anSi 28.01.2014 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 Ja kupiłam w Zalando chyba z 5 par butów - i też bardzo polecam ten internetowy sklep - jakość bardzo dobra, wszystkie pasują, nic nie uwiera, rozmiar bardzo dobrze opisany. A wczoraj zamówiłam - uwaga - spodnie Mam nadzieję, że również się nie zawiodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.01.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 AnSi, a znasz Złote Wyprzedaże http://www.zlotewyprzedaze.pl/Sale/Sale/Index Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.01.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2014 AnSi, dżimsy zamówiłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.01.2014 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 (edytowane) AnSi, dżimsy zamówiłaś ? Aż się boję... pestko - nie znam tej stronyy, ale dzięki za link, chętnie popatrzę. Edytowane 29 Stycznia 2014 przez anSi pestka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.01.2014 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 AnSi - Brawo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.01.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Przyznać się muszę, że zachowawczo podeszłam do tematu. Kupiłam czarne Wiadomo dlaczego O, takie kupiłam: http://www.zalando.pl/vero-moda-jeansy-slim-fit-czarny-ve121a05x-802.html Edytowane 29 Stycznia 2014 przez anSi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.01.2014 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Przyznać się muszę, że zachowawczo podeszłam do tematu. Kupiłam czarne Wiadomo dlaczego O, takie kupiłam: http://www.zalando.pl/vero-moda-jeansy-slim-fit-czarny-ve121a05x-802.html Będą świetne do tunik, długich swetrów i teraz kozaków a potem dowolnych bucików! Suuuper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 29.01.2014 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 bardzo fajne. Będzie Pani zadowolona przykładowy zestaw warstwowy : długa koszulka+krótszy top, tu w stylu "luz" , ale może też być bardziej na teges elegancko. (takich butów nie lubię - znaczy u siebie. Bo u innych tak ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 29.01.2014 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 bardzo fajne. Będzie Pani zadowolona przykładowy zestaw warstwowy : długa koszulka+krótszy top, tu w stylu "luz" , ale może też być bardziej na teges elegancko. (takich butów nie lubię - znaczy u siebie. Bo u innych tak ) [ATTACH=CONFIG]238509[/ATTACH] Ouuughhh, babe! Ktoś tu widzę ma podobne spojrzenie na pewne sprawy. A takowe buty posiadam ponieważ mają dwa ogroooomniaste plusy: błyskawicznie się je zakłada i nie ślizgają się na lodzie. Co prawda najdalej gdzie je zabrałam to nasz wiejski sklep, ale koło domu są genialne, bardzo polecam. I jako drugi zestaw, zamiast bluzy może być ten długi (taki prawie do kolan) rozpinany sweter. Kooocham takie zestawy i mam zamiar tak się nosić również za dwadziesiąt lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.01.2014 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Dziewczyny - no ubranam już od stóp do głów Buty tylko podmienie, bo takie też mi trochę nie leżą. Nawet do wiejskiego sklepu się nie nadadzą, bo u mnie na wsi do tego służą gumowce. Taką faaaaajną mamy drogę Qrcze, chyba rzeczywiście życie zaczyna się po ...dziestce Mocno po Edytowane 29 Stycznia 2014 przez anSi gumowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.01.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 fajne te majtasy a typowo dżinsowe tyż som...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.01.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 a już sobie znalazłam są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.01.2014 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Moose, jutro paczka ma zamiar przybyć do mnie - organoleptycznie więc sprawdzę co one za jedne te dżimsy som, jak to Zosia ładnie określiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.01.2014 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Sprawdź i opisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.01.2014 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Eh, Baby, ja takowe buciory posiadam w ilości sztuk 2. Jedne do komputera, drugie "wyjściowe". Do sklepiku w nich wprawdzie nie chadzam, ale za to genialne są w obejściu podczas odśnieżania np. Jutro korzystajac z wolnego w mieście lecę m.in. na przeszukanie wieszaków w KMax. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Romana101 30.01.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Ale macie fajnie, że możecie nosić rurki. Bardzo mi się podoba taki zestaw z tuniką, ale ja niestety mam uda jak panczenista i mam ogromny problem ze spodniami Spódnic, sukienek nie noszę i nie posiadam w swojej garderobie, spodni wyjściowe zakładam tylko na jakieś okazje, a tak to non stop w dżimsach chodzę, ale problem z kupieniem ogromny, bo jak już w udach dobre, to w pasie za duże Zawsze wk........ wracam z zakupów, jak muszę kupić spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.01.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Ja może nie powinnam ale szczerze mówiąc mam to gdzieś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.01.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Właziłam na Zalando, na Złote Wyprzedaże, i wszędzie indziej .... sztruksowych rurek, podobających mi się i w moim rozmiarze niet. Psia krew!!!! Fajny zestaw!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.01.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Moje dżiny dotarły. Tyłek się w nie zmieścił, bo spodnie są bardzo lekko rozciągliwe, mają wysoki stan maskujący brzuszne wypukłości.No i mam wrażenie, że trochę wyszczuplają Generalnie są OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.01.2014 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 A ja zaszalałam. Kupiłam 2 pary, ale tylko jedne w spokojnym czarnym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts