Jagna 04.09.2015 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Ano podlewam. Akurat dzisiaj nie, bo popadało wreszcie trochę, ale ta susza to jakiś koszmar w ogrodach i na polach Budowlanie się jakoś wiele nie zmieniło, góra się dalej robi. A właściwie się nie robi, jakby się sama miała robić to chyba byłoby szybciej Prąd załatwiliśmy już niebudowlany, wzięliśmy G12w czyli weekendową, właśnie dostałam pierwszy rachunek. D...py nie urywa, ale to pewnie przez to podlewanie co drugi dzień całej działki. A, i dom oddałam, mam to z głowy, ufff.... Odbyło się to wszystko zaskakująco sprawnie, ale ten nasz rejon, to o dziwo, naprawdę jakiś przyjazny petentom jest. A wybiera się ktoś na Spotkanie Muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.09.2015 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 mam byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.09.2015 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2015 Jagno - po pierwsze miło Cię znowu czytać. Do Warszawy może przybędę, jeśli wyzdrowieję i jeśli zajęć w sobotę mi nie ułożą. Natenczas walczę już choróbskiem - najpierw angina, teraz oskrzela. Chyba mam alergię na szkołę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 07.09.2015 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 A wybiera się ktoś na Spotkanie Muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.09.2015 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Jagno, a Ty wybierasz się? Ja - wszystko na to wskazuje - będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 24.09.2015 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 U nas się pochrzaniło. Peter został zaproszony na urodziny znajomego, z którym się nie widział od lat i miało być muzycznie, wspomnieniowo i super ogólnie. Więc nie wysyłałam zgłoszenia do Muratora. A teraz Peter się rozchorował i do soboty raczej się nie wykuruje. Więc nie pojedziemy ani na spotkanie ani na urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.09.2015 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Buu... nawet ja wysłałam zgłoszenie i może się wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.09.2015 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Jagna, szkoda - zdrowia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.09.2015 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 ...Więc nie pojedziemy ani na spotkanie ani na urodziny No szkoda, szkoda Zdrowiejcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.09.2015 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Jagna.. jedź za mnie.. ja wysłałam zgłoszenie, ale nie pojadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.09.2015 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2015 Jagna.. jedź za mnie.. ja wysłałam zgłoszenie, ale nie pojadę... Dopiero teraz doczytałam - szkoda dziewczyny, że nie było Was. Gdy ja się po ponad dekadzie na forum w końcu zdecydowałam na ten pierwszy raz - Wielu ważnych dla mnie osób nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 22.12.2015 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2009/08/christmas032.gif Kochani niechaj magiczna noc Wigilijnego Wieczoru,Przyniesie Wam spokój i radość.Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia,Będzie wyjątkowym pięknem.A Nowy Rok 2016 obdaruje Was,Pomyślnością i szczęściem.Życzę Wam Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzeniai Niech spełniają się Wasze wszystkie marzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.12.2015 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 A światłość już niedaleko:w Grudniu się narodzi Dziecko,co jednym wzniesieniem dłoniświat ku światłości nakłoni.Spójrzcie, jak pierzchają cienie!Płynie Boże Narodzenie!"K.I. Gałczyński Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.04.2016 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) Jagno! ostatnie zdjęcie w dzienniku przedstawia potwora na grządce - mam nadzieję, że on Was jednakże nie pożarł Edytowane 22 Kwietnia 2016 przez Zochna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.10.2016 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Jagno, halo, no tak się nie godzi. Bez słowa pożegnania, wyjaśnienia tak zniknąć sobie....Nie zgadzam się i już. I bardzo proszę, bez ociągania meldować, co następuje.... No..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.12.2016 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Wesołych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.03.2017 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2017 Jagno, wygląda na to, żeś przez potwora grządkowego pożarta. Jak można Cię odzyskać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.05.2019 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2019 Nijak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts