ZiPi 04.08.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Witam !Jak w temacie. Mam kręgi betonowe do studni chłonnej i w jednym kręgu muszę zrobić trzy otwory o śr. 12 cm.Do dyspozycji mam wiertarkę z udarem ( dość mocna na SDS-a ) i małego flexa.Jak się za to zabrać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 04.08.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Kręgi są zazwyczaj bardzo kruche i często dziura większa wychodzi. Spokojnie dasz radę zrobić dziurę udarem. pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 06.08.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Wyrysuj sobie na tym kregu i w tym miejscu co potrzebujesz średnicę otworu i wiertłem fi 10 czy 12 ponawiercaj w koło.Jak dobrze zrobisz to samo wypadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinos1 07.08.2011 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Ja wierciłem wiertnicą z diamentowym wiertłem koronowym. Wypożyczenie całości za pół dniówki coś ze 200zł już ze zużyciem wiertła a wierciłem trzy otwory.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts