RobWan 04.08.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Witam. Ktoś poradzi jaką firmę zaprosić do wykonania wentylacji z rekuperatorem?Firm wiele w okolicy. Okolice Wrześni, Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurt76 12.08.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 San-Gaz z Jarocina, przedstawiciel Bartrosza. Dobrzy merytorycznie moge polecic z autopsji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pisanka 25.09.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Witam,polecam z czystym sumeniem firme poznańska PROVENTIS. Bylam zaskoczona i profesjonalizmem i podejsciem do klienta. W trakcie budowy domu napotkalismy z mezem cala game "niespodzianek" ze strony "fachowcow". W tym przypadku naprawde mielismy farta. Terminowo, solidnie, cena takze rozsadna. Od wykonania projektu do instalacji zadnych wpadek. A przede wszystkim uczciwie. Wiem tylko, ze pracuja na centralach firmy PROVENT z Opola - to ponoc prekursor w temacie rekuperacji. Podaje strone do faceta z poznania- pamietam tylko, ze ma na imie Tomasz http://www.proventis.pl. tel: 601708391.Polecilismy takze znajomym, ktorzy juz mieli taka wentylacje ale nie dzialala jak powinna ( cos im tam buczalo). takze poprawil i dal gwarancje na swoja prace. Sa zadowoleni. Powodzenia. Ania z Suchego lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 25.09.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 kolejny amator darmowych reklam, jednym kontem markuje problem by drugim się zareklamować, straszliwie płytkie Tomaszku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 28.09.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 provent to akurat niezbyt szczęśliwy wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pisanka 02.05.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 kolejny amator darmowych reklam, jednym kontem markuje problem by drugim się zareklamować, straszliwie płytkie Tomaszku... Spojrzalam dzisiaj na forum...bo dom ku wykończeniu ale ciągle zainteresowanie muratorem mamy...hmmm...zaskoczona jestem zlośliwością i brakiem przychylności:P. Pisalam kiedyś że wentylacje robil na proventis i że jesteśmy zadowoleni. To fakt, a nie żadna tania reklama. Dlaczego slowa pochwaly tak bolą innych? bo sami są dyletantami? to taka polska mentalność. Nasi znajomi z mosiny także mają już proventisu wentylację i są bardzo zadowoleni. Gdyby ktoś potrzebowal opinii a nie reklamy to chetnie zapraszam na ogladanie. My także oglądaliśmy dziela fachowcow (plytki) i uważam że to jedyna "namacalna" droga, a nie frustracje zazdrośnikow czy konkurencji:) zapraszam na priv: [email protected] PS Szukam dobrego i solidnego stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lesz 04.05.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 ludzie maja dosc natarczywej reklamy, w dodatku udawanej przez "osobe", a realnie reklamujacej 1 firme :/mozna prosic o skasowanie watku, bo nic nie wnosi na force? 1. odkopanie watku z 2011, 2. obecnosc na force to trzy posty, kazdy spiewajacy piesni pochwalne o provent... nuda w dluugi weekend w firmie? czy szef dal urlopy z prikazem: polatajcie po necie i pozachwalajcie nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blazi_85 14.09.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Witam, troszkę odkopię temat, ale również szukam firmy wykonującej instalacje WM na terenie Wielkopolski. Czy ktoś może polecić kogoś sprawdzonego i nie za drogiego? A moż zna ktoś firmę LS-Instal Wiesław Powała? Interesuje mnie reku Brookvent, a ta firma jest ich autoryzowanym przedstawicielem. Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Giena24 28.07.2014 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 odkopuje tematKtoś poleci rzetelną firmę o montażu systemu wentylacji mechanicznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerth 28.07.2014 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 rekuperatory.pl - mają też przedstawiciela pod Poznaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 28.07.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 odkopuje temat Ktoś poleci rzetelną firmę o montażu systemu wentylacji mechanicznej? masz kupę kasy do wsadzenia psu w dupę to słuchaj takich postów jak ten poniżej twojego do @kerth - przestań pieprzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerth 28.07.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 W sensie dlaczego niby? Ja jestem z wielkopolski i chcę rekuperator od nich. To źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 28.07.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Poszukaj tu i na forumbudowlanym opinii o nich - to się dowiesz - nie bądź leń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerth 28.07.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 Szukałem - a przynajmniej próbowałem. Znalazłem parę opinii, że są drodzy ale bardzo dobrzy. Cholera by Cie wziela a już chciałem umowę podpisywać i teraz nie wiem czego szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 28.07.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 W sensie dlaczego niby? Ja jestem z wielkopolski i chcę rekuperator od nich. To źle? Jak dla kogo. Dla nich zapewne super. Oni za dom 150m2 ze styropianową centralą potrafią nawet z 10 000 krzyknąc! ale bardzo dobrzy jeszcze niedawno, blacha i trójniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kennaanna 20.02.2024 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2024 Cześć Robert, Możesz rozważyć zaproszenie firmę specjalizującą się w instalacji systemów wentylacji z rekuperatorem z okolic Wrześni. Możesz zapytać o referencje i porównać oferty, aby wybrać najlepszą opcję dla Ciebie.rice purity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts