Tom Bor 23.08.2011 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 no ja myślę że wkrótce , bo zrzutkę na stół będziemy robiły co by nasza pisarka pisać miała na czymś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.08.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Jagna... no fajnie się zaczyna... ja chcę przeczytać, że jeszcze fajniej się kończy... ... na "prostym" tarasie:lol: Buziak i brawa dla Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.08.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 co tu tak głucho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.08.2011 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 No bardzo niefajnie, że nie dostaję powiadomień o tym, że tu dziewczyny mi piszą! Halo! Ja jestem, jestem. Mimo, że w ograniczonym zakresie, bo nam spaliło nadajnik internetowy od pioruna. To znaczy nadajnik był od firmy, ale piorun go spalił, nadajnik ten. Tak więc jestem na łączach teraz tylko w godzinach pracy. Ale to nadal nie tłumaczy dlaczego ja wybiórczo dostaję powiadomienia jakoweś. Fajnie, że jesteście ze mną. Wsparcie duchowe potrzebne, bo ja kręćka dostaję od spraw sprzedażowo-kupująco-załatwiająco-budowlanych (prawie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 29.08.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Życie b y w a proste, w krótszych lub dłuższych okresach.Niektórzy wręcz przyciągają różne zdarzenia, zapętlenia, dziwne, pokręcone historie. I nie jest to często kwestia wyboru,tylko - taka karma.Lubię czytać to co piszesz. Wspieram duchowo:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.08.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Piorun w powiadomienia trafił no, no ale gdzie Was walnęło poza nadajnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.08.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 No wreszcie... już się martwiłam, że znów nam znikniesz na czas dłuższy... a pieron rzecz nieprzyjemna, ale wcześniej czy później nowy internet założysz...Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 30.08.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Macie już jakiegoś pomysła lokalowego między sprzedażą a garażem? Znajomi do Bożego Narodzenia mieszkali na budowie w przyczepie campingowej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 05.09.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Oj, ale dawno Cię tu nie było! Piorun narozrabiał, rozumiem, ale czasem mogłabyś zajrzeć do swojego wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 06.09.2011 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 (edytowane) Sure - Mea culpa. Neta mam od niedzieli z powrotem, ale ciągle jakoś tak latam i latam i czasu nie ma. I fotki jakieś trzeba zgrać.... Nadrobię niebawem, obiecuję! Amelia - plan jest taki, że mamy mieć trzy miesiące na wyprowadzkę od momentu podpisania aktu. Mam nadzieję, że do tego czasu Minidomek (brzydko zwany garażem) będzie się już nadawał chociaż jako tako do zamieszkania. Ja mówię, że się NA PEWNO wyrobimy. Peter mówi, że się BYĆ MOŻE wyrobimy. Wolę swoją wersję. W razie czego plan awaryjny jest taki, że do czasu urządzenia Minidomku przemieszkamy u przyjaciół, którzy mają dom kilka działek dalej. Ale jak przeczytałam dzisiaj o tej przyczepie to mi się humor od razu poprawił - czyli co? Da się? Da się! Gosiek - piorun walnął gdzieś bardzo blisko naszej działki, nie wiemy dokładnie gdzie i w co, ale tylko u nas popaliło niektóre fajne rzeczy, takie jak nadajnik internetowy, nadajnik do anteny satelitarnej, mechanizm do bramy garażowej i jedną fazę w chałupie. Odzyskaliśmy już najważniejsze, czyli fazę, neta i satelitę. Garaż mogę otwierać ręcznie... Kocimiętka - ja bardzo wierzę w karmę. I wierzę, że nic nie dzieje się bez przyczyny. Ta moja karma to dosyć zabawna w gruncie rzeczy jest, z tego co widzę.... Cieszę się, że Ci się podoba to co Ci się podoba Edytowane 6 Września 2011 przez Jagna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 06.09.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Los złośliwym jest.... a co kupiec na brak automatyki bramy? Mój poprzedni dom był już opróżniony, wysprzątany na sprzedaż i..... pękła rura w ścianie łazienkowej nad baterią wannową trzeba było wykuwać dziurę w ścianie, naprawiać, szukać płytek, na szczęście udało się takie kupić chociaż odcień miały już ciut inny ale na pierwszy rzut oka tego nie było widać Jak sobie radzisz z podziałem? Łatwo nie będziesz miała, "Zacisze" to kosztowna inwestycja.... ale jesteśmy z Tobą, nie dawaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 06.09.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 No nareszcie jesteś, a już myślałam że zajęta jesteś pisaniem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.09.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Jagna trzymie kciuki cobyś się sprawnie ze wszystkim wyrobiła... I wierzę, że dasz radę Pozdrówka od Osia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 14.09.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 No to Jagna gdzieś nam zaginęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.09.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 No to Jagna gdzieś nam zaginęła Wróci Jagna wróci... MAM NADZIEJĘ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 21.09.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Se mały domek buduje, niech Ci pogoda sprzyja:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.09.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Właśnie Jagna, gdzie Ty? wyszłaś już z fundamentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.09.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Jagusia się już pewnie obudowała murami i przykryła dachem, dlatego jej nie widać! Jagno, no napisz coś wreszcie, n aczym stanęło - garaż, czy przyczepa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.09.2011 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 bo my tu czekamy http://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_cray2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.09.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 no nie jeszcze Cię nie było - strajk czy cuś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts