Jagna 09.07.2014 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Zawsze to lepiej, że na kurzym, nieświeżym (!) łajnie pędzony, niż poczęty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.07.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Hehe, wyobraźnia mi szaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 09.07.2014 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Myślę, że do dzisiaj chodziłabym na terapię gdybym kiedyś usłyszała "Córeczko, zostałaś poczęta na nieświeżym kurzym łajnie. I patrz jak teraz zdrowo rośniesz!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 09.07.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 A psycholog by kazał spojrzeć na to z duchem czasów: Popatrz jakich masz ekologicznych rodziców. Już wtedy wiedzieli, co będzie dobre dla ciebie. A duch czasów zatkawszy ostentacyjnie nos puszczałby do Ciebie oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.07.2014 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 ...wyglądając zza węgła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.07.2014 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Zaplułam monitorę w lapku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.07.2014 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Wnętrza przestronne, minimalistycznie industrialne..... tyle, że meble kuchenne chyba już dawno kupiłaś chyba, że psują Ci koncepcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semcio 11.07.2014 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Witaj, przejrzałem cały dziennik i jestem pod wrażeniem. Przykład, że trzeba być upartym i zawzięcie dążyć do celu, a wszystko jest możliwe. Wnętrza nieco zbyt surowe na mój gust, ale przy dzisiejszych trendach to może ten kominek na okłądkę jakiegoś magazynu wnętrzarskiego się nadaje? Takie nowoczesne połączenie nurtu arts&crafts ze współczesnym minimalizmem i trendem upcyclingu? Pozdrawiam i na pewno będę wracał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 11.07.2014 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 (edytowane) Gosiek - no kupiłaś, kupiłaś. We wtorek przyjadą i zagracą mi tak przemyślane wnętrze. To taka nieprzemyślana decyzja. W wersji obecnej byłoby o wiele schludniej i o przewiele taniej Semcio - dziękuję bardzo i zapraszam. W sprawie kominka pięć minut po wstawieniu fotki, miałam kilkanaście telefonów z pism z całego świata, Jeszcze się waham, na razie najlepszą cenę dostałam od "HOUSE-kim-dzong-un-IN" z Korei Północnej Edytowane 11 Lipca 2014 przez Jagna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 11.07.2014 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 aż się boję pomyśleć jak wygląda łazienka......... ale nie będę wścibska:no: moja nadal surowo-betonowa mimo ambitnych postanowień noworocznych ale za to z prawie wszystkimi sprzętami:D róże masz cudności! i kominek! i obudowę możesz zmieniać w zależności od okoliczności;) i nie musisz się stresować śladami łap na podłodze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 11.07.2014 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Messidż z Bractwa Utkniętych. Jest nieźle. Jeśli da się mieszkać jest nieźle. Ja na ten przykład mogę mieszkać, choć nie zawsze mieszkam, ale z myciem to różnie. Mamy podgrzewacz zero-jedynkowy, albo lody Arktyki albo jądro Ziemi. Wzięcie prysznica do prawdziwy hardcore. Zamierzam go wziąć, najlepiej pod pachę i wywalić na śmietnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 11.07.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 No dizajnersko masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 11.07.2014 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Amelia - nic się nie bój. Dolna łazienka wygląda super-hiper, bo to było pierwsze i jedyne wykończone od początku. Co prawda część sufitu z k-g jest wycięta, bo się wilgoć pojawiła, ale jak się nie patrzy w górę to jest git. Górna jest stylowo surowa i nie ma tam ani pół sprzętu. Za to pranie wisi. Gosiek - a czemu to tak z tą wodą? U mnie temperatura ok, ale jak się w porę nie wymieni filtra to woda leci tak: wrrr....prhhhh...kach!.....hrrrrr....hrrrr....kach!....pr-heee.....uuuuhhhh.....sz-szszszszszsz...... i wtedy można wchodzić pod prysznic. Ośka - wieeeem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.07.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 (edytowane) Jagna, dobrze mi robi czytanie Twojego dziennika Aktualnie użytkujemy sypialnię z podobnym sufitem jak u Ciebie. Tyle, że wełna zakryta żółtą folią. Za to brakuje kawałka ściany nad drzwiami i o „świcie” budzi mnie słońce wpadające przez okno dachowe w nadprogramowym pomieszczeniu (czytaj antresola-niespodzianka vel 3-cie piętro). Nasza sypialnię odstąpiliśmy na kilka dni wizytującej rodzinie i teraz jakoś nie chce mi się wszystkich bambetli taszczyć góra-dół, dół-góra. Deszcz pięknie słychać nad głową i pracownia jest tuż za ścianą. Polecam tę folię na wełnę. Mniej się kurzy z tego świństwa. Aaaaaaaaaaa... masz piękne rosarium w ogrodzie Teraz poważnie o kurzym łajnie znasz to http://www.probiotics.pl/probio-emy/dla-roslin.html Edytowane 12 Lipca 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 12.07.2014 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Czy to musi być jakiś specjalny gatunek kury żeby robił kupę w peletach czy każdą można przyuczyć ? Jagno - jak miło Cię słyszeć i widzieć Roślin i ogrodów zazdraszam. Ja dopiero po 5 latach mniej więcej zaczynam kapować o co chodzi .. gdzie korzeń - gdzie korona czy jakoś tak . No a wnętrza - połączenie stylów, eklektyzm - a wszystko z umiarem i taktem I co niby nie ważne a ważne - to nie muszą być wnętrza na lata, jak się gdzieś coś znudzi to wydaje się, że dosyć łatwo można zmienić. No, poza kominkiem oczywiście Uroczy Czy obudowa jest łatwopalna ? To może stanowić dodatkową atrakcję w romantyczny wieczór. Ściski przesyłam i miłego urlopowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.07.2014 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Zimno... leje bez umiaru... się pożaliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.07.2014 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Pestka, folia jest i czeka sobie grzecznie, ale nie wieszamy, bo to dopiero pierwsza warstwa wełny i potem by trzeba folię ztegować, żeby nategować drugi raz. Jak tylko dostałabym kredyt to sufity będą pierwszą rzeczą, za którą się weźmiemy, bo mimo miękkości w odbiorze, jednak wolę gładkie ściany i sufity. Te Em-y to mnie kręcą strasznie, więc pewnie prędzej czy później zaaplikuję. Dzięki za inka. Zoooochna! Fajnie, że jesteś. O kurach to dobre pytanie. Wydaje mi się, że to jednak specjalne kury są. Tak jak krowy są kartonowe, butelkowe, pełnotłuste, półtłuste i Milka. Dziękuję za uznanie odnośnie wnętrz. Mój architekt był wart tej fortuny, którą na niego wydałam Moose, ja też się pożalę. Bo u nas niebo płacze i my płaczemy. Dzisiaj rano pochowaliśmy naszego najstarszego kundelka Frędzla. Niby byliśmy na to przygotowani, ale jednak ciężko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.07.2014 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 smutno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.07.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Co do EmFarmy... widziałam jak to działa. Dlatego podrzuciłam Ci link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.07.2014 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2014 Moose, ja też się pożalę. Bo u nas niebo płacze i my płaczemy. Dzisiaj rano pochowaliśmy naszego najstarszego kundelka Frędzla. Niby byliśmy na to przygotowani, ale jednak ciężko jest Nawet jak człowiek przygotowany to i tak smutno... Trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts