Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dorko - dlaczego masz wieczór w kratkę?[/size]

W taką kopniętą kratkę. W karo. I z Caro. Spodobała mi się.

Aaa..., Jagna, zapomniałam dodać, że ciąża zdecydowanie uszlachetniła Ci rysy. Na podstawie awatara wnioskuję, ofkors.

Ścielę się Wam do stóp za dzisiejszy wieczór – spłakałam się właśnie ze śmiechu.

Jesteście SUPER :hug:

Moos, dziś nie przetrzepię Twojego wątku w poszukiwaniu rzeczonych psio-łosiów, ale jutro od rana będę grasować :yes:

Wyłączam Caro i lecę przed tv, bo mój J. właśnie włącza nasze domowe kino i na początek będzie LAST VEGAS w takiej obsadzie, że ho, ho, ho... Zobaczymy co dalej...

Aaa..., Jagna, zapomniałam dodać, że ciąża zdecydowanie uszlachetniła Ci rysy. Na podstawie awatara wnioskuję, ofkors.

Wiem, wszyscy mi to mówili... :D

Pestka, Ośka się zlitowała i opisała sytuację (i nawet fotki są) w komentarzach, znajdziesz na pewno a warto.

Sama Ci komplet ścier kupię jak chcesz!

I przywieziesz...? Jak tak to się zgadzam...:yes:

Dziewczyny nie przesadzajcie...bo siem bedem czerwienić do końca życia a wygląd matrioszki jakoś chyba mię nie pasi ;)

I przywieziesz...? Jak tak to się zgadzam...:yes:

Dziewczyny nie przesadzajcie...bo siem bedem czerwienić do końca życia a wygląd matrioszki jakoś chyba mię nie pasi ;)

Kto wie? Kto wie? :D

A czerwienić się możesz. Najpierw będziesz czerwona a potem dumna i blada. I tak na zmianę.

Zdecydowanie wolę bladość...:yes:

I słusznie. Taka bardziej arystokratyczna jest :)

Caro i Adel uwielbiam, dla odmiany po Linkach, Images Dragons czy Queenach słucham tych pań długo i namiętnie!!!! Dżinsy kocham miłością absolutną, na razie nie mam problemu z tym, jak w nich wyglądam, ale gdyby się zaczęły to i tak będe to miała gdzieś - dżinsy rulez!!!!

A właśnie, próbuję znaleźć w sieci sztruksy rurki na mój "męski" tyłek (zimą w sztruksach jest mi cieplej, tak sobie wmawiam) i za cholerę nie moge trafić, wszystko co znajduję to albo "dzwony" albo szerokie na całej długości. Na Allegro jest trochę, kolory jednak porażające!! Może któraś z Was podpowie mi jakąś stronkę ....??? Prooooszęęęęę ....

Dziś C&A internetowe ma bajeczne przeceny. Sztruksy, rurki, obecne, także kolorowe, ale to końcówki sprzedaży więc nie każdy rozmiar mają.
No ciekawam, czy brazie jakieś rurki sztruksowe udało się upolować ?
Dzięki za ciekawe linki i info. Ja kupiłam sobie dwie pary dżinsów w bonprix i szczerze mówiąc jak na mój pierwszy taki zakup przez internet (w sensie, że spodnie, do tej pory kupowałam tam tylko "góry"), jestem baaardzo mile zaskoczona. Jakościowo i rozmiarowo bez zarzutu, nie wiem czy maja sztruksy, ale ogólnie sklep polecam.