Gosiek33 11.09.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Gdzie ? Jaki dialog z kotem ? Tylko 2 tygodnie mnie nie było i nic nie wiem ? tu #98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 11.09.2013 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Amelia, Osica - współczuję traumy "teściowej", Ja musiałam walczyć tylko z exem, Ex-teściowa była tak miła, że nawet próbowała nawet mieć dwie synowe jednocześnie he he, też niefajnie Braza - bardzo, bardzo mi miło. To bardzo motywuje do dalszego pisania. Co do kota - sama wiesz jak jest Krzysztof - kot był uprzejmy wypowiedzieć się w dzienniku, ale dużo nie powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm niewielki m05b 11.09.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Przeczytałam Podrzutka i ciag dalszy : ))Pisz proszę. Trzymam kciuki za powodzenie, choć nie trzeba tego robić - sami dacie radę : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 11.09.2013 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Przeczytałam Podrzutka i ciag dalszy : )) Pisz proszę. Trzymam kciuki za powodzenie, choć nie trzeba tego robić - sami dacie radę : )) Bardzo mi miło (rany, chciało Ci się? ). Dzięki za kciuki, tego nigdy za wiele! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.09.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Jagna, teraz to trauma znikła jak sen złoty... Od dłuższego czasu wspominam to z uśmiechem i ironią lekką A Tobie gratuluję postępów i przybliżenia się do luxusu odpoczywania w poczuciu dobrze wypełnionego obowiązku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 12.09.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Potem wylewki. Potem kominek. A potem się położę i będę mieszkać na wylewkach? a patyki do kominka zbierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honya 12.09.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Jagna przeczytałam i się uśmiecham pisz, dalej pisz, bo to się zwyczajnie dobrze czyta trzymam kciuki za całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Z pierwszym dniem października wchodzą panowie z podłogówką. Potem wylewki. Potem kominek. A potem się położę i będę mieszkać Pikuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 14.09.2013 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Osica - bo tak to z traumami jest, wiem coś o tym Amelia - na wylewkach. Po co mi reszta. Dużo kosztuje i nerwów i mamony. A jak wylewka będzie cieplutka i w kominku ogień będzie hulał, to mi tam wiele więcej do szczęścia nie trzeba Honya - no dzień dobry bardzo Miło mi niezmiernie i dzięki za kciuki. Braza - a jak nie, jak tak. Te etapy to akurat będzie robił Ktoś. Położę się sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.09.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Kolejne dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.09.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Jagna, mnie się kuchnia podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 14.09.2013 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Gosiek, marzy mi się, żebym tylko takie miała i tylko takie słyszała Ośka, dzięki Dobra Kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 14.09.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 Jagna, mnie się kuchnia podoba Mnie też ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.09.2013 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Mnie też ! Krzysztof - dziękuję. Bardzo się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.09.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Jagna, dla mnie się też podoba ! jak mówi mój kolega z kresów. Tzn On nie mówi tak akurat o Twojej kuchni , bo przecież jej nie widział, tylko generalnie tak mówi jak wyraża sympatię Fajnie, że dużo szuflad na dole. Fajnie i wygodnie jest mieć dużo szuflad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.09.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Ha, wreszcie jakaś 'humanistyczna' kuchnia a nie prosektorium, gdzie jedynie brak okrwawionej siekiery nie dopełnia całości. Jagno, podoba mi się! I pomysł z wylewkami i mieszkaniu nań - tak sobie wyobrażam mojego sylwestra AD 2013 Będzie concretny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.09.2013 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Jagna, dla mnie się też podoba ! jak mówi mój kolega z kresów. Tzn On nie mówi tak akurat o Twojej kuchni , bo przecież jej nie widział, tylko generalnie tak mówi jak wyraża sympatię Fajnie, że dużo szuflad na dole. Fajnie i wygodnie jest mieć dużo szuflad. Zochna - bardzo Ci dziękuję. Ale przyznam się szczerze, że poczułam też niewymowne rozczarowanie i smutek, że wspomniany kolega nie mówi tak też i o mojej kuchni..... No wiem, że nie widział, ale.... miło by było.... nie? A szuflady wymyślił Pan BRW, ale też go za to lubię Twój podpis.... Ubawiłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.09.2013 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Ha, wreszcie jakaś 'humanistyczna' kuchnia a nie prosektorium, gdzie jedynie brak okrwawionej siekiery nie dopełnia całości. Jagno, podoba mi się! I pomysł z wylewkami i mieszkaniu nań - tak sobie wyobrażam mojego sylwestra AD 2013 Będzie concretny. Dorka, tak tak, kuchnia ma być pachnąca ciastem. Ponieważ rzadko piekę, to może coś w spray'u zapodam hłe,hłe.... Czytam i czytam co za mieszkanie i jakich niań masz na myśli.... I nagle dotarło do mnie jak piękny jest nasz język i jak niewiele osób potrafi się nim dobrze posługiwać... Nań. Śliczne. Concretny - też dobre A jeszcze mam zamiar uprzytulnić kuchnię stawiając na półeczkach różne takie moździerze, dzbanuszki, malowane słoje (już nawet czekają, zakupione) i takie tam duperele. Siekiery nie planuję, nawet zakrwawionej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.09.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Nie smuć się Jagna, dla Niego na pewno Twoja kuchnia się podoba - nawet jak o tym nie mówi - już ja Go znam Pan z BRW bardzo rozsądny , widocznie też ma szuflady i wie jaka to frajda Fru, otwierasz i wszystko jak na dłoni. No i stół w kuchni - fajnie jest ,jak jest. Tak domowo i ciepło. Już widzę, jak wszystkie imprezy się nasiadówką w kuchni kończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.09.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 Dobry Jak miło zajrzeć i zobaczyć, że dom już gotowy! No, może prawie gotowy, ale co to za różnica - tylko czasowa Nie wiem, jak to się stało, że ja o swoich różach kompletnie zapomniałam w tym sezonie. A one i tak kwitną do nadal, tylko trochę w plamki mają liście. Najbardziej wytrwała jest da Vinci chyba i zajeróżowa... pozdrawiam i trzymam kciuki za bezproblemowy finisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts