darroo 07.08.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Witam, mam mały dylemat w związku z sufitem podwieszanym z KG na poddaszu, mianowicie chodzi mi o poprawne wykonanie. I tu moje pytanie czy sufit wykonać na całej powierzchni i dopiero do jego wysokości stawiać ścianki działowe czy może najpierw postawić ścianki i w każdym z pomieszczeń zrobić stelaż osobno? Dodam że ścianki będą z BK 12cm a powierzchnia całego sufitu to jakieś 90m2. Dziękuje za wszystkie odpowiedzi i rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pionan 07.08.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 ja stawiam najpierw ścianki, a sufity póżniej, razem z suchą zabudową na poddaszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darroo 07.08.2011 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Też myślałem o takim rozwiązaniu ,było by trochę łatwiej i sufit byłby bardziej usztywniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts