Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Prostego (życia Jagny i Petera)

Jagna

Recommended Posts

Ja kupiłam w Zalando chyba z 5 par butów - i też bardzo polecam ten internetowy sklep - jakość bardzo dobra, wszystkie pasują, nic nie uwiera, rozmiar bardzo dobrze opisany. A wczoraj zamówiłam - uwaga - spodnie :) Mam nadzieję, że również się nie zawiodę.

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

AnSi, dżimsy zamówiłaś ? :)

:yes: Aż się boję...

pestko - nie znam tej stronyy, ale dzięki za link, chętnie popatrzę.

Edytowane przez anSi
pestka :)

Przyznać się muszę, że zachowawczo podeszłam do tematu. Kupiłam czarne :) Wiadomo dlaczego :lol2:

O, takie kupiłam:

http://www.zalando.pl/vero-moda-jeansy-slim-fit-czarny-ve121a05x-802.html

Edytowane przez anSi

Przyznać się muszę, że zachowawczo podeszłam do tematu. Kupiłam czarne :) Wiadomo dlaczego :lol2:

O, takie kupiłam:

http://www.zalando.pl/vero-moda-jeansy-slim-fit-czarny-ve121a05x-802.html

Będą świetne do tunik, długich swetrów i teraz kozaków a potem dowolnych bucików! Suuuper!

bardzo fajne. Będzie Pani zadowolona :yes:

przykładowy zestaw warstwowy : długa koszulka+krótszy top, tu w stylu "luz" , ale może też być bardziej na teges elegancko.

(takich butów nie lubię - znaczy u siebie. Bo u innych tak :))

[ATTACH=CONFIG]238509[/ATTACH]

Ouuughhh, babe! Ktoś tu widzę ma podobne spojrzenie na pewne sprawy. A takowe buty posiadam ponieważ mają dwa ogroooomniaste plusy: błyskawicznie się je zakłada i nie ślizgają się na lodzie. Co prawda najdalej gdzie je zabrałam to nasz wiejski sklep, ale koło domu są genialne, bardzo polecam. I jako drugi zestaw, zamiast bluzy może być ten długi (taki prawie do kolan) rozpinany sweter. Kooocham takie zestawy i mam zamiar tak się nosić również za dwadziesiąt lat.

Dziewczyny - no ubranam już od stóp do głów :) Buty tylko podmienie, bo takie też mi trochę nie leżą. Nawet do wiejskiego sklepu się nie nadadzą, bo u mnie na wsi do tego służą gumowce. Taką faaaaajną mamy drogę :) Qrcze, chyba rzeczywiście życie zaczyna się po ...dziestce :) Mocno po :p Edytowane przez anSi
gumowce

Eh, Baby, ja takowe buciory posiadam w ilości sztuk 2. Jedne do komputera, drugie "wyjściowe". Do sklepiku w nich wprawdzie nie chadzam, ale za to genialne są w obejściu podczas odśnieżania np.

Jutro korzystajac z wolnego w mieście lecę m.in. na przeszukanie wieszaków w KMax.

Ale macie fajnie, że możecie nosić rurki. Bardzo mi się podoba taki zestaw z tuniką, ale ja niestety mam uda jak panczenista i mam ogromny problem ze spodniami :sick: Spódnic, sukienek nie noszę i nie posiadam w swojej garderobie, spodni wyjściowe zakładam tylko na jakieś okazje, a tak to non stop w dżimsach chodzę, ale problem z kupieniem ogromny, bo jak już w udach dobre, to w pasie za duże :( Zawsze wk........ wracam z zakupów, jak muszę kupić spodnie.

Moje dżiny dotarły. Tyłek się w nie zmieścił, bo spodnie są bardzo lekko rozciągliwe, mają wysoki stan maskujący brzuszne wypukłości.No i mam wrażenie, że trochę wyszczuplają :p Generalnie są OK.