Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Prostego (życia Jagny i Petera)

Jagna

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jej Jagna, juz się martwiłam, że w Twoim życiu coś się znów pokiełbasiło...

A tu się okazuje, że Minidomek juz stoi, w prawdzie jeszcze bez daszku ale jest :)

Cieszę się bardzo z waszego szczęścia i trzymam kciuki za dalsze etapy !!!

Ps. Czy pisklę w kominie urosło/przytyło a może wyfruneło juz w świat? Bo doczekac juz się nie mogę.....

Jej Jagna, juz się martwiłam, że w Twoim życiu coś się znów pokiełbasiło...

A tu się okazuje, że Minidomek juz stoi, w prawdzie jeszcze bez daszku ale jest :)

Cieszę się bardzo z waszego szczęścia i trzymam kciuki za dalsze etapy !!!

Ps. Czy pisklę w kominie urosło/przytyło a może wyfruneło juz w świat? Bo doczekac juz się nie mogę.....

No właściwie to się pokiełbasiło.... ;)

Dlatego dopisałam wytłumaczenie i teraz chyba musisz zweryfikować hasło "szczęście" :)

Pisklę rośnie, ale pomaleńku. Jakoś głowy nie mam. Chyba czekam na ten stół w kuchni.... :wiggle:

Dziewczyny powyżej - dzięki za troskę i obecność. I przepraszam za milczenie. Ale same widzicie co się wyrabia.... Buziaki!!!!!

Witam Cię Jagna,tak jak napisałam u Ilonki pierwszym dziennikiem,który przeczytałam był TWÓJ.Czytałam go z zapartym tchem,jak ja marzyłam o takim domku jak Ty masz o matko.A jak doczytałam moment,gdzie rozpadło Ci się życie,to byłam taka wściekła na Twojego exs,że myślałam że go uduszę.Myślałam,taki piękny dom a on taki dureń.nie szkoda mu tego cudownego życia ,Ale cóż pewnie myślał że będzie miał miody,ale wielka miłość się skończyła zaczęło się życie hehe.Fajnie że wróciłaś,bo pomimo osobiście Cię nie znam,to ciągle o Tobie myślałam co u Ciebie.Buduj,buduj i się chwal,nowym domkiem i życiem:)

Agata - liczę bardzo na dobre fluidy z kosmosu. Gdyby nie wiara w to, że będzie dobrze, to nie odważyłabym się na takie ruchy. A nasze forum to esencja pozytywnie zakręconych. Wsparcia nigdy dosyć. Przyjmę hurtowo! :)

Nazwa12 - bardzo mi miło. To mnie zawsze fascynowało ile tu prawdziwego życia się dzieje. Ile pokory tu można nabrać. Myślę tu na przykład o Franiu wcześniaczku forumowym - moje problemy to pikuś.

Mam nadzieję, że nasze dobre myśli pomogą Ci przetrwać te trudne chwile. Skoro energia we wszechświecie ponoć nie znika, to dlaczego nie mogłoby trochę jej polecieć w Twoim kierunku? ;)

Ta...:cool:

Sure! zaraz, zaraz co oznacza "...nasze dobre myśli pomogą Ci przetrwać ..."? A może by tak "WAM PRZETRWAĆ", COOOO?!:mad:

Dopiero za jakiś czas okaże się dlaczego teraz tak jest, jak jest i inaczej być nie może. To tak bywa, że teraz jest źle, żeby mogło być lepiej - inaczej mówiąc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło :yes: Jak w życiu i na tym naszym forum już nie raz się sprawdziło :)