pestka56 28.10.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ta niemiecka jest z nich najlepsza. Szwedzkich nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 28.10.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Tych ,,20 letnich" ściereczek już nie robią, to był jakiś skandynawski wynalazek i początkowo kosztował naprawdę sporo - coś koło 5 dych. Ale pokazy na targach zdrowej żywności jakoś mnie przekonały - pan smarował lustro kremem nivea, potem ścierał ,,grubą" białą ściereczką pierwszą warstwę tłuszczu, a zieloną zaraz do kryształowej czystości, kilkoma machnięciami doprowadzał. Taką zieloną mam do dziś. a nie były to ściereczki Raypath? http://img3.sprzedajemy.pl/540x405_raypath-do-2246243.jpg wieki temu moja szefowa gdy nie była jeszcze moją szefową pokazywała mi ten swój nabytek:yes: ma go do dziś i nie może się nachwalić. Przyznaję się, w ubiegłym roku zaszalałam i kupiłam od razu cały komplet, a co:D można oczywiście kupować pojedyncze sztuki ale na raty da się przeżyć jestem mega zadowolona! niedowiarkom zrobiłam pokaz w pracy gdzie całe biuro mamy zagracone tak że nie da się dojść do okna i przez to okna myje się raz na 2 lata - sama woda, biała ściereczka, potem do sucha niebieska, na koniec lekkie przetarcie różową która nabłyszcza i działa antystatycznie i szyby lśniły jak nigdy dotąd:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.10.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Nie mam pojęcia, firmy już dawno nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.10.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Nie mam pojęcia, firmy już dawno nie pamiętam znalazłam metkę The oryginal SMART Microfiber 80% polyester, 20% polyamide SMART SWEDEN ot co wyczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.10.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Witam się, choć cichaczem już kiedyś tu byłam Przyszłam za Dorką, bo tak reklamuje ta parownicę jak Zygmunt Chajzer proszki do prania;), a podobno tu jest więcej włascicielek;) Przejrzałam ostatnie posty i już wiem, ze do okien jak najbardziej się nadaje. Rozumiem, że na koniec na sucho trzeba przetrzeć i świeci sie jak wiadomo co? Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.10.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 ehh.. kiedyś to się o szmatkach gadało, w sensie że co na siebie włożyć .. jak ten czas leci .. Też kiedyś miałam dwie magiczne ściereczki Raypath - ale mi z balkonu zwiały .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.10.2013 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Wzięłam się zawzięłam dzisiaj i wszystkie okna na parterze umyłam. Parownicą. Nie wiem jednak agalind czy się błyszczą jakniewiemco bo pada deszcz i zawiewuje na świeżo umyte szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.10.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 (edytowane) anSi, to już prawidłowośc, ze musi padać jak sie umyje szyby. EDIT: Własnie zauwazyłam, że anSi i Zochna to moje krajanki:) Edytowane 28 Października 2013 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.10.2013 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 agalind - no proszę, jaki świat mały, a ... szmatki zbliżają jeszcze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.10.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Czyli po tych innych (znaczy nie tych co ja używam) trzeba jeszcze wycierać jakąś drugą i potem jeszcze jakąś nabłyszczać Ja okna zostawiam mokre. Same wysychają i są pikne co cud. Jedna ściereczka i jedna ciepła woda, bez wycierania do sucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 28.10.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 ... Ja okna zostawiam mokre. Same wysychają i są pikne co cud. Jedna ściereczka i jedna ciepła woda, bez wycierania do sucha. O, pestko - ja chcę taką ściereczkę, tylko skąd ją wziąć, no skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 28.10.2013 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 (edytowane) Też się podłączam do tego pytania o takie ściereczkie, co to sama woda i ona. Ja dzisiaj umyłam okno u syna w pokoju za pomocą Jana Niezbędnego. Nie wiem co mi wyszło bo się zrobiło ciemno, jutro rano ocenię. Zochna, trzeba było tę cegłę w takim stroju układać i prezentować, wtedy każdy by wiedział, że to nie Toskania.... Edytowane 28 Października 2013 przez Jagna obraziłam cegłę postarzaną nazywając ją kostką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 28.10.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Jagna, kominek przestawiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2013 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Baby kochane, toż dlatego te fotki powklejałam, żeby było wiadomo czego szukać. Ostatnio w LM widziałam Hippo. O tę niemiecką może można zapytać pod telefonem, który widać na opakowaniu, ale... to było dawno. Być może to to samo http://sklep.puregreen.pl/eko-scierka-z-mikrowlokien-do-czyszczenia-szyb.html Nie znam jej, ale opis sugeruje, że działa jak moje http://www.tupperware.pl/produkty/sciereczka-do-szyb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.10.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 łomatko... ten raypath to ze złota jest??? Czy diamentową nicią dziergany??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.10.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2013 Raypath mam jedną – zmywaczek. Taki mały puchaty kwadracik super sobie radzi bez płynu do zmywania. Niech sobie będzie wysadzany brylantami 14 karatowymi i na dodatek z platyny, bo kupiłam 5 lat temu i nadal działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 31.10.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 łomatko... ten raypath to ze złota jest??? Czy diamentową nicią dziergany??? ze złota nie, ze srebra a dokładniej z nanosrebra:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 31.10.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 ze złota nie, ze srebra a dokładniej z nanosrebra:rolleyes: nanosrebro, to takie homeopatyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.10.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2013 Chyba jestem niedowiarkiem... za ścierki nie dam jednak 400 plnów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 01.11.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2013 Chyba jestem niedowiarkiem... za ścierki nie dam jednak 400 plnów też tak mówiłam przez wiele lat:yes: 3 razy byłam na pokazach, czwarty zamówiłam u siebie i dopiero wtedy się zdecydowałam:yes: nie piję, nie palę to chociaż taką przyjemność sobie zafundowałam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts