krzysztof5426 02.02.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Kawusia, wiśniaczek i do roboty. Znaczy się do klawiatury ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 02.02.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGNA Zostań z Nami! W kupie cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 03.02.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Czesc Jagna, przyjdzie wiosna- przyjdzie rozruch i nowa energia Ciesze sie, ze udało Ci sie rozliczyc zaległe tematy i Podrzutek sprzedany. Pozdrawiam cieplo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 06.02.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 i znów zniknęła gadzina jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 12.02.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 i znów zniknęła gadzina jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 12.02.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 chaba musimy ją stłuc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.02.2012 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 To są groźby! Nie zniknęłam, nie, nie. Nawet sporo na forum czytam, ale technicznie. Się dokształcam ustawicznie na temat pomp, rekuperatorów i takich tam. A o budowie nie piszę bo nie ma co. Nic się nie dzieje przecież. Zimno jest. Jak coś się zadzieje to będę fotografić i pisać. Teraz mogę tylko ponarzekać na to, że się nic nie dzieje i na Klienta, który mnie wkurza niemożebnie A nie wiem czy mogę narzekać na gościa, bo kto go tam wie czy tego nie czyta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.02.2012 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Jagna, Oś trzymie przeszczepy za powodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 13.02.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 i do tego karalne, jak zwał tak zwał ale jesteś czyli działają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 15.02.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 ?????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 16.03.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 teraz damy Ci spokój,ale nie długo Twoja budowa się zacznie to będziesz nam tu relacje dokładne zdawała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.03.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 JAGUŚ, CHOĆ SŁÓWKO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 17.03.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Nic się nie dzieje przecież. Zimno jest. Jak coś się zadzieje to będę fotografić i pisać. No właśnie, ociepliło się od jakiegoś czasu, a ten weekend to w ogóle bardzo ładny się zapowiada. Czy już startujecie z pracami i co nowego? Ja już rzadko na forum zaglądam, bo teraz jestem na etapie ogrodowym, czyli wątki ogrodowe, pytania i porady to i owszem. Ale co jakiś czas odwiedzam też ludzi, których poznałam podczas budowy i kibicuję tym "w trakcie"! (wtedy jak rzucisz garść informacji, będę mogła kibicować skuteczniej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Puk, puk, też się dobijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.03.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Jagnaciepło się zrobiło. Wracaj tu natychmiast i pisz co u Was.Buziole zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.03.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 JAGNA, NO WRESZCIE!!! Gratuluję postępów, nie zazdroszczę tego całego kołowrotu i załatwiania... zbyt to wszystko jeszcze w mej pamięci siedzi... Pozdrawiam i kciuki nieodmiennie trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 25.03.2012 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 ja też kciukasy trzymam, nie znikaj już na tak długo kochaniutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.03.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Jak tak czytam jak Ty załatwiałaś drzwi,okna i takie tam to wbrew wszystkiemu wydawało mi się przez chwilę, że "Życie jest proste":) Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 28.03.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Dziękuję za kciuki i dobre słowo. MSU, mój ostatni wpis (o braku możliwości budowania Dużego Domku) świadczy o tym, że jednak życie nie jest takie Proste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 28.03.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Dziękuję za kciuki i dobre słowo. MSU, mój ostatni wpis (o braku możliwości budowania Dużego Domku) świadczy o tym, że jednak życie nie jest takie Proste... Iii tam akurat skonczycie maly domek, dostaniecie pozwolenie na duzy:) A i bardziej cieszyc bedzie,bo wyczekane i wydzwonione..nic sie nie dzieje bez przyczny. Fajnie zawalczyłas o kostkę, tak dla zasady i bardzo dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts