malachio 05.08.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Witam, poszukuję trzech sztuk dachówek: NELSKAMP Dachówka wentylacyjna Lufter20 sztuk 1NELSKAMP Gąsior FirstZiegel Standart sztuk 1NELSKAMP Gąsiory Firstanfang ?? sztuk 1 (ten z deklem po węższej stronie)KOLOR: ALT SCHWARZ ANGOBIERT czerń stara angobowana (katalogowy 32) Zamówiłem dachówki w pewnej firmie co to ma składy dachowe pod Warszawą i od kwietnia nie dosłali mi tych trzech brakujących dachówek, skończyło się na tym że zwrócili mi kasę, ale mam nieskończony dach. Jeśli ktoś ma może nadmiar, lub będzie zamawiał w niedługim czasie dachówkę na swój dach to prosił bym o kontakt. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malachio 17.08.2011 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Podbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts