Tom Bor 14.01.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 nie przyjmuję tego do wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.01.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2012 Jaguśka! Przyszłam życzć spełnienia marzeń w Nowym Roku, a Ty już zdobyłaś półśrodki;) do ich realizacji w starym:lol:! Brawo! To teraz tylko marz i to wizualizuj;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 23.01.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Jagna Ty się nie wygłupiaj, Ty daj znać że wszystko u Was OK i to już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 24.01.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 wiesz co to juz nie jest smieszneeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 26.01.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.01.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 zaglądam, zaglądam i się podpinam Jagna, gdzieś przepadła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 26.01.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 ona się ujawni jak się już przeprowadzi a pisklę w kominie będzie na półkach empiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.01.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 ona się ujawni jak się już przeprowadzi a pisklę w kominie będzie na półkach empiku nie kracz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 26.01.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 odkrakałam , kra kra:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.01.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Jagnaaaaaaaaaaaaaaaa:welcome: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 26.01.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Cicho babeczki.... Jagna pewnie walczy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 27.01.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 ale z kim to może pomozemyhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0shoot.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 27.01.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Jak to z kim???? z Ex o kasę. Tak myślę.....Mam nadzieję, że nie mam racji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 27.01.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 No to : " Pomożecie ? Pomożemy ! " TFU, tfu, na psa urok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 28.01.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 jak do ex łobuza to ja pierwsza jestem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 31.01.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ja też wypatruję Jagusi . Albo przynajmniej Peterka........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.01.2012 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 He he, fajne studium kobiecej natury. Najpierw "Jaguś, prroszę..." i "...chociaż słówko...maleńkie" a potem to już "Jagnaaaa, bo w ryj dostaniesz jak się nie odezwiesz!" i buźki czerwone ze złości Krzysztof, miło mi Rodzynku, w niezły moment wdepnąłeś, co? Dupa tam. Nie baluję. Ale też nie walczę. Z Pokraka dużych strasznie pieniędzy to nie ma, żeby było JASNE Natomiast dostałam co się należało i Ex nawet jakoś tak bez problemu złożył odpowiednie papiery w sprawie podziału nadpłaty spłaty hipoteki (malutka kwota, ale chodzi o fakt). Cud jakiś. No ale teraz to się nic nie dzieje bo: 1. Zima u nas na wsi jest. Zimno jak cholera. U Was nie? Nie da się nic robić w tych temperaturach, więc tylko patrzymy na ten maleńki Minidomek i myślimy o tym ile roboty nas tam czeka. I na co to? Żeby pomieszkać jak najkrócej, bo trzeba będzie budować dalej. To przygnębiające. 2. Nie ma nadal nowego PZP, więc o pozwolenie nie ma się co starać. Na dodatek pan w gminie jak mantrę powtarza "Pier-wszy-kwar-tał-te-go-ro-ku" po czym przyciśnięty do muru mówi, że w lutym MOŻE będzie wyłożony a od tego momentu to jeszcze jakieś trzy, cztery miesiące. No to wygląda na to, że w gminie naszej kochanej, kwartał trwa z sześć miesięcy. To przygnębiające. 3. Klient rzucił nieopatrznie hasło "Pamiętaj, że termin 1 maja jest OSTATECZNY!" i to takim tonem, że mnie zajeżył i to natychmiast spowodowało u mnie reakcję odwrotną (mam to od dziecka), czyli, że właśnie przestałam się spieszyć. To pewnie głupie. Tak więc po powrocie z pracy siedzę pod kocem i myślę sobie, o matko, matko ile ja mam roboty. Wiem, że jak przyjdzie wiosna to się wezmę. Bo to takie naturalne. No i wizja eksmisji mnie pogoni A u Was też nie piszę, bo na Muratora nie zaglądam. Bo śpię zimowo. Przepraszam Ale dzięki, że o mnie pamiętacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.01.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 3. Klient rzucił nieopatrznie hasło "Pamiętaj, że termin 1 maja jest OSTATECZNY!" i to takim tonem, że mnie zajeżył i to natychmiast spowodowało u mnie reakcję odwrotną (mam to od dziecka), czyli, że właśnie przestałam się spieszyć. To pewnie głupie. Zaraz tam głupie... tyż tak mam fabrycznie... Trzymiej się i oby do wiosny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 01.02.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 oooooooooooooo jesteś nareszcie, pisklak skończony kochana, bo jak nie budujesz bo sie nie da to chociaż piszesz prawda? Ale powiem ci ze nas przetrzymałaś koncertowo naprawdę, u mnie tez mróz jak cholera, ale do roboty trzeba jechać nie da rady. dobrze ze już jesteś. pozdrawiam http://emotikona.pl/emotikony/pic/papa.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.02.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 W końcu się odezwałaś i się nie przygnębiaj, posiedź z nami troszkę to choć się rozgrzejesz w te mrozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts