, co macie z tym pakowaniem. My pakujemy się 0,5h przed wyjściem z domu(tzn. żona, bo mnie zajmuje jakieś 3-5minut).Nie rozumiem dlaczego we wrześniu dopada mnie chandra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 05.09.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 nie rozumiem dlaczego przez całe wakacje moja córka mogła sama się budzić nawet o 6 rano a od poniedziałku (szkoła) śpi jak zabita- nie sposób dobudzić ją na 8 do szkoły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 08.02.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Nie rozumiem,taki fajny temat a nikt nic nie piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 09.02.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 nauczycielka w szkole średniej tłumaczyła nam reformę grabskiego. napisała na tablicy o kursie złotego 1=5. ja powiedziałem jej, że nie rozumiem dlaczego jeden równa się pięć bo przecież jeden nie równa się pięć. no to ona odpowiedziała, że nie rozumie jak ja się tam znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 09.02.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 To przechodzi ludzkie pojęcie, ale nie rozumiem czemu nikt nic nie rozumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.02.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 kompletnie nie rozumiem, dlaczego mój mąż nie wie jak "zbudować" kotłownię, przecież taka wiedza w testosteronie płynie....no nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.02.2013 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 .... przecież taka wiedza w testosteronie płynie....no nie rozumiem ma go za mało, barszczyk z krokietem mu pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.02.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 nie rozumiem co ma barszczyk z krokietem do testosteronu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.02.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 nie rozumiem co ma barszczyk z krokietem do testosteronu olimpiada w Montrealu, doping, polski hokeista, barszczyk i ...... podwyższony testosteron, ale to dawno było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.02.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 A to było mi mówić, że nie rozumiem, że mój ślubny ma olimpijskie zapędy No i nie musze już zaglądać do wątku "pomysł na obiad" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgoś83 14.03.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 oj ja też wielu sytuacji nie jestem w stanie zrozumieć..ostatnio kominiarz wystawił nam opinię kominiarską z błędami w dacie i nazwie miejscowości..mąż zadzwonił, że musi to poprawić.. i co? poprawił..yhy..z większymi błędami..no nie rozumiem jak można być takim tłukiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 14.03.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 nie rozumiem czemu jak się leje gdzieś woda , czy to z kranu czy szlaucha , czy innego źródło to zaczyna się chcieć sikać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.03.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Nie rozumiem, na cholerę w drugiej połowie marca takie zwały śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgoś83 21.03.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 nie rozumiem czemu jak się leje gdzieś woda , czy to z kranu czy szlaucha , czy innego źródło to zaczyna się chcieć sikać .... haha padłam;ddd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts