losiek123 06.08.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Witam wszystkich Nie wiem czy to dobry dział do założenia tego tematu, w przypadku złego umieszczenia proszę moderatora o przeniesienie go do odpowiedniego działu lub skasowania jeśli narusza regulamin forum. Biorę udział wraz z narzeczoną w konkursie i walczymy o ślub na Santorini. Nie trzeba się rejestrować/logować/przepisywać kodu captcha/posiadac konta na fejsbuku - jedyne co należy kliknąć łapkę z kciukiem uniesionym ku gorze, o taka: http://slubujzagranica.pl/wp-content/plugins/nextgen-gallery-voting/images/thumbs_up.png umieszczona bezpośrednio pod zdjęciem konkursowym, które znajduje się tutaj: Konkurs "Lubie to" Facebooka NIE jest brane pod uwagę. Niestety ja nie posiadam dynamicznego IP i mogłem zagłosować tylko raz. Konkurs trwa do dnia 15 sierpnia 2011 r. (do godziny 23:59) włącznie. Dziękuję wszystkim za pomoc. Pozdrawiam M&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts