Amelia 2 26.12.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 http://ekarteczki.pl/kartki/4/2/d/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 26.12.2013 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 w ogóle nie miałam pojęcia o hybrydowym i ja też nie:( ale poznałam go w okolicznościach które skutecznie mnie do niego zniechęciły... otóż moja najbliższa psiapsióła tak ze 4 tygodnie temu gdy jeszcze był mróz i ściął kałuże, późnym wieczorem przejechała się na jednej tak że wylądowała z ręką pod tyłeczkiem:o złamała z odpryskiem paliczek środkowego palca... 2 dni wcześniej zafundowała sobie hybrydę! w szpitalu natychmiast skierowano ją na operację przydrutowania tego kawałeczka a dostać się do niego musieli pod paznokciem :ozebrała solidne opierdaty za manikiury i wyjąc z bólu szlifowała tę hybrydę aż do różowego... kazali jej wszystko usunąć ze wszystkich palców ale czasu nie było, środek nocy więc zgodzili się na ten jeden... stara prawda mówi, nie znasz dnia ani godziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.12.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2013 sama się posuń ... No tej wody to Ty ode mnie nie dostaniesz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.12.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 27.12.2013 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2013 Dziękuję wszystkim za życzenia. Ja przed Świętami nigdy nie umiem wygospodarować wystarczająco dużo czasu na tę przyjemną powinność. Dlatego chętnie bym zapożyczyła pomysł od Rasi.... debre? Jak widać budujące kobiety nie tracą nic na swojej kobiecości i temat lakieru hybrydowego spotkał się ze sporym odzewem. I super, bo wydaje mi się, że warto. Mój lakier przetrwał przedświąteczne porządki, szorowanie łazienki, skrobanie bez rękawiczek garów druciakiem (to mi zawsze rujnowało zwykły lakier), gotowanie, robienie bezwypiekowych ciast, zakupy itd. Nie tylko żaden paznokieć nie ucierpiał. Lakier pozostał gładki i błyszczący. No odjazd, powiadam Wam. I jeżeli Wam się wydaje, że manicure hybrydowy to to samo co tipsy czy cuś, to nie. To zwykły lakier i dużo na szczęście jest moich ulubionych odcieni, czyli pół-transparentnych, niemal bezbarwnych. I żeby Wam udowodnić posunęłam się do tego, że cykłam sweet focię swoich pazurów, żeby pokazać jak normalnie wyglądają: he he, żarcik taki.... ŻART! Te są moje i tak zrobiłam, żeby niedowiarki widziały, że nawet pod światło widać prześwitującą, naturalną płytkę paznokcia: Amelia, może Twoja koleżanka miała paznokcie żelowe? Hybrydowy lakier bez problemu odchodzi po normalnym acetonie, tylko trzeba 10 minut potrzymać wacik. Poza tym wolałabym, żeby mi złamali jeszcze dwa palce niż robili cokolwiek pod paznokciem.... Brrrr! http://www.pic4ever.com/images/cry2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.12.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Spróbuję tej hybrydy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.12.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Ja nie spróbuję, ale mam nadzieję, że to nie zmieni Waszego sympatycznego stosunku do mnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 28.12.2013 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2013 Spróbuję tej hybrydy I myślę, że nie będziesz żałować. Ja właśnie skończyłam kolejną partię układania cegieł, a więc rozrobiłam klej, kleiłam, potem szorowałam wiadro i packę po kleju, oczywiście w rękawiczkach, ale jednak robota "urazowa". A moje pazury lśnią nietknięte http://www.pic4ever.com/images/connie_1.gif Ja nie spróbuję, ale mam nadzieję, że to nie zmieni Waszego sympatycznego stosunku do mnie ...' Możesz być spokojna. Jesteś nasza http://www.pic4ever.com/images/jealous.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.12.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 Właśnie miałam pytać, jak radzą sobie te hybrydowe paznokcie w kontakcie z cegłami, zaprawami i innymi chemikaliami, a tu proszę Na razie mam mocne postanowienie, że sobie taką hybrydę "szczelę" na Nowy Rok. Idę poszperać w necie w poszukiwaniu gabinetu, gdzie taką dobrze wykonają. Pozdrowienia poświąteczne i przednoworoczne dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 30.12.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Amelia, może Twoja koleżanka miała paznokcie żelowe? mówiła coś o hybrydzie ale i o żelu też ja nie za bardzo kumata w temacie ale wstydno było się przyznawać dopiero braza i Wasza wyrozumiałość mnie ośmieliły:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 30.12.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 widzę Jagna że pracowicie kończysz rok:yes: a ja wzięłam się za roboty ogrodowe - wywiozłam kilka taczek ziemi z kretowisk i zlikwidowałam kawał trawnika przekopując korzeniami do góry i wysypując grubą warstwą kory, do czego nie mogłam się przybrać przez całe lato:D dzisiaj chyba odpalę kosiarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.12.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=232534&d=1388479100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 31.12.2013 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Kochani spełnienia wszelkich Waszych najskrytszych marzeń w nadchodzącym Nowiutkim 2014 roku. To będzie cudowny rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.12.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 W chińskim kalendarzu to rok KONIA. Bardzo pozytywne zwierzę i bardzo pomocne dla człowieka. Oby te cechy znalazły odbicie w wydarzeniach nadchodzącego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.01.2014 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Jakoś tak koniowo się robi http://photo.elsoar.com/wp-content/images/HD-happy-new-year-wallpapers-2014-i-780x535.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.01.2014 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Jagno wydobyłam Was z 3 strony ! Pewnie fugujesz Mam nadzieję, że Sylwester minął szampańsko i radośnie. Chociaż - odkąd skończyłam -dzieści lat to zastanawiam się z czego tu się właściwie cieszyć Czy Peter rozstawił się ze sprzętem w salonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.01.2014 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Zochna, cieszyć się, że masz z kim ten dzień spędzić i tym, że 2014 będzie lepszy od poprzednika takie małe szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.01.2014 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 a nie, to znaczy tak, jak najbardziej z wszystkich mniejszych i większych szczęść to bardzo, ale czemu akurat w Sylwestra i Nowy Rok że o kolejny rok starsi wszyscy ? oprócz nas - oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.01.2014 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Nie wiem, jak to zrobiłam, ale ja stoję w miejscu .... wiekowo, oczywiście, bo wszędzie indziej się rozwijam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.01.2014 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 a to zupełnie jak ja , Braza To zapewne kwestia (nie)odpowiedniej diety, używek, obcowania z przyrodą i wystroju wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts