JoaKar4 08.08.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 (edytowane) Witajcie Mam na imię Joanna, pisanie nie jest moją mocną stroną ale spróbuję. Mieszkamy wraz z mężem i 4 dzieci w niewielkim mieszkaniu 56m2 - 4pokoje, kuchnia, łazienka,wc. Remont zaczęłam od pokoju naszego - naszych synów, okazało się że po przeniesieniu młodszego do ich wspólnego pokoju na nic więcej nie ma w nim miejsca, zabawki w pudłach musiały wywędrować do pokoju naszych córek, a przy zabawie były wszędzie i ciężko było to ogarnąć. Dlatego postanowiliśmy że oddamy naszą nieco większą sypialnie chłopcą a najmniejszy pokój będzie dla nas. I tak oto zaczęła się nasza przygoda z remontowaniem Oto pokój naszego synka tuż przed remontem: Tu już po wyniesieniu zabawek i przed wstawieniem łóżeczka młodszego z nich. Pokój ma powierzchnię 3mx2m plus wnęka za drzwiami 135x60cm. Pierwsze zdjęcie z tamtego roku jeszcze przed odswieżeniem tapety Po zmianie tapety. Edytowane 8 Sierpnia 2011 przez JoaKar4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoaKar4 08.08.2011 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Przed remontem tego pokoju dla nas przejrzałam tapety na allegro chyba ze 100 razy. I wkońcu wybrałam tapety w sumie trzy Dwie na flizelinie i jedna winylowa. Przy całkowitym remoncie pokoju przyszła pora także na zmianę paneli na ciemne, pasujące do tego pokoju. Nasz wybór padł na Dąb Congo. Oto zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoaKar4 08.08.2011 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Remont zaczęliśmy od zmiany instalacji elektrycznej, kładzeniu nowych tynków na ściany, poprawieniu kaloryfera i zrobienia w nim dodatkowego odpowietrznika - niestety często kaloryfer był zimy i zapowietrzony. Mam nadzieję że w tym roku będzie tam cieplutko. Następnie tapetowanie, kasetony na sufit, tym razem białe łatwiej dobrać kolory ścian, oraz położylismy nowe panele na podłodze. Na końcu zrobiliśmy szafę - pierwsza szafa takie nasze "małe dziecko" Oto efekt naszej pracy: Mam nadzieję że się Wam spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts