halina46 05.08.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Witam. Bardzo proszę o opinie dotyczące czeskich pustaków poryzowanych Heluz. Może ktoś miał styczność z tym materiałem i może się wypowiedzieć. Czy warto w to iść? Parametry mają o niebo lepsze od wienerbergera ale to teoria, jak wygląda to w realu? Wypowiedzcie się, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helixwroclaw2005 06.08.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Budowałem w tym roku 5 domów z tego materiału. Ceramika porażka miałem wrażenie że pozaklasowa ale to zasługa pewnie inwestora pseudo developera. Bloczki krzywe, popękane a rozpiętość do 2 cm nie było niczym rzadkim. Rewelacja to montaż na klej też tej firmy. Drugi plus to szybkość montażu ale trzeba poświęcić się technologi stawiania murów. Duża ilość asortymentu na stawianie narożników, połączeń ścian działowych, otworów okiennych i drzwiowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heine84 18.03.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 (edytowane) . Edytowane 29 Października 2014 przez heine84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts