Amelia 2 19.09.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 Amelia - sadziłam luzem, bo u nas nie ma problemów z nornicami ani kretami. u mnie też przez pierwsze 3 lata nie było śladu nornicy a w ubiegłym roku istna plaga! z całej okolicy się chyba zleciały, po zrytej ziemi chodziło się jak po gąbce:bash: walka trwała cały sezon wszelkimi środkami, gdy sąsiad odpalił krecią świecę - towarzystwo przenosiło się do mnie:mad: gdy odpaliłam ja to gnały do niego, jedna franca jak wystrzeliła spod ziemi to bezczelnie przebiegła mi po bucie! w ruch poszły karmniki z trutką i zwykłe pułapki, na jedną złapały się jednocześnie 2 sztuki ( zdjęcie w moim dzienniku), dzielnie z nimi walczyła też moja sunia ( zdjęcie w dzienniku, zbyt krwawe żeby je tu zamieszczać). Jakoś udało się ich pozbyć teraz też rozkładam trutkę w domku narzędziowym i trochę znika ale już nie w takich ilościach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.09.2013 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2013 U mnie chyba sprawę załatwiają koty. Reszta mi nie przeszkadza. Niech sobie żyją. Ja już tak mam, że nie zabijam niczego poza komarami i muchami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 20.09.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 U mnie chyba sprawę załatwiają koty. Reszta mi nie przeszkadza. Niech sobie żyją. Ja już tak mam, że nie zabijam niczego poza komarami i muchami.... ale to też istoty, tyle że mniejsze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.09.2013 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Ale i wkurzające a w zamian nie robią nic pożytecznego ani ładnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.09.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 I w dodatku złośliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.09.2013 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Osica.... Chcesz o tym opowiedzieć? Co Cię spotkało... powiedz. Pomożemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.09.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Atakowały mnie france w basenie, ale to tak, że z materaca zleciałam Nienawidzę os:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.09.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Osy Cię gnębią A próbowałaś czy takie odstraszacze na komary i kleszcze nie odganiają os? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.09.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Teraz już mnie nie gnębią ale w sierpniu przez jakieś 2 tygodnie nie dość, że było ich zatrzęsienie to jeszcze agresywne były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.09.2013 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Teraz już mnie nie gnębią ale w sierpniu przez jakieś 2 tygodnie nie dość, że było ich zatrzęsienie to jeszcze agresywne były Może coś bardzo brzydkiego im powiedziałaś? Ja dla moich zawsze jestem miła i mnie lubią. Laurek mi może nie rysują, ale ogólnie sympatyczne jakieś bardziej są niż te Twoje.... Może w przyszłym roku powitaj je transparentem,wierszyk zadeklamuj.... Jak dalej będą wredne, to utłucz, żeby się parszywe geny nie rozprzestrzeniały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.09.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Nasze zamieszkały pod poszyciem dachu i w czasie akcji eksterminacyjnych na wyższe poziomy się ewakuują. Chyba mają penthouse z górnym tarasem i tam rezyduje królowa. W sumie to żyjemy w symbiozie, pomimo tych kilku nieprzyjemnych sytuacji które im zgotowaliśmy. Widujemy się tylko przed deszczem i przed zmrokiem - kiedy wracają do domu. Pozostały czas spędzają "na mieście". Galerjanki jakieś , czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.09.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Nasze zamieszkały pod poszyciem dachu i w czasie akcji eksterminacyjnych na wyższe poziomy się ewakuują. Chyba mają penthouse z górnym tarasem i tam rezyduje królowa. W sumie to żyjemy w symbiozie, pomimo tych kilku nieprzyjemnych sytuacji które im zgotowaliśmy. Widujemy się tylko przed deszczem i przed zmrokiem - kiedy wracają do domu. Pozostały czas spędzają "na mieście". Galerianki jakieś , czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.09.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Jagna, przepraszam za dubla. Chciałam edytować post, żeby poprawić ort ( miało być przez "yj" - a wyszło jak wyszło, czyli jak zwykle czy jakos tak) - a on mi tak , że zamiast poprawić to drugi wysłał. On - znaczy ten forum. I w ogóle nie mogę znaleźć edycji tekstu (rodzaj czcionki , kursywa itd..). Może mi zabrali.. może abonamentu nie zapłaciłam .. O, i ikonek tez nie mogę wstawić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.09.2013 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Nasze zamieszkały pod poszyciem dachu i w czasie akcji eksterminacyjnych na wyższe poziomy się ewakuują. Chyba mają penthouse z górnym tarasem i tam rezyduje królowa. W sumie to żyjemy w symbiozie, pomimo tych kilku nieprzyjemnych sytuacji które im zgotowaliśmy. Widujemy się tylko przed deszczem i przed zmrokiem - kiedy wracają do domu. Pozostały czas spędzają "na mieście". Galerianki jakieś , czy coś. :lol2: No jakoś sobie dziewczyny muszą radzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.09.2013 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Jagna, przepraszam za dubla. Chciałam edytować post, żeby poprawić ort ( miało być przez "yj" - a wyszło jak wyszło, czyli jak zwykle czy jakos tak) - a on mi tak , że zamiast poprawić to drugi wysłał. On - znaczy ten forum. I w ogóle nie mogę znaleźć edycji tekstu (rodzaj czcionki , kursywa itd..). Może mi zabrali.. może abonamentu nie zapłaciłam .. O, i ikonek tez nie mogę wstawić.. Rany, Zochna.... Stałaś się jakimś pariasem na naszym kochanym forum najwyraźniej.... Jessuuu.... Co zrobiłaś adminowi? Ja mogę sobie zmieniać co chcę. Jeszcze.... Ech, lepiej zaśpiewam sobie, bo nie chcę skończyć tak jak Ty.... Łubu dubu, łubu dubu.... .(...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.09.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 No, ja jestem zbulwersowana i zasmucona. Za co ? Przecież ja taka fajna jestem. I teraz będę musiała się pięć razy zastanawiać zanim coś głupiego napiszę. Wiem. Napiszę skargę. Jakby coś , to wiem że mnie poprzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.09.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 kliknij zaawansowaną edycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.09.2013 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 No, ja jestem zbulwersowana i zasmucona. Za co ? Przecież ja taka fajna jestem. I teraz będę musiała się pięć razy zastanawiać zanim coś głupiego napiszę. Wiem. Napiszę skargę. Jakby coś , to wiem że mnie poprzesz. Poprę! Ale nie zaczynaj skargi może od "Co jest do k....nędzy z tym p....... forum, bo coś ch....... się dzieje......" itd. To taka dobra rada. Łubu dubu..... łubu dubu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.09.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 no wiem, wiem. przecież nie mogę edytować później, jak emocje opadną. Dodam łubu dubu na pewno. Gosiek - sprawdzałam ustawienia, mam zaawansowane i nawet taki trudny wyraz dużymi literami też mam kliknięty. Zginął mi pasek ten z czcionkami i z możliwością dodawania plików , zdjęć itd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.09.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Właściwie to szkoda, że muszę powściągać emocje, bo już mi ładnie napisałaś tę skargę Jagna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts