Hanka126 21.12.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Jagna jak ja Cię rozumiem, nie chciałabyś widzieć jak ja wyglądam po skończeniu koszenia, a mam co kosić 3000 m i jeszcze sobie sama zrobiłam slalom gigant krzaczkami i drzewkami. czasami się zastanawiam czy wchodzić do domu czy może lepiej wężem na podwórku prysznic zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.12.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Tak więc zaczęłam się interesować manicure hybrydowym. Coś dzwoni? Wygląda naturalnie jak zwykły lakier, ale trzyma się nawet dwa tygodnie i błyszczy, lśni, bez zmian mimo prania, zmywania itd. Mam kontynuować czy temat znacie od dawna tylko ja taka nieobyta jestem? Znam sprawę ale ja nakładam na swoje żel ( 1-2 warstwy, bo mi się łamały) a na to maluję zwykłym lakierem i utwardzaczem, trzyma mi się 2-3 czasem 4 tygodnie bez problemu Hybrydy nie robiłam ale siostra robi i jest zadowolona:yes: Moja koleżanka robi od roku i jest zachwycona stanem swoich paznokci, więc może i mi się poszczęści. Jak dobrze robiony to nie powinno być problemów Ha! Wiedziałam, że nie wiedziałam! Fantastyczne! http://www.pic4ever.com/images/banana2.gif Dzięki! Tak, ja z kolei rękawiczkowa jestem strasznie. Nie umiem nic robić przy sprzątaniu czy ryciu w ziemi bez nich, zachowuję się jakby wszystko parzyło. Za to bez oporu klękam, siadam czy wręcz leżę przy pieleniu i wracam do domu wytytłana cała, łącznie z włosami, które odgarniam czarnym od ziemi przedramieniem.... Rękawiczki chirurgiczne do prania, sprzątania, mycia garów i inszych prac ogrodowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.12.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Jagna jak ja Cię rozumiem, nie chciałabyś widzieć jak ja wyglądam po skończeniu koszenia, a mam co kosić 3000 m i jeszcze sobie sama zrobiłam slalom gigant krzaczkami i drzewkami. czasami się zastanawiam czy wchodzić do domu czy może lepiej wężem na podwórku prysznic zrobić Myślę, że chciałabym widzieć Moim "konikiem" jest przesadzanie. Przesadzam oczywiście z bryłą ziemi, którą to następnie przytulam czule do piersi, potem się okazuje, że wykopany dołek jest za mały, więc odkłam tę biedną roślinę i na kolanach powiększam, często gołymi rękami..... i tak dalej i tak dalej. Nie lubię też podlewania, bo wąż owija się dookoła mnie, oczywiście często ubłocony, bo targałam nim po niezarośniętej części działki, więc mokry i brudny ciągle odwijam z nóg, pasa, albo i głowy.... Wiem żei Ty i większość z Was dobrze to zna, bo to ogólnie agresywne stworzenia są. A jeszcze taki kawał działki?! Ja mam połowę z tego, więc mogę sobie tylko wyobrazić.... Tym bardziej, że dziennika nie prowadziłaś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanka126 21.12.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 A to ći zdradzę mój patent na przesadzanie wykopuję delikwenta i do wiadra wkładam i we wiaderku podróż w nowe miejsce odbywa:D a czasami nawet taczką się przejedzie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.12.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Znam sprawę ale ja nakładam na swoje żel ( 1-2 warstwy, bo mi się łamały) a na to maluję zwykłym lakierem i utwardzaczem, trzyma mi się 2-3 czasem 4 tygodnie bez problemu O proszę. A odrosty są widoczne, czy uzupełniasz? Hybrydy nie robiłam ale siostra robi i jest zadowolona:yes: Słowo daję, przeczytałam "Hybrydy nie robiłam BO siostra robi i jest zadowolona". Pomyślałam, że musisz bardzo nie lubić swojej siostry.... http://www.pic4ever.com/images/20.gif Jak dobrze robiony to nie powinno być problemów Amen. Będę się starać. Rękawiczki chirurgiczne do prania, sprzątania, mycia garów i inszych prac ogrodowych... Jak mi jakoś bardzo zależało na czystych łapach na wieczór, to zakładałam cienkie takie, chyba silikonowe a na to ogrodnicze. Ręce były czyste, tylko gorąco zdziebko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 21.12.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 odpadłem z dyskusji .... nic nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.12.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 A to ći zdradzę mój patent na przesadzanie wykopuję delikwenta i do wiadra wkładam i we wiaderku podróż w nowe miejsce odbywa:D a czasami nawet taczką się przejedzie:lol2: No właśnie. Na tym polega problem, że u mnie przeważnie to jest pełen spontan. Działam szybko, w amoku, zanim zapał ze mnie uleci. Jakbym miała iść po taczkę czy wiadro.... To by uleciał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.12.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 odpadłem z dyskusji .... nic nie kumam Nie wolno się tak szybko poddawać. A co by tu dla Ciebie.... Peter jutro nagrywa z Anką. Wszystko na setki. I ja tu nie wiem na przykład o co chodzi, ale jak on mi o tym mówi, to kiwam głową jakbym wiedziała. Wiem, że nie chodzi o wódkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.12.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 O proszę. A odrosty są widoczne, czy uzupełniasz? Słowo daję, przeczytałam "Hybrydy nie robiłam BO siostra robi i jest zadowolona". Pomyślałam, że musisz bardzo nie lubić swojej siostry.... http://www.pic4ever.com/images/20.gif Jak mi jakoś bardzo zależało na czystych łapach na wieczór, to zakładałam cienkie takie, chyba silikonowe a na to ogrodnicze. Ręce były czyste, tylko gorąco zdziebko... Ad 1 co 4-5 tygodni uzupełniam, robię sama, cieniutko coby właśnie nie generować pracy której w sumie nie lubię... ALE ZADBANE PAZURY MIEĆ LUBIĘ... sprzeczność Ad 2 siostrę nawet lubię Ad 3 No gorąco ale cóż robić... odpadłem z dyskusji .... nic nie kumam No właśnie. Na tym polega problem, że u mnie przeważnie to jest pełen spontan. Działam szybko, w amoku, zanim zapał ze mnie uleci. Jakbym miała iść po taczkę czy wiadro.... To by uleciał... Skąd ja to znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 22.12.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 ja uprawiam malowanie klasyczne - w ogóle nie miałam pojęcia o hybrydowym Ile to się człowiek dowie pożytecznych rzeczy z forum budowlanego Przy tym klasycznym to mam takie czerwone kreski na różnych domowych sprzętach. Czuję, że dołączę do klubu hybrydowego Ogród to moja porażka - tak że nie będę się za dużo wypowiadać. Ja głównie spontanicznie przesadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.12.2013 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 Jak mi jakoś bardzo zależało na czystych łapach na wieczór, to zakładałam cienkie takie, chyba silikonowe a na to ogrodnicze. Ręce były czyste, tylko gorąco zdziebko... Też tak robię.. jak nie zapomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.12.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 To ja z Gwoździkiem usiądę sobie gdzieś cichaczem i przeczekam te hybrydy i lakiery .... Gwoździk, posuń się trochę, kawę w termosie mam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.12.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2013 sama się posuń ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.12.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Zdrowych, spokojnych Świąt, wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 23.12.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Cuda mogą się wydarzyćjeśli uwierzysza nadzieję chociaż jest kruchatrudno zabić któż wie jakie cuda możesz otrzymaćkiedy uwierzysz SPOKOJNYCH, RADOSNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA, BUDUJĄCYCH ROZMÓW PRZY WIGILIJNYM STOLE, UDANYCH SPOTKAŃ Z RODZINĄ I PRZYJACIÓŁMI, ŻYCZLIWEJ PAMIĘCI O TYCH, KTÓRZY SAMOTNI, STARZY, CHORZY LUB DALEKO.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 23.12.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Samych pogodnych i szczęśliwych dni, dużo prezentów.… i najszczęśliwszych świąt !… i kilku milionów w totka / wyłącznie dla budujących / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.12.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Gwoździk tradycyjnie ... jak co roku w swoim przebraniu ... życzy Wesołych Świąthttp://i280.photobucket.com/albums/kk194/mrjar_2008/dodatki/baBw-na-perk.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 23.12.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Gwoździku, jak dynamicznie To chyba Cicha Noc Jagno & Company - pięknych, radosnych, rodzinnych Świąt. I dalszych wymarzonych postępów budowlanych. I spełnienia marzeń kilku. I w ogóle miłości, wolności i niepodległości ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 24.12.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Radosnych i pogodnych Świąt !!! Wymarzonych prezentów !!! I oczywiście jeszcze tego obrzydliwego bogactwa życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.12.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 (edytowane) Edytowane 26 Grudnia 2013 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts