Moose 21.11.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Osica! Ale Ci zazdroszczę....! Ale że co...? Że bez gratów...???:rotfl: A tak poważnie to będzie szybciej niż myślisz jak sama sobie pokoczujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.11.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Mogę być persona non grata byle już u siebie w naszym Prostaczku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.11.2011 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Mogę być persona non grata Też tak miałam... a mój chop twierdził, że na budowę się nie wprowadzi... od 10 dni sobie koczujemy i wcale nie chce wracać do cywilizancji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.11.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Osica przy okazji gratulacje koczowania Jagna sąsiadów mam, ale nie za ścianą a bezpośrednich tylko z jednej strony A szprosy światło zabierają, jeśli to nie wadzi to nie mam nic przeciwko.... zresztą myć szyby będziecie sami - tyle rogów do wytarcia Ale tęsknotę do tego typu okien doskonale rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.11.2011 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 od 10 dni sobie koczujemy i wcale nie chce wracać do cywilizancji... Wcale się nie dziwię. Drewniany dom w lesie... Mmmmm.... A szprosy światło zabierają, jeśli to nie wadzi to nie mam nic przeciwko.... zresztą myć szyby będziecie sami - tyle rogów do wytarcia Ale tęsknotę do tego typu okien doskonale rozumiem Jeszcze nie wiem czy przeszkadza z tym światłem, ale mam nadzieję, że kląć nie będę. Co do rogów - wewnątrzszybowe będą hłe, hłe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.11.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Wewnętrzne to nie szprosy jak już to prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.11.2011 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Wewnętrzne to nie szprosy jak już to prawdziwe Oj tam, oj tam. Tak naprawdę najładniejsze to są prawdziwe szprosy drewniane na prawdziwych drewnianych oknach. Skoro mam mieć okna, które tylko wyglądają jak drewniane, to mogę mieć i szprosy, które tylko wyglądają jak szprosy. A okno będzie się łatwiej myło. No nie ma tragedii... No patrzaj... Takie ohydztwo? Sąsiedzi mają takie coś. Widziałam i od zewnątrz i od środka. Ładnie to wygląda w już urządzonym domu. Słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.11.2011 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Osica przy okazji gratulacje koczowania Gosia nie dziękuję... coby nie zapeszyć, ale tu mnie dobrze...mogłabym nie wyłazić z domu chyba, że na spacer do lasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 23.11.2011 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Oj tam, oj tam. Tak naprawdę najładniejsze to są prawdziwe szprosy drewniane na prawdziwych drewnianych oknach. Skoro mam mieć okna, które tylko wyglądają jak drewniane, to mogę mieć i szprosy, które tylko wyglądają jak szprosy. A okno będzie się łatwiej myło. No nie ma tragedii... No patrzaj... Takie ohydztwo? [ATTACH=CONFIG]86578[/ATTACH] Sąsiedzi mają takie coś. Widziałam i od zewnątrz i od środka. Ładnie to wygląda w już urządzonym domu. Słowo nikt nie mówi że ohydztwo, wręcz przeciwnie, są śliczne, zwłaszcza oglądane od zewnątrz, tylko od środka, gdy siedzi się na kanapie- a dużo się siedzi w niepogodę i zimą i patrzy na ogród przez duże szklane drzwi takie zakratowane to tak trochę dziwnie ....... jednym to odpowiada, innym nie; niektórzy co mają to żałują inni żałują że nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.11.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma Wiem jak wyglądają, bo długo sami ten temat przerabialiśmy - wizualizacja naszego domku miała szprosy... i na rysunku tak jest ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 25.11.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 jak chce to niech ma w trzecim domu zrezygnuje hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 25.11.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 I się po prostu okaże. Obiecuję solennie, że jak już wybudujemy i wstawimy te okna ze szprosami a potem trochę pomieszkamy i dojdę do wniosku, że najchętniej to bym pazurami te paseczki z między szyb powydzierała, to Wam uczciwie powiem, że głupia byłam, że mnie chyba Bóg opuścił, jak decyzję podejmowałam, że dlaczego, ach dlaczego, mnie skuteczniej nie odwiodłyście od tego pomysłu... ok? Jak na razie jestem dosyć dobrej myśli, bo teraz mam bezszprosowe okna i bardzo nie lubię jak są zupełnie odsłonięte. Nie lubię pootwieranych drzwi (i w domu i w pracy) i nie lubię gołych okien. Obym mogła Wam zdać relację ze swojego samopoczucia związanego z życiem za szprosami, bo na razie nie mam domu, nie mam okien i nie mam szprosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 25.11.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Jagna , wiedziałam, że coś wykombinujesz!Wiele miesięcy nie zaglądałam na forum, dzisiaj coś mnie podkusiło....no i proszę, taka niespodzianka!Jako bardzo zadowolona mieszkanka Ciepłego cieszę się,że wybraliście Prostego!Widzę, że szykuje mi się pasjonująca lektura na długie, zimowe wieczory.Pozdrawiam Ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 25.11.2011 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2011 Oj tam, oj tam. Tak naprawdę najładniejsze to są prawdziwe szprosy drewniane na prawdziwych drewnianych oknach. Skoro mam mieć okna, które tylko wyglądają jak drewniane, to mogę mieć i szprosy, które tylko wyglądają jak szprosy. A okno będzie się łatwiej myło. No nie ma tragedii... No patrzaj... Takie ohydztwo? [ATTACH=CONFIG]86578[/ATTACH] Sąsiedzi mają takie coś. Widziałam i od zewnątrz i od środka. Ładnie to wygląda w już urządzonym domu. Słowo Się zgadzam w 100% Kibicuję po cichutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.11.2011 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2011 Kasia Fajnie, że wpadłaś! No tak, poniekąd to my "projektowa" rodzina jesteśmy Tym bardziej, że przecież Ciepły był długo naszym faworytem, więc pędzę zaraz poczytać co u Was i mam nadzieję znaleźć mnóstwo zdjęć.... Rasia Miło, że zaglądasz czasem i najważniejsze, że kibicujesz. Możesz i głośno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 27.11.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Hmm..urządzanie małego salonu,skąd ja to znam.Mnie uratowało okno przesuwne.Dzięki temu mam dodatkową "ścianę" do wykorzystania.Czy w wersji drugiej-tej narożnej -stół nie będzie kolidował z drzwiami tarasowymi- otwieranymi często latem.Bardziej podoba mi się wersja z drzwiami usytuowanymi centralnie, wydaje mi się jakaś taka ..harmonijna / chociaż nie jestem fanką kominka i telewizora obok siebie/U mnie telewizor jest na wprost okna / południowego/.Dajemy radę ze słońcem.W ostateczności opuszczamy roletę. Dzisiaj dopiero poczytałam na jakie szaleństwo się porywacie.Pocieszę Cię, że moi sąsiedzi też tak budowali.Jesienią postawili garaż, przezimowali, wiosną ruszyli z dalszą budową.Nie zawsze było różowo, ale dali radę.My z kolei na czas budowy wynajęliśmy dom w okolicy, w którym zimą temperatura spadała do 12 0 Celsjusza .Szybko stamtąd spie.... do domu, w którym nie było prawie nic. Głowa do góry, ja tam Jagna w was wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 28.11.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2011 Cześć jaguś! W nowym mini-dzienniku witam się pierwszy raz,ale namiętnie czytywałam "podrzutka".......tfu...."pokraka" Cieszę się,ze mury pnął się go góry-a w zasadzie już dach się kryje .Masz 2 w 1 - SWÓJ dom i tą samą okolicę . 3-mam kcuki za c.d ( czyli ciąg dalszy a nie płytę ) Przeczytałam "pisklę w kominie"........ależ Ty piszesz .Ty się przerzuć na pisanie,rzuć tę szkołę.....Jestem ciekawa i głodna ciągu dalszego.....Czy nieśmiało i ja mogę prosić na e-maila? Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.11.2011 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Jagna długie wieczory som 'piskle" byś podrzuciła, bo piszesz na pewno a może już kończysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 29.11.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Hej Jaguś! "widziałam" Cię na komentarzach forumowej aukcji dla Franusia Do siebie juz nie zagladasz? Pozdrawiam cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 01.12.2011 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Dziewczyny kochane - pisklaka coś nie bardzo ostatnio pisałam... Emocje z przedłużającą się sprzedażą Pokraka na tyle mnie eksploatują, że nie bardzo mogę się skupić i "przenieść" do przeszłości. Ale motywujecie mnie, nie powiem... Z przyjemnością się podzielę jak coś dalej stworzę, obiecuję! Lady, wspaniale, że zajrzałaś, kochana! P.S. Studnię mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts