procentauri 06.09.2011 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Dokładnie, zależy od potrzeb. W tej chwili nie mam mikrofalówki (miałam wcześniej) i jakoś mi jej nie brakuje.. w dodatku mam więcej miejsca w kuchni. Jeżeli jednak ktoś często odgrzewa to wtedy czemu nie. Dodam, że jedzenie z mikrofalówki gorzej mi smakuje ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basbur 19.09.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 ja do czasu przeprowadzki nie miałam mikrofalówki i wydawała mi się zbędna, mąż bardzo chciał więc kupiliśmy. Najtanszego samsunga do zabudowy. niezastąpione w podgrzewaniu wody do 'bebilonka' (30 sek), podgrzewania zup czy herbaty jak wystygnie;)no i do popcornu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budulec91 19.10.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Ja nie wyobrażam sobie funkcjonowanie bez mikrofalówki, często jej używam do rozmrażania mięsa, owoców itp. Poza tym zawsze szybko możemy podgrzać przygotowane wcześniej dania.Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matskocz 21.10.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 dla mnie niezbedna - podgrzac herbate, parowki, wczorajszy obiad ...oszczednosc czasu i porządku w kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xawery39 07.11.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 A mnie się wydaje , że mikrofala jest mi całkowicie zbędna i wziąłem ją do domu tylko dlatego , że z mieszkania mi została jedzienie z mikrofali jest ohydne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rudecka 21.11.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Przez pierwszy rok w mieszkaniu nie miałam mikrofalówki, bo uważałam, że jedzenie z niej jest niezdrowe. Teraz już mam mikrofalówkę i doceniam jej przydatność, wprawdzie zazwyczaj gotuję wszystko samodzielnie od podstaw, ale nie brakuje dni, kiedy mam 10 minut na przygotowanie i zjedzenie posiłku. Jeżeli mam do wyboru zjeść coś z mikrofalówki lub nie jeść w ogóle, wybieram mikrofalówkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 23.11.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 A mnie się wydaje , że mikrofala jest mi całkowicie zbędna i wziąłem ją do domu tylko dlatego , że z mieszkania mi została jedzienie z mikrofali jest ohydne Jedzenie z piekarnika też może być ohydne..kwestia kto i jak i co przyrządzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi24 29.11.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Dokładnie, nie zawsze jest czas na codzienne przygotowanie posiłku. Lepiej mieć mikrofalówkę pod ręką i korzystać kiedy jest potrzebna. Te nowe modele są dobrej jakości i podgrzewane posiłki nie wysychają jak kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinusienka 30.11.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 my teraz mikrofalówki w naszym domu mieć nie będziemy. w wynajmowanym mamy-ale jakoś baardzo rzadko z niej korzystamy-2-3 razy w miesiącu to max, więc postanowiliśmy nie kupować mikro zresztą i tak by się już nie zmieściła w naszej zabudowie, bo niestety nie będę miała słupka w kuchni tak jak marzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swistak81 30.11.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Ja natomiast miałem tanią mikrofalówkę w mieszkaniu. Zepsuła się. Wiedząc, że w nowym domu będzie nowa - nie naprawiałem. Dało się żyć, ale jednak czasem by się przydała. Mam kilka dań, które wyjdą wyłącznie z mikrofalówki. Teraz mam mikrofalówkę już w nowym domu. Tym razem taką lepszą. I najczęściej korzystaj z jej...grilla (promiennik jest świetny) . Ostatnio piekłem kiełbaski na jej rożnie. 35minut i 6 kiełbasek gotowych. Normalnie jak w lecie . Pychota. Koszt prądu - 30gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stilla 02.12.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 No teraz te mikrofale to nie tylko pieką kiełbaski ale i kanapki opiekają na chrupko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi24 29.12.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Bardzo dużo jest modeli z funkcją grilla, opiekania, gotowania na parze. LG ma nawet model z termoobiegiem, więc jak ktoś nie ma piekarnika to super sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 11.01.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 A widzieliście może mikrofalówkę w kolorze jasnego beżu/kremu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 11.01.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 J Mam kilka dań, które wyjdą wyłącznie z mikrofalówki. podaj prosze przepisy - nie mam piekarnika wiec by sie przydaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Delfina 16.01.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Mikrofalówka fajna i praktyczna sprawa, ale sa jakieś donieseinia o szkodliwości pokarmów z mikrofalówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stilla 21.01.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 A tam doniesienia, ja nie wierzę, na kuchenki indukcyjne też są doniesienia a ja z niej na pewno nie zrezygnuję. A jeśli chodzi o kolory to widziałam mikrofalówkę czarną i w kolorze wina - Art. Flower Wine + kryształki Swarovskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goobo 21.01.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 (edytowane) bardzo jestem ciekawy tych doniesien-czy to sa jakies potwierdzone badania czy tylko plotki-jak na razie jedyne badania na jakie udalo mi sie trafic na ten temat to zdaje sie, ze szwajcarskie dotyczace wplywu mikrofalowek na ludzki organizm i jedyne do czego doszli, to, ze jesli drzwiczki sa uszkodzone to moga powodowac przegrzewanie galki ocznej, jak sie za bardzo czlowiek zblizy z glowa do kuchenki i to tylko dlatego, ze galka oczna jest slabiej ukrwiona od reszty ciala i w zwiazku z tym plynaca krew nie jest w stanie odebrac generowanego w niej ciepla, tak jak to sie dzieje z reszta ciala, ale to zaznaczam, ze przy uszkodzonych drzwiczkach i badana sprzed conajmniej kilku lat, wiec raczej bym sie tym nie przejmowal.A co do zbednosci czy niezbednosci mikrofali, to my na razie nie mamy, ale jak jestesmy u tesciowej to czesto korzystamy, bo jest po prostu wygodna do odgrzewania, wiec w nowej kuchni oczywiscie mamy zaplanowana Edytowane 21 Stycznia 2012 przez goobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misieek 21.01.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Mikrofalówka jest super sprawą, wszystko w niej można szybko podgrzać, mam również kombiwar, który już swoi nie używany, bo zastąpiła go w pełni mikrofalówka. Np. w kombiwarze popcorn niestety nie wychodzi. Myślę, że nikt nie pożałuję jego zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikołajbec 24.01.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 jak masz dzieci i chcesz szybko podgrzać np mleko - super sprawa, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patrycja 24.01.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Nie mam dzieci, ale i tak nie wyobrażam sobie życia bez mikrofali. Używam jej b. często, a szkodliwość ..., no cóż podobno, telefony komórkowe też są szkodliwe, a wszyscy ich używają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts