Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Prostego (życia Jagny i Petera)

Jagna

Recommended Posts

Jesli szefem ekipy bedzie sasiad to idealnie, bo wiesz, ze nic Wam nie spartaczy (inaczej bys mu glowe suszyla :)).

Ciesze sie, ze w koncu wszystko Ci sie uklada i jestes szczesliwa!

Co do powiesci to dla mnie bomba i mam nadzieje, ze do napisania kolejnych rozdzialow nie bedziesz sie za dlugo zbierac ;).

wyslalam Ci pw

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jesli szefem ekipy bedzie sasiad to idealnie, bo wiesz, ze nic Wam nie spartaczy (inaczej bys mu glowe suszyla :)).

Co do powiesci ....

Mało tego, on wie, że jak spartaczy to mu duża robota na wiosnę koło nosa przejdzie...

"Powieści"! :lol2: No daj spokój. Powieści to Tołstoj pisze :))) A to coś, to takie tam sobie mało ambitne bazgranko.

Sure, miło mi, naprawdę. Ale.... jak wyżej :)

Wiedziałam...... pamiętasz jak wieki temu w komentach do Podrzutka namawiałam Cię do napisania powieści ( Grochola wysiada!) i jej wydania a za zyski postawienia swojego nowego domku? Masz niesamowity talent, pisz kobieto, pisz! Pożyczę Ci na tę okoliczność mój prababciowy odrestaurowany stół dębowy z zachowaną dziurą po pocisku z czasów wojny! On ma duszę, Ty niebywałe zdolności, świetny duet:hug:

Nie no BASTA!!! Przeczytałam całego Podrzutka, włącznie z Cyganami, żabami i żwawą sasiadką, czytam Prostego, kazałam nawet tu przyleźć TomBorce, żeby się naprostowała. I miałam taki zamiar dalej się żywić twoimi wpisami po cichu jak jakiś pasożyt, do czasu aż nie przeczytałam fragmentu "Pisklę w kominie" i zaniemówiłam ( a to się u mnie zdarza bardzo rzadko, czytaj buzia mi sie nie zamyka). Jagna ja jestem pod totalnym wrażeniem, przygniotło mnie i nie wiem jak dziś dalej bedę murować, obiecaj że napiszesz i wydasz całość. Ja się ustawiam w kolejce. Pozdrawiam:)

Muśka :) Nic nie będę obiecywać, bo jak obiecuję do dotrzymuję. A tu nie wiem czy dotrzymam.... Muruj se muruj spokojnie. Ja jeżeli będę pisać, to już dawno będziesz po drugim remoncie domku, zanim to skończę...

A to, że TomBorka się w moim życiu pojawiła od Ciebie to wiem. Ale ile ja się nagłowiłam co to jest MSU w jej pierwszym poście w moich komentarzach, to też wiem :)

Jagna

ja pierd..... Przeczytałam "Pisklę w kominie" i nie moge się podnieść z fotela. Chcę jeszcze i to natychmiast. Kobieto! Ty jesteś milionerką i jeszcze o tym nie wiesz! Ja od razu zamawiam 10 egzemplarzy - porozkładam SE wszędzie cobym zawsze pod ręką miała! To jest boskie, naprawdę !

ps. i nawet "naszą ulicę" znielubiałam.....

Jagna

ja pierd..... Przeczytałam "Pisklę w kominie" i nie moge się podnieść z fotela. Chcę jeszcze i to natychmiast. Kobieto! Ty jesteś milionerką i jeszcze o tym nie wiesz!

Niech się stanie słowo Twoje! Amen, niewiasto! AAAAMMMEEEEEEN!!! :wave: :)

Ja od razu zamawiam 10 egzemplarzy - porozkładam SE wszędzie cobym zawsze pod ręką miała! To jest boskie, naprawdę !

ps. i nawet "naszą ulicę" znielubiałam.....

Czytać można lubić. Ulicy nie znielubiać. Pani Armia Krajowa (to jeszcze z Podrzutka, chyba już jasne o kogo chodzi...) wielką artystką jest i do końca życia jej się nie odwdzięczę za to co dla mnie zrobiła! Ja sama oglądam czasem Ulicę i nawet często rozumiem kto jest z kim i dlaczego! Ha!

Niech się stanie słowo Twoje! Amen, niewiasto! AAAAMMMEEEEEEN!!! :wave: :)

Czytać można lubić. Ulicy nie znielubiać. Pani Armia Krajowa (to jeszcze z Podrzutka, chyba już jasne o kogo chodzi...) wielką artystką jest i do końca życia jej się nie odwdzięczę za to co dla mnie zrobiła! Ja sama oglądam czasem Ulicę i nawet często rozumiem kto jest z kim i dlaczego! Ha!

Ototo... właśnie... nie potrafię znienawidzić owej koleżanki, która tak naprawdę wyprostowała moje życie :)

Wiem, że w ciągu ostatnich 15 lat wielokrotnie narobiła smrodu innym osobom więc nie można jej wierzyć, ale mnie to nie wadzi, bo się z nią nie widuję :)

Jagna pisz dalej... wydanie zakupię :)

Buziaczki

Wiem, że w ciągu ostatnich 15 lat wielokrotnie narobiła smrodu innym osobom więc nie można jej wierzyć,

... albo właśnie odwrotnie: można na nią liczyć, że zawsze gdzie się pojawi będzie smród. Są tacy ludzie i na dodatek czasem, niestety stają na naszej drodze.

Dziewczyny, ja tam troszkę coś jeszcze naskrobałam, ale żadne dzieło to z tego nie jest. Nie chcę już niczego publikować w ogólnym necie, bo to chyba nie ma większego sensu. Może to kiedyś skończę, może nie. Umówmy się tak. Jak któraś z Was naprawdę ma tyle samozaparcia, to dajcie znać na priva i jeszcze kawałeczek podeślę, bo nie przeczę, że recenzja by się przydała. Ale, halo! Pod warunkiem, że będzie szczera! :cool: Pisklak nie ma nic wspólnego z budowaniem, więc potraktujmy to jako naszą prywatną zabawę w pisaczy i czytaczy, ok?