Alan45 04.08.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Uwielbiam zbierać narzędzia, to takie moje małe zboczenie Oczywiście ich używam, ostatnim moim zakupem są narzędzia Bahco. Jestem pod wrażeniem wykonaniem, trwałością. A Wy macie jakąś swoją ulubioną markę narzędzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 04.08.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 na innym forum masz ksywę mars - przestań robić reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 04.08.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 a , i moje ulubione narzędzia to TOPEKS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 04.08.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 A ja stawiam na Makitę.I nie jestem dilerem Makity tylko jestem z niej zadowolony.Co nie oznacza że pogardziłbym Dewaltem czy niebieskim Boschem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts