Tom Bor 30.09.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2011 pogoda sprzyja znaczy - budujom:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 03.10.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 nudno bez Ciebie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.10.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 i smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.10.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 i tęskno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.10.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 nudno bez Ciebie:( i smutno i tęskno I wiesz... mordy nikamu obit A poważnie to daj oznakę żywota Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 04.10.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 Ona żyje żyje widziałam ją w czyiś komentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.10.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Jej Jagna, juz się martwiłam, że w Twoim życiu coś się znów pokiełbasiło... A tu się okazuje, że Minidomek juz stoi, w prawdzie jeszcze bez daszku ale jest Cieszę się bardzo z waszego szczęścia i trzymam kciuki za dalsze etapy !!! Ps. Czy pisklę w kominie urosło/przytyło a może wyfruneło juz w świat? Bo doczekac juz się nie mogę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.10.2011 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Jej Jagna, juz się martwiłam, że w Twoim życiu coś się znów pokiełbasiło... A tu się okazuje, że Minidomek juz stoi, w prawdzie jeszcze bez daszku ale jest Cieszę się bardzo z waszego szczęścia i trzymam kciuki za dalsze etapy !!! Ps. Czy pisklę w kominie urosło/przytyło a może wyfruneło juz w świat? Bo doczekac juz się nie mogę..... No właściwie to się pokiełbasiło.... Dlatego dopisałam wytłumaczenie i teraz chyba musisz zweryfikować hasło "szczęście" Pisklę rośnie, ale pomaleńku. Jakoś głowy nie mam. Chyba czekam na ten stół w kuchni.... Dziewczyny powyżej - dzięki za troskę i obecność. I przepraszam za milczenie. Ale same widzicie co się wyrabia.... Buziaki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.10.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Mam nadzieję, że nasze dobre myśli pomogą Ci przetrwać te trudne chwile. Skoro energia we wszechświecie ponoć nie znika, to dlaczego nie mogłoby trochę jej polecieć w Twoim kierunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 09.10.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Witam Cię Jagna,tak jak napisałam u Ilonki pierwszym dziennikiem,który przeczytałam był TWÓJ.Czytałam go z zapartym tchem,jak ja marzyłam o takim domku jak Ty masz o matko.A jak doczytałam moment,gdzie rozpadło Ci się życie,to byłam taka wściekła na Twojego exs,że myślałam że go uduszę.Myślałam,taki piękny dom a on taki dureń.nie szkoda mu tego cudownego życia ,Ale cóż pewnie myślał że będzie miał miody,ale wielka miłość się skończyła zaczęło się życie hehe.Fajnie że wróciłaś,bo pomimo osobiście Cię nie znam,to ciągle o Tobie myślałam co u Ciebie.Buduj,buduj i się chwal,nowym domkiem i życiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.10.2011 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Agata - liczę bardzo na dobre fluidy z kosmosu. Gdyby nie wiara w to, że będzie dobrze, to nie odważyłabym się na takie ruchy. A nasze forum to esencja pozytywnie zakręconych. Wsparcia nigdy dosyć. Przyjmę hurtowo! Nazwa12 - bardzo mi miło. To mnie zawsze fascynowało ile tu prawdziwego życia się dzieje. Ile pokory tu można nabrać. Myślę tu na przykład o Franiu wcześniaczku forumowym - moje problemy to pikuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PBebnirz 09.10.2011 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Mam nadzieję, że nasze dobre myśli pomogą Ci przetrwać te trudne chwile. Skoro energia we wszechświecie ponoć nie znika, to dlaczego nie mogłoby trochę jej polecieć w Twoim kierunku? Ta... Sure! zaraz, zaraz co oznacza "...nasze dobre myśli pomogą Ci przetrwać ..."? A może by tak "WAM PRZETRWAĆ", COOOO?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.10.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ta... Sure! zaraz, zaraz co oznacza "...nasze dobre myśli pomogą Ci przetrwać ..."? A może by tak "WAM PRZETRWAĆ", COOOO?!Ha! Od razu widać, że rzadko piszesz w tym wątku, Bębniarzu! Proszę się poprawić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.10.2011 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Ha! Od razu widać, że rzadko piszesz w tym wątku, Bębniarzu! Proszę się poprawić! He he, dokładnie to samo mu powiedziałam jak przeczytałam jego komentarz A poza tym Ty, Peter będziesz zajęty budowaniem. Ja będę od "przetrwywania".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 09.10.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 a poza tym (moim zdaniem) zapis myśli chyba wspomaga transfer, warto czytać! p.s. Jagno i Bębniarzu - oczywiście, że przetrwać WAM RAZEM! Hough! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.10.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Pędzę czytać, co się porobiło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.10.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Toż to jazda na całego ale pomysł by mieszkać teraz w części domu zamiast w garażu bardzo dobry... a wiosną okaże się dlaczego powodzenia życzę w przetrwywaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.10.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 .... ale pomysł by mieszkać teraz w części domu zamiast w garażu bardzo dobry... a wiosną okaże się dlaczego Gosiek, a co Ty masz na myśli? Bo ja też tak uważam, ale nie wiem co się okaże i dlaczego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.10.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Dopiero za jakiś czas okaże się dlaczego teraz tak jest, jak jest i inaczej być nie może. To tak bywa, że teraz jest źle, żeby mogło być lepiej - inaczej mówiąc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Jak w życiu i na tym naszym forum już nie raz się sprawdziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.10.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Jaguś, tak podejrzewałam, że coś knujesz http://forum.muratordom.images/smilies/wink-2.gif Powodzenie i cierpliwości http://forum.muratordom.images/smilies/smile-2.gif Trzymie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts