Tom Bor 27.09.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Ja cały czas na niego czekam, rozumiem że przerwa na budowę domu była konieczna ale ... dom już jest, urządzisz go i już się nie wykręcisz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.09.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Ja też czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.09.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Na Pisklaka to i ja czekam. A z tym pogrubieniem i wytłuszczeniem mnie to może i dobrze Zochna, że nie dałaś rady. Monitor mógłby tego nie przeżyć. Nie mówiąc o moim samopoczuciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.09.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Kochani pomóżcie...Nagroda idzie na psy pod opieką fundacji...http://www.dziennikbaltycki.pl/plebiscyt/karta/60,furia,3043,id,t,kid.html#glosuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 28.09.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 I co? Jedzone było? Ilonka! :wiggle:Taki był plan. Pamiętałaś...... [/indent] Niejedna tu o tym pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.09.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Wszystkie czytelniczki czekają na dalsze rozdziały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.09.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 zima niedługo to i pisać będziesz.... taka mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 01.10.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 i ja i ja:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 01.10.2013 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Ilonka, AnSi, Dorka, Osica, Gosiek, Amelia - dzięki dziewczyny! Kochane jesteście, że pamiętacie Wzruszyłam się ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.10.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 ha ha ha - oddali mi pasek edycji ! Ciekawe co to oznacza... W każdym razie dziękuję Wszystkim, którzy się do tego przyczynili Jagna - ja tez czekam na pisklaka, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 01.10.2013 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Gratulacje Nie wiem co to oznacza.... Może dali Ci sekendczens? Miło mi, że też chcesz pisklaka. Ktoś, kto nie wie o co chodzi pomyśli, że mamy tu jakieś Kółko Kwok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.10.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Jagna, co tu dużo gadać , masz piękną rurę I z takimi panami robotnymi - to teraz już pójdzieeee... Może zasłonkę rzuć na okienko - bo faktycznie sytuacja może stać się krępująca , będą Ci czytać przez ramię, albo coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 01.10.2013 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Jagna, co tu dużo gadać , masz piękną rurę I z takimi panami robotnymi - to teraz już pójdzieeee... Może zasłonkę rzuć na okienko - bo faktycznie sytuacja może stać się krępująca , będą Ci czytać przez ramię, albo coś Jakby na to nie zabrzmiało, to rura Petera. Ja tylko podziwiam Wyobraź sobie Droga Moja, że panowie mnie uprzedzili i zrobili sobie z folii drzwi do kuchni, w której już chyba śpią, bo grzecznie zgasili światełko i cichutko się położyli do swoich styropianowych łóżeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.10.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 I chciałoby się rzec - jaka rura, taka ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.10.2013 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Gratuluję... i takiej ekipy też, warto było czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 02.10.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Jagno, można by rzec, że rura Petera jest Twoją rurą - na jedno wychodzi . Trzeba tylko uważać, żeby Panowie na łóżeczkach nie przemienili się w styropianowych kombatantów , bo się Wam na dłużej zagnieżdżą Idę przesadzać piwonie, bo jakaś robotna zrobiłam się ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.10.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Jaguś, nie dokarmiaj i nie dopajaj , bo ani chybi się zalęgną Piękna ruła proszę Waszmościanki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 02.10.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Odpowiem zbiorowo, bo tematy wyraźnie się powtarzają: Co do zalegania/zalęgania panów: Najwyraźniej bardzo gościnna jestem, ciastka, które im kupiłam były ohydne, obawiali się, że będę ich podglądać po nocach i dzisiaj o 18:00 wyjechali Na szczęście robotę skończyli. I nawet sprawdzili czy ciepłe rurki robią się ciepłe. He he, na nic Wasze czarnowidztwo, paskudne jędze Rura, która takie emocje wywołała, bez wątpienia zostanie najważniejszą rurą w naszym domu. I szczera prawda Zochna: jego rura jest moją rurą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.10.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Jędza nie jędza... swoje wi... dzi alibo z obserwacji zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.10.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2013 Przykra historia z bankiem Dobrze, że przynajmniej rurki ciepłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts