punto 10.08.2011 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Myślałam że przynajmniej to będzie proste, kupuję kibelek i po sprawie .A tu niestety - internet bombarduje mnie niepokojącymi informacjami - koło geo niewygodne, deska odciska się na pupci, koło varius - większość negatywnych opinii, cersanit iryda - nie ma deski wolnoopadającej itd... itp... Chciałam kupić komplet wc podwieszany i bidet ,w kształcie najlepiej zbliżonym do koło ego, na pewno nie kanciaste - czy możecie polecić coś z własnego doświadczenia? Nie mam zbyt wygórowanych oczekiwań: żeby na pupci nie było odcisków, deska wolnoopadająca nie skrzypiała, żeby nie trzeba było dokręcać wszystkiego co 2 tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 10.08.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Mam koło ego i nie widzę żadnych problemów, ani z deską ani z odciskami (sic!). U góry mam kanciastego heidelberga, straszyli mnie, że to nieporozumienie a ja jestem bardzo zadowolona. Jeżeli można coś doradzić - patrz co Ci się podoba i pasuje a nie jak się na tym siedzi. Jeżeli na kanciastym heidelbergu nie ma nikt u mnie w domu żadnych odcisków (a ja nawet wolę z niego korzystać) to nie sądzę, żeby jakieś misy się odciskały na pośladkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 10.08.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 To ja mam jakieś inne pośladki ;0mamy koło ego i dla mnie są fatalne. O dłuższym posiedzeniu nie mam mowy, zero komfortu. Rodzice mają cersanit, drudzy roca i nic takiego się nie dzieje. nawet na tanich deskach w hotelach czy pensjonatach tak nie mam. Dla mnie koło ego to porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_Gdynia 10.08.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 ja tez mam Koło ego (bidet i wc) według mnie są ok. wygodny jak każdy inny. Jedyna uwaga to to tego, ze odrobinę gorzej się go czyści , jakby miał bardziej przywierająca powłokę niż np rocca victoria (mam taki kiebelek na dole). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
clevland 10.08.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 wc + bidet ? pomyśl nad bidettą lub washlet-em Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 10.08.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 ja siadałam w sklepie i sprawdzałam czy wygodne. Oczywiście w spodniach:) Tutaj nie ma się co sugerować opiniami innych, bo ''opinia jak dupa, każdy ma inną''. Musisz polegać na swoim guście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 10.08.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Może moja jest "niee z tej ziemi":D Mnie w tej misce dodatkowo irytują zbierające się po spłukaniu krople przy brzegu. Wiszą dość długo. A czytałam o tym tutaj i niestety nie wzięłam tego do serca. Poza tym bardzo szybko popękały nam wszystkie dystansy owalne między deską a samą miską, a jesteśmy z tych szczupłych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikaria 10.08.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Seria Kioto z Opoczna. http://www.lazienkiopoczno.eu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
punto 11.08.2011 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 ikaria - masz, używasz? Ciekawa jestem czy warte są swojej ceny. Bardzo ładna linia. Niestety z tego widziałam w internecie nie jest to zbyt popularny produkt i pewnie dlatego drogi: na ceneo nie ma w ogóle wc ani bidetu, na multizakupy wc kosztuje 1300 a bidet prawie 1500.. trrroszkę dużo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
punto 11.08.2011 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Roca Meridian lub Meridian Compacto, ma ktoś? co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikaria 11.08.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 ikaria - masz, używasz? Ciekawa jestem czy warte są swojej ceny. Bardzo ładna linia. Niestety z tego widziałam w internecie nie jest to zbyt popularny produkt i pewnie dlatego drogi: na ceneo nie ma w ogóle wc ani bidetu, na multizakupy wc kosztuje 1300 a bidet prawie 1500.. trrroszkę dużo ... To jest nowa seria wypuszczona przez Opoczno nie dawno. Dostałam w prezencie ślubnym:) Dla mnie bomba. Myślałam nawet nad niemiecką ceramiką w tym kształcie ale V&B okazał się już za drogi nawet jak na ślubny prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
punto 12.08.2011 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Bardzo oryginalny prezent ślubny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1977 12.08.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 (edytowane) Roca Meridian lub Meridian Compacto, ma ktoś? co o tym myślicie? W ubikacji mam miske podwieszana Meridian. Jest w porzadku. W podobnym stylu mozna kupic V&B Subway 2.0. Mam go w jednej z lazienek i tez jestem zadowolony. Jest do kupienia w dosc rozsadnej cenie. Edytowane 12 Sierpnia 2011 przez edi1977 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrGD 26.06.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Podbiję temat, bo sam zdecydowałem się na washlet TOTO. Połączenia podgrzewanej deski sedesowej z bidetem. Jednym słowem grzeje, podmywa i suszy, a sterujemy ją bezprzewodowym pilotem montowanym na ścianie. Japońska technologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drip 02.07.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 No dobrze,a co w przypadku jeżeli pilot się zepsuje? W końcu to elektryka i wtedy wc jest niedostępny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts