Moose 16.12.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Łosico kochana ale drugi pies na "ty" kanapie się już nie zmieści No raczej chyba nie... bo gdzie Pańcia by się podziała... Jak będzie mnie stać na to żeby nie pracować i na drugiego piesa, to i na większą kanapę się szarpnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 16.12.2013 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Jak będzie mnie stać na to żeby nie pracować i na drugiego piesa, to i na większą kanapę się szarpnę A jak Ci się to uda, to niepracowanie z obrzydliwego bogactwa, to daj znać jak to się robi. Ja wtedy to i cztery kanapy kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.12.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 A jak Ci się to uda, to niepracowanie z obrzydliwego bogactwa, to daj znać jak to się robi. Ja wtedy to i cztery kanapy kupię. Oki... bardzo bym chciała takową wiedzę posiąść A jak już nie będę wiedziała co z kasiorą robić to do tego nawet dach osikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.12.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2013 No i co tam ? Dziewczyny, no przecież gadam Wam, że ta osika tania jak barszcz była Jak będziemy już miały tę extra kasę to letni dom dla psów łupkiem kamiennym , zaraz koło basenu, wyłożymy. Gdzieś nad Morzem Śródziemnym oczywiście Idę dzisiaj na babsko-sąsiedzkie darcie pierza, połączone z pieczeniem pierników Ze składników mam wałek i wino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 18.12.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 i jak tam Zochna pierniki gotowe?a jak wymyślicie pomysł na cudowne pomnożenie kasiory to tez pragnę być poinformowana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 18.12.2013 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 No właśnie. Ja poproszę o przepis na pierniki z wałka i wina. Tego nie znam. A co do naszej wcześniejszej emerytury nad Morzem Śródziemnym to jestem za. Bardzo, bardzo za. Rozumiem, że basen też będzie specjalnie dla psów, na tyłach naszej rezydencji z fitnessem, kilkoma basenami, ogrodem różanym, spa, salą kinową, bezpośrednim zejściem do naszej prywatnej plaży i oczywiście całym zastępem służ..... jak to się teraz politycznie poprawnie określa...? I jakbyśmy tak sobie razem tam wszystkie obrzydliwie bogate, urzędowały, jestem przekonana, że byśmy się nie nudziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.12.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Dziś kumulacja 10 000 000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 18.12.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Dziś kumulacja 10 000 000 Kurcze.... Trochę mało. Na łupek na psie domki może nie starczyć Poczekamy chyba na większą kumulację, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.12.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 :-d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.12.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 No właśnie. Ja poproszę o przepis na pierniki z wałka i wina. Tego nie znam. A co do naszej wcześniejszej emerytury nad Morzem Śródziemnym to jestem za. Bardzo, bardzo za. Rozumiem, że basen też będzie specjalnie dla psów, na tyłach naszej rezydencji z fitnessem, kilkoma basenami, ogrodem różanym, spa, salą kinową, bezpośrednim zejściem do naszej prywatnej plaży i oczywiście całym zastępem służ..... jak to się teraz politycznie poprawnie określa...? I jakbyśmy tak sobie razem tam wszystkie obrzydliwie bogate, urzędowały, jestem przekonana, że byśmy się nie nudziły Mam nawet taką pewność Kurcze.... Trochę mało. Na łupek na psie domki może nie starczyć Poczekamy chyba na większą kumulację, co? Jasne... nie będziem na drobne liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.12.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 to tam, na waciki najwyżej. Co to ja miałam..a, no kilka tam tych pierników nawet się upiekło. T Trochę mnie później głowa bolała. To przez tę pogodę pewnie Prezenty już mam wszystkie Pierwszy raz mi się tak wydarzyło. Pewnie się zestarzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.12.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 to tam, na waciki najwyżej. Co to ja miałam..a, no kilka tam tych pierników nawet się upiekło. T Trochę mnie później głowa bolała. To przez tę pogodę pewnie Prezenty już mam wszystkie Pierwszy raz mi się tak wydarzyło. Pewnie się zestarzałam Myślisz, że to kwestia wieku? Kurcze, ja właściwie też mam w tym roku wszystko obkupione. Zostały dwie rzeczy, ale wiem jakie i wiem gdzie, więc to tak jakbym miała.... No, ale nie mam. Czyli widocznie Ty jesteś starsza trochę. Bolała głowa, powiadasz. Ja ostatnio byłam na Wigilii pracowej. Bolały mnie nogi od stania i policzki od uśmiechania. Głowa nie, bo wracałam samochodem. Pogoda była widać lepsza niż nad morzem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.12.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Myślisz, że to kwestia wieku? Kurcze, ja właściwie też mam w tym roku wszystko obkupione. Zostały dwie rzeczy, ale wiem jakie i wiem gdzie, więc to tak jakbym miała.... No, ale nie mam. Czyli widocznie Ty jesteś starsza trochę. Bolała głowa, powiadasz. Ja ostatnio byłam na Wigilii pracowej. Bolały mnie nogi od stania i policzki od uśmiechania. Głowa nie, bo wracałam samochodem. Pogoda była widać lepsza niż nad morzem..... Zwiałam... w odpowiednim momencie dostałam pilny tel i uczepiłam się go jak ostatniej deski ratunku Prezenty tyż mam wszystkie, tylko dla małża będzie po Wigilii, bo sobie zażyczył coś specjalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 19.12.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Zwiałam... w odpowiednim momencie dostałam pilny tel i uczepiłam się go jak ostatniej deski ratunku Prezenty tyż mam wszystkie, tylko dla małża będzie po Wigilii, bo sobie zażyczył coś specjalnego Ja nie uciekałam. Głodna byłam. No proszę, to Ty też jesteś starsza ode mnie o dwa prezenty, bo ten mężowy się nie liczy. To tak jakby już go dostał. Hłe hłe..... Staruchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Czy do tych basenów i łupków kamiennych na psie budy mogę jeszcze dorzucić stajnię dla kilku koni z solarium i masażem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.12.2013 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 Myślę, że jeszcze ze 100 ton owsa możesz zaordynować Konie lubią solarium ? Aaa. też jeszcze na jeden prezent czekam . Czyli nie jest ze mną tak źle Też lubię Wigilie pracowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.12.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Skończyłam czytać tegoroczną noblistkę i tam mnie trzyma - może to od rzeczy ale mocno we mnie zapadło Nawet na przejazd w rodzinne strony z trudem mogłabym sobie pozwolić, a na dodatek mój mąż miał w pogardzie wszelkie konwencjonalne formy zachowania. Oczywiście nie mam prawa obciążać go winą za to, co się stało. Czułam bowiem tak samo. O niektórych postawach i decyzjach mówi się, że są niewybaczalne albo też, że my sami nie potrafimy ich sobie wybaczyć. Ale i tak postępujemy w ten sposób... bezustannie. Alice Munro Drogie życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do1719511766 20.12.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Witam bardzo serdecznie! Przecztalam caly dziennk i zasmiewalam sie do lez:) Masz swietny styl pisania i przez to nie mozna oderwac sie od Twoich wpisow:)Dodatkowo pochodze z Nowego Dworu Maz. (juz tam nie mieszkam), wiec pozdrawiam serdecznie:D Teraz bede na biezaco! Milych przygotowan do Swiat,Dominika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.12.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Witaj Dol - fajny awatar Pestko - mnie też ta noblistka przypadła bardzo do serca - fajnie się czyta, chociaż nie powiem, że lekko. W zasadzie każde zdanie do jakichśtam refeleksji skłania. Masz podobne odczucie? ja jeszcze nie mam wszystkich prezentów - po południu wyruszam na ostatnie - mam nadzieję - łowy. Wychodzi chyba na to żem stara małolata Pracowa Wigilia - kto to i po wymyślił??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.12.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Ja nie uciekałam. Głodna byłam. No proszę, to Ty też jesteś starsza ode mnie o dwa prezenty, bo ten mężowy się nie liczy. To tak jakby już go dostał. Hłe hłe..... Staruchy Może i staruchy ale za to oprócz jutrzejszego pieczenia pasztetu do Wigilii NIC NIE MOOSZĘ... Będę się lenić ile wlezie Czy do tych basenów i łupków kamiennych na psie budy mogę jeszcze dorzucić stajnię dla kilku koni z solarium i masażem???? Oczywiście... nie widzę powodów do ograniczeń skoro będziemy takie OBRZYDLIWIE BOGATE Też lubię Wigilie pracowe Pracowa Wigilia - kto to i po wymyślił??? Zawsze mnie to zastanawiało w czyim chorym umyśle się taki pomysł urodził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts