Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jaguśka! Przyszłam życzć spełnienia marzeń w Nowym Roku, a Ty już zdobyłaś półśrodki;) do ich realizacji w starym:lol:! Brawo! :lol:

To teraz tylko marz i to wizualizuj;):D.

• 2 weeks później...

He he, fajne studium kobiecej natury. Najpierw "Jaguś, prroszę..." i "...chociaż słówko...maleńkie" a potem to już "Jagnaaaa, bo w ryj dostaniesz jak się nie odezwiesz!" i buźki czerwone ze złości :)

Krzysztof, miło mi Rodzynku, w niezły moment wdepnąłeś, co? ;)

Dupa tam. Nie baluję. Ale też nie walczę. Z Pokraka dużych strasznie pieniędzy to nie ma, żeby było JASNE :rolleyes: Natomiast dostałam co się należało i Ex nawet jakoś tak bez problemu złożył odpowiednie papiery w sprawie podziału nadpłaty spłaty hipoteki (malutka kwota, ale chodzi o fakt). Cud jakiś. No ale teraz to się nic nie dzieje bo:

1. Zima u nas na wsi jest. Zimno jak cholera. U Was nie? Nie da się nic robić w tych temperaturach, więc tylko patrzymy na ten maleńki Minidomek i myślimy o tym ile roboty nas tam czeka. I na co to? Żeby pomieszkać jak najkrócej, bo trzeba będzie budować dalej. To przygnębiające.

2. Nie ma nadal nowego PZP, więc o pozwolenie nie ma się co starać. Na dodatek pan w gminie jak mantrę powtarza "Pier-wszy-kwar-tał-te-go-ro-ku" po czym przyciśnięty do muru mówi, że w lutym MOŻE będzie wyłożony a od tego momentu to jeszcze jakieś trzy, cztery miesiące. No to wygląda na to, że w gminie naszej kochanej, kwartał trwa z sześć miesięcy. To przygnębiające.

3. Klient rzucił nieopatrznie hasło "Pamiętaj, że termin 1 maja jest OSTATECZNY!" i to takim tonem, że mnie zajeżył i to natychmiast spowodowało u mnie reakcję odwrotną (mam to od dziecka), czyli, że właśnie przestałam się spieszyć. To pewnie głupie.

Tak więc po powrocie z pracy siedzę pod kocem i myślę sobie, o matko, matko ile ja mam roboty.

Wiem, że jak przyjdzie wiosna to się wezmę. Bo to takie naturalne. No i wizja eksmisji mnie pogoni :rolleyes:

A u Was też nie piszę, bo na Muratora nie zaglądam. Bo śpię zimowo. Przepraszam :(

Ale dzięki, że o mnie pamiętacie :hug:

3. Klient rzucił nieopatrznie hasło "Pamiętaj, że termin 1 maja jest OSTATECZNY!" i to takim tonem, że mnie zajeżył i to natychmiast spowodowało u mnie reakcję odwrotną (mam to od dziecka), czyli, że właśnie przestałam się spieszyć. To pewnie głupie.

Zaraz tam głupie... tyż tak mam fabrycznie...:rolleyes:

Trzymiej się i oby do wiosny...:)

oooooooooooooo jesteś nareszcie, pisklak skończony kochana, bo jak nie budujesz bo sie nie da to chociaż piszesz prawda? Ale powiem ci ze nas przetrzymałaś koncertowo naprawdę, u mnie tez mróz jak cholera, ale do roboty trzeba jechać nie da rady. dobrze ze już jesteś. pozdrawiam http://emotikona.pl/emotikony/pic/papa.gif