Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No ja nie wiem, Ośka. Kanapony zeżarły już tyle bluz i kurtek mojego Młodszego Syna, że taki psiunio też może dać się wchłonąć...

To musiał by być gigantyczny kanapon :lol2:

Gosiek
, czy poprawiło Ci się owłosienie na ciele po tym szamponie?

Naplułam w monitor...:rotfl:

Ilonka, kocica jest ogólnie trochę....dziwna. ona po prostu ma coś nie teges z brwiami :D

Dawaj fotę :)

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ona po prostu ma coś nie teges z brwiami :D

o, to zupełnie jak ja.

Tak mi kosmetyczka ostatnio powiedziała.

Mam nadzieję, że nie miała na myśli Shreka :rolleyes:

Moose - ale masz pięknego psinia :)

Nie znam bliżej kanaponów , ale wierzę w ród Pożyczalskich z powieści Mary Norton.

W każdym życzliwym domu mogą zamieszkać :yes:

To już wiem czemu okulary, szczota kominkowa, kilka par garderoby, rękawiczki ogrodowe w sporym wyborze, nożyczki, duperele łazienkowe, kupon materiału na kieckę i inne podobne zaginęły całkiem, a młot udarowy wrócił. Po prostu Pożyczalscy skorzystali i oddali młot. Resztę wykorzystują nadal :wiggle:
Moje kanapony pożyczalskie nie mają w zwyczaju niczego oddawać. Już sobie dwie ładowarki do aparatu pożyczyły. Muszę teraz trzecią kupić, Chyba jej jakiś łańcuszek zainstaluję.

Ośka, mogłabym Twojego faceta mieć na tapecie w kompie, ale Peter mógłby być zazdrosny.

A dzisiaj w pracy jakiś podobny temat o kanaponach i innych się wywiązał i koleżanka opowiadała o swojej koleżance, która od kilku lat poszukuje pokrywki od swojego największego gara. To prawie tak trudne do ogarnięcia jak zaginięcie młotu udarowego Pestki :o Muszą Pożyczalscy dużo gotować....

koleżanka opowiadała o swojej koleżance, która od kilku lat poszukuje pokrywki od swojego największego gara. To prawie tak trudne do ogarnięcia jak zaginięcie młotu udarowego Pestki :o Muszą Pożyczalscy dużo gotować...

Raczej dużo przykrywać...:rotfl:

:mad: O co tu chodzi? Jakiś chłop na tapecie mojej Jagny i to na dodatek czyjś chłop, kanapony z przykrywkami do zakrywania przydamisiów ? Ja się nie godzę !!!:-x Jedyne co mi się zgadza, to deski w kuchni.

Deski? ale jakie deski...?:rolleyes: To ja kupię ten tartak:lol2:.

Cześć Jagienka i Stajenka :D.

Dom się cudnie udomawia, ogród pięknie ogrodnieje, kot kuweci, a ja pieję (jak foka;))....:rotfl:

...jak Was czytam :rotfl:

Teraz szukamy drugi tydzień okularów J. Gubi bez przerwy i ląduje ze starą parą na nosie. Chyba przyjmę Pożyczalskich na stołowników i porozstawiam miseczki ze śmietanką po domu. Może odpuszczą :cool:
Rasiu :) Pieją foki pieją... PBebnirz- lepszy obcy chłop na tapecie niż...gdzie indziej :)

Chciałam coś rzec... ale facebookowy wpis rozwalił mnie na łopatki :lol2:

Swoją drogą to masz przygody... i szczęście, że nie padało

http://images55.fotosik.pl/153/43fcc2853e1f163dmed.jpg

a ten strażnik gdzie był jak ten ślepok jeździł w te i we wte - jakby tak na płocie siedział i ślepia żażące miał to nawet ślepy by go zauważył ;)

natomiast wywalenia towaru luzem pod płot nie skomentuję :sick:

Budowa dostarcza rozmaitych wrażeń :) Czuję pewne pokrewieństwo z tym kierowcą, ja wciąż się gubię pod Centralnym :D

Dobrze że to wełna a nie porcelana :)