alibabka 22.03.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 A w końcu - czy wszystko musimy zrozumieć? "Są rzeczy na niebie i ziemi, o których się filozofom nie śniło...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 22.03.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 ja na prawdę tego nie rozumiem i wiele razy tego doswiadzyłem , więc nie rozumiem dlaczego się śmiejesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.03.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 nie rozumiem czemu jak się leje gdzieś woda , czy to z kranu czy szlaucha , czy innego źródło to zaczyna się chcieć sikać .... ... nie rozumiem więc, dlaczego kabiny prysznicowe nie są wyposażone w pisuar ps - Jar ... wędzareczka wygląda baaaaardzo przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 22.03.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 i działa przyzwoicie ...nie rozumiem czemu ......zreszta to nie moja .......znaczy ja zrobiłem ale na zlecenie komuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.03.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 ... nie rozumiem więc, dlaczego nie zrobisz dla siebie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 22.03.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 ... nie rozumiem więc, dlaczego nie zrobisz dla siebie ... haha mam zrobioną , prawie , ....szewc bez butów chodzi .......muszę jeszcze pospoinować i zrobię jakieś foty , ale jak będzie cieplej , u mnie jest rozwiązanie takie że jest to grillokominkowędzarnia , częściowo jest w altance i wieczorem może robić za kominek , ale nie rozumiem czemu piszę o tym w tym wątku ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 22.03.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 ... ale nie rozumiem czemu piszę o tym w tym wątku ????? ... aby zrozumieli ci, którzy nie znają smaku własnych wędlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 23.03.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 A w końcu - czy wszystko musimy zrozumieć? "Są rzeczy na niebie i ziemi, o których się filozofom nie śniło...." fizjologom, kiepski! Fizjologom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 23.03.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 ... nie rozumiem więc, dlaczego kabiny prysznicowe nie są wyposażone w pisuar Bo produkują nie u nas. Zresztą, Francuz od Włocha różni się tym, że Francuz jednak wyjmuje talerze ze zlewu przed oddaniem moczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgoś83 03.04.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 ja na prawdę tego nie rozumiem i wiele razy tego doswiadzyłem , więc nie rozumiem dlaczego się śmiejesz ... sadze, ze nie tylko Ty tego doswiadczyles;ppp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 04.04.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 sadze, ze nie tylko Ty tego doswiadczyles;ppp doświadczam tego non stop .......i nie rozumiem czemu tak czesto ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts