pestka56 02.03.2014 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Dobra, dobra:rotfl: Nie zabij się tylko. Zrób jak ja z moim pierwszym w życiu (i ostatnim) prawdziwym, szytym na miarę przez kuśnierza na Nowym Świecie (!!!) futerkiem. Dostałam błamy łap karakułowych od teściowej (?!). Poszłam z tym do high class kuśnierza (narzeczony przyjaciółki). Obejrzał i mówi – Uszyję, bo ci się oczy świecą, ale załóż kilka razy dla przyjemności i sprzedaj za tyle za ile powiem. – Pytam o co chodzi. Dowiedziałam się, że były zleżałe. Wiadomo od teściowej. Kupiła wieki wcześniej w Grecji i trzymała na dnie szafy. Kuśnierz na szczęście nie doliczył mi za olbrzymią pracę, którą włożył w podszywanie futra spec siateczką. A ja grzecznie założyłam płaszcz a' la nietoperz aż 3 razy i sprzedałam. Załóż kilka razy te buciska i oddaj młodej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.03.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Pestko - uśmiałam się zdrowo:) Pewnie tak właśnie będzie, jak mówisz, ale teraz czekam na nie z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 03.03.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Załóż kilka razy te buciska i oddaj młodej Ale przed oddaniem młodej, zdjęcie z realu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.03.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Zdjęcie tyż poproszę co najmniej jednej nogi w pełnej krasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.03.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Nie ma problema, focia będzie Jagnoooo, gdzieżeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.03.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 AnSi, a to takie coś spod obcasa to się zdejmuje do chodzenia czy wręcz przeciwnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.03.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Na wzór tradycyjnych butków japońskich robione... ja bym się kłów niewątpliwie pozbyła w czymś takim... I proszę do martensów porównań nie czynić, bo one wygodne i bezpieczne ( oprócz zimy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.03.2014 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Zochna, nie wiem, ale wygląda na to, że się nie zdejmuje. W tym tygodniu powinny dotrzeć, to wszystko opowiem, jak na spowiedzi Wygląda na to, że albo zaszalałam, albo wiosna mi do głowy uderzyła. Nic to - najważniejsze , że siostrzenica chętna i ten sam rozmiar nosi - nie zmarnujom się w razie czego, gdybym naprawdę zęby powybijać miała albo zbyt dziwacznie wyglądała. Ostatecznie w Zalando to można bezpłatnie odesłać, jakby tragiczne bardzo były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.03.2014 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2014 Ja nic do martensów nie mam. Dziecię mnie w temacie przećwiczyło stosownie. Solidne buciska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 04.03.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 AnSi , one fajne są - takie martensowe. Tylko z tą podkładką - to mi się z Jerzym Połomskim kojarzą.. Wiesz, cała saalaaa śpiewa z nami ... W razie czego myślę, że można to coś spod obcasa jakoś oderwać No albo za gejszę japońską występować - jak Łosia zauważyła Mam samolot jutro o 5.20 . Idę spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.03.2014 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 może takie butki lepsze będą https://www.facebook.com/photo.php?fbid=615126638563666&set=a.417197181689947.95896.373247932751539&type=1&relevant_count=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.03.2014 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Od samego patrzenia mnie się nogi gną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.03.2014 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 Zochna, dokąd odleciałaś? Aaa, no tak, ty już śpisz Lecę szperać w necie w poszukiwaniu fotek Połomskiego. Do gejszy to gabaryty trochę nie te, chyba, że to będzie taka słowiańska gejsza Dzisiaj obleciałam okoliczne Rossmanny i nie ma tego Jagnowego balsamu, tylko takie w białych buteleczkach są Kto wie, gdzie w 3 City to cudo kupić? No i w ogóle to byłam dzisiaj w kinie na Kamieniach na szaniec. Duże emocje,muszę pomyśleć i przemyśleć, ale polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 04.03.2014 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 One są teraz w białych... taki sobie zanabyłam właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.03.2014 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2014 O qrcze , pięć razy oglądałam ten biały, opis zgadzał mi się, ale zafiksowałam się na fioletowo- różową buteleczkę i d..a. Nic to, jutro może zrobię kolejne podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.03.2014 03:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Zochna, dokąd odleciałaś? Aaa, no tak, ty już śpisz Ja już nie śpię Lecę do Monachium. Ale wracam dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.03.2014 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Gospodyni gdzieś się znowu zaszyła....WIOSNA przyszła - Jagna wyłaź z nory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.03.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Ja już nie śpię Lecę do Monachium. Ale wracam dzisiaj Leć Zochno wysoko, a Ty Jagno wyłaź w końcu z nory. Wiosna już tuż tuż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.03.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2014 Zochna, tyle startów co lądowań Jagna, gdzieżeś TY??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 06.03.2014 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 W dupie z taką wiosną! Dwa tygodnie Peter chrychał i jedyne co miał siłę zrobić to zamontować światło na stryszku, bo tam jeszcze wełna się kładzie Teraz mnie dopadło i walczę. Bynajmniej nie na Majdanie, ale z organizmem własnym. Gardło, nos i takie tam.... Eeech. Więc nie mam siły a tyle roboty jest. W chwili przerwy między jednym umieraniem a drugim, położyliśmy Grecką Chałwę w kuchni. Na ściany. To kolor taki. Ładny nawet. A, no i za kuchnię zapłaciłam już do końca, tyle, że bez montażu, bo firmę zamknęli. Ale to już skrobnę w dzienniku, jeżeli nie opuszczę tego padołu. Buty dziwne, buty ciężkie - kocham. Na pewno ktoś się będzie z nich cieszył i o to chodzi. Balsam ma na obrazku brzuch ciążowy z narysowanym słoneczkiem i ma być napisane cośtam, cośtam Bad - że to do kąpieli. Zochna, ale nam się porobiło "A. lecę do Monachium i zaraz wracam" - fajnie. Ja lubię latać, chyba nigdy mi się nie znudzi. A-psik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts