Gosiek33 03.10.2013 02:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Żeby w banku tak się działo Jeśli to ,,wina" kasjerki to kolejny zawód po listonoszu, który zszedł na psy Może jednak okaże się, że te 200 zł czeka na Ciebie, to byłby zbyt nieopłacalny ,,przekręt" i to na raz. Ostatnio czyta się o róznycg pomyłkach kasjerów a to zamiast 20 wypłaciła dziewczyna 200 tys... albo kasjer usnął nad klawiaturą Życzę byś odzyskała te dwie stówy FM jednak jest wielkie - inaczej skąd wiedziałabym o ,,kolibrze"? http://www.logbia.republika.pl/fruczak.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 03.10.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jagna wal do dyrektora banku czy kogoś tam ważnego, na pewno mają kamery, niech sprawdzają jeśli nic nie zdziałają to przenieś się do mojego banku:D parę lat temu coś tam wpłacałam w banku w dniu wypłaty, a dawno to było bo jeszcze e-konta nie miałam i po powrocie do domu nie mogłam się stówki doliczyć tylko w jednym sklepie byłam oprócz banku. Za 2 dni dzwoni do mnie kasjerka z pytaniem czy może za mało mi wydała ( szef wypłacał pensję 200-setkami) wprawdzie 3 osoby już się przyznały:o ale dokładnie sprawdzą... okazało się że to właśnie moja stówka:yes: gratuluję rurek raczej tych w podłodze na razie, chociaż ta gruba też niczego sobie:D ciepełko jest najważniejsze, wody może zbraknąć - byle nie na długo , prądu, gazu ale bez ciepła kiepawo się mieszka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 03.10.2013 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Byłam w banku i w zasadzie załatwiłam to co chciałam, czyli zgłosiłam sprawę. Ale rozmawiałam z przełożoną tej pani kasjerki i ponoć to pierwszy taki przypadek, więc może dlatego rozmawiało się ciężko. Nie zgodziłam się na konfrontację z "podejrzaną", co zostało mi w dobrej wierze zaproponowane. Nie chciałam robić afery, wyraziłam nadzieję, że to się więcej nie powtórzy i to w zasadzie tyle. Nie zaproponowano mi obejrzenia nagrań z wczoraj, nie oddano mi pieniędzy z solidną nawiązką za straty moralne.... Zrobiłam co wydawało mi się słuszne i tyle. Ale może pani przełożona zaniesie tę wiadomość wyżej i dostanę z milion odszkodowania.... ? Ale co racja to racja: ciepełko jest najważniejsze! Amelia widzę, że w tej kwestii mamy podobne priorytety Gosiek, obserwuj w przyszłym roku, może zobaczysz Fruczaka na żywo, bo warto. Osica - zalęgł Ci się ktoś??? AnSi - rurki były ciepłe przez chwilkę i teraz czekają na wylewki. Potem znowu trzeba odczekać dwa-trzy tygodnie, żeby podeschły... i wtedy zaczniemy wygrzewanie.... Mrrrrrrrr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.10.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Osica - zalęgł Ci się ktoś??? Nie... bywam czasem BARDZO asertywna Przykre z tym bankiem... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.10.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 SKORO RURKI CIEPŁE TYLKO CHWILOWO, to może chociaż ten milion odszkodowania na pocieszenie się trafi? Fajnie by było, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 04.10.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Dziwna z tym bankiem historia przecież po podliczeniu dnia mogli sprawdzić czy coś im za dużo nie zostało:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.10.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 jeśli do kieszeni poszło to się nie doliczą - ale jeśli było to działanie celowe, to zabawa na raz, inaczej kolejne ,,wypadki" powinny pociągnąć na sobą konsekwencje służbowe Może jednak się jeszcze odezwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.10.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Rurki bardzo przystojne, ale ten Fruczak pobił wszystko!!!! Jagna wiesz .... będziesz miała świetny dom!!!!! Bardzo źle to o mnie świadczy, wiem ..... ciekawość mnie jednak zżera, czy wyjaśniło się coś w banku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.10.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 A mnie ciekawi, co z tym milionem, Jagno? Udało się, znaczy czy bank stanął na wysokości zadania czy wręcz odwrotnie:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 11.10.2013 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Spieszę donieść grupowo, że bank nadal nie wypłacił mi miliona odszkodowania Jeszcze poczekam, może zbierają dodatkowo na kwiaty albo czekoladki.... A tak poważniej to rozmawiałam z moją przyjaciółką, która pracuje też z kasjerami jako kierownik zmiany. Kiedy jej opowiedziałam tę historię to tylko smutno pokiwała głową, że takie rzeczy się zdarzają, że odchodząc od kasy bez przeliczenia straciłam szansę na odzyskanie pieniędzy; że gdybym przyłapała panią, to usłyszałabym "ojej, bardzo przepraszam, musiałam się pomylić!" i że "nigdy wcześniej taka sytuacja nie miała u nas miejsca" to normalny tekst, bo żaden bank się nie przyzna, że ich kasjerzy mogą być nieuczciwi. I to jest smutne, ale logiczne. Braza- bardzo mam nadzieję, że dom będzie fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 11.10.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Trza liczyć nie tylko na siebie, ale i kaskę przy okienku bankowym - z tego wynika A dom będzie fajny na pewno. Z takimi mieszkańcami innej opcji nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.10.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Pora zatem na zmianę banku, by choć w taki sposób zaprotestować A nie mogłaś z bankomatu podjąć gotówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.10.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 A dom będzie fajny na pewno. Z takimi mieszkańcami innej opcji nie ma A ust mi to wyjęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 11.10.2013 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 AnSi, Osica - :hug:Dzięki. Gosiek - mam w bankomacie limit. Tego dnia potrzebowałam więcej. Banku nie zmienię, bo poza tym incydentem nie jest mi tam źle. Będę za to liczyć każdą wypłatę. Po jednym banknocie, sumiennie, niespiesznie, śliniąc palce. Stooooo.....Dwieeeeeścieeee.....Trzyyyyyyysta..... itd. Pod koniec się zafrasuję, że chyba się pomyliłam i zacznę od początku. Taki swój włoski strajk urządzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.10.2013 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 To też może być dobra zemsta A w bankomacie może sobie przecież sama limit zmieniać... na chwilę - pod warunkiem, że masz dostęp do konta przez internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.10.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Też mam takie płytki na których brudu nie widać ale Twoje są jeszcze lepsze Te białe podobują mi się takoż mam nadzieję, że pokażesz foty po realizacji łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.10.2013 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Gosiek - chyba mam taką opcję, ale nigdy z niej nie korzystałam, bo nie wiedziałam, że to można na chwilę. Dzięęęęęki Osica - mam nadzieję, że te płytki się sprawdzą, bo inaczej bym chyba zamieszkała w wiadrze z mopem. Do korytarza mamy identyczne, tylko ciemniejsze. Co do łazienki to mam nadzieję, że dożyję do momentu aż będzie zrobiona. Bo co będzie jak nas niemoc dopadła na lata całe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.10.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Do wiosny Ci przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 13.10.2013 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Gosiek - wiosna czyni cuda, to fakt. Ale my teraz mamy zap.... ć, żeby wiosną to tylko zimne piwko na tarasie i te sprawy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.10.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Ta wizja zimnego piwka na tarasie wiosną, zmotywuje Was do roboty zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts