anSi 25.01.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Moose ... dorko - dlaczego masz wieczór w kratkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 25.01.2014 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Dorko, właśnie, dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 25.01.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 dorko - dlaczego masz wieczór w kratkę?[/size] W taką kopniętą kratkę. W karo. I z Caro. Spodobała mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.01.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Aaa..., Jagna, zapomniałam dodać, że ciąża zdecydowanie uszlachetniła Ci rysy. Na podstawie awatara wnioskuję, ofkors. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.01.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Ścielę się Wam do stóp za dzisiejszy wieczór – spłakałam się właśnie ze śmiechu. Jesteście SUPER Moos, dziś nie przetrzepię Twojego wątku w poszukiwaniu rzeczonych psio-łosiów, ale jutro od rana będę grasować Wyłączam Caro i lecę przed tv, bo mój J. właśnie włącza nasze domowe kino i na początek będzie LAST VEGAS w takiej obsadzie, że ho, ho, ho... Zobaczymy co dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.01.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Jeszcze chwila KOMPLEKSY IDĄ SIĘ WIETRZYĆ https://mail.google.com/mail/u/0/?shva=1#inbox/143c8a095acc299a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 25.01.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Porachunki polecam, nie z mężem rzecz jasna, tylko taki film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.01.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Niezłe, widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 25.01.2014 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Aaa..., Jagna, zapomniałam dodać, że ciąża zdecydowanie uszlachetniła Ci rysy. Na podstawie awatara wnioskuję, ofkors. Wiem, wszyscy mi to mówili... Pestka, Ośka się zlitowała i opisała sytuację (i nawet fotki są) w komentarzach, znajdziesz na pewno a warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.01.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 Sama Ci komplet ścier kupię jak chcesz! I przywieziesz...? Jak tak to się zgadzam... Dziewczyny nie przesadzajcie...bo siem bedem czerwienić do końca życia a wygląd matrioszki jakoś chyba mię nie pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 25.01.2014 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2014 I przywieziesz...? Jak tak to się zgadzam... Dziewczyny nie przesadzajcie...bo siem bedem czerwienić do końca życia a wygląd matrioszki jakoś chyba mię nie pasi Kto wie? Kto wie? A czerwienić się możesz. Najpierw będziesz czerwona a potem dumna i blada. I tak na zmianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.01.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Zdecydowanie wolę bladość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 26.01.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 Zdecydowanie wolę bladość... I słusznie. Taka bardziej arystokratyczna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.01.2014 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2014 I słusznie. Taka bardziej arystokratyczna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Caro i Adel uwielbiam, dla odmiany po Linkach, Images Dragons czy Queenach słucham tych pań długo i namiętnie!!!! Dżinsy kocham miłością absolutną, na razie nie mam problemu z tym, jak w nich wyglądam, ale gdyby się zaczęły to i tak będe to miała gdzieś - dżinsy rulez!!!!A właśnie, próbuję znaleźć w sieci sztruksy rurki na mój "męski" tyłek (zimą w sztruksach jest mi cieplej, tak sobie wmawiam) i za cholerę nie moge trafić, wszystko co znajduję to albo "dzwony" albo szerokie na całej długości. Na Allegro jest trochę, kolory jednak porażające!! Może któraś z Was podpowie mi jakąś stronkę ....??? Prooooszęęęęę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.01.2014 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 brazo, może tutaj coś dla siebie wyszukasz? http://sztruksy.com.pl/rurki-2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.01.2014 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Dzięki AnSI, juz tam lezę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.01.2014 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Dziś C&A internetowe ma bajeczne przeceny. Sztruksy, rurki, obecne, także kolorowe, ale to końcówki sprzedaży więc nie każdy rozmiar mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.01.2014 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 No ciekawam, czy brazie jakieś rurki sztruksowe udało się upolować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 28.01.2014 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Dzięki za ciekawe linki i info. Ja kupiłam sobie dwie pary dżinsów w bonprix i szczerze mówiąc jak na mój pierwszy taki zakup przez internet (w sensie, że spodnie, do tej pory kupowałam tam tylko "góry"), jestem baaardzo mile zaskoczona. Jakościowo i rozmiarowo bez zarzutu, nie wiem czy maja sztruksy, ale ogólnie sklep polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts