poznanniak 11.01.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Jeśli chcecie miec dość ładne połączenie to polecam delikatny róż na ścianie, białe firanki oraz czerwona wykładzina, u mnie znakomicie się to razem komponuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiac 11.01.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Moja sypialnia jest w nastepujacych kolorach: babie lato (podstawa), oliwka i pokazana tapeta. http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-01/4d495bec.jpg http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-01/70926a97.jpg http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-01/dd2354a5.jpg http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-01/cd7a6cbf.jpg Piękne zestawienie kolorów! Powiedz proszę jeszcze z jakiej firmy pochodzą te kolory? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 12.01.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Moja sypialnia jest w nastepujacych kolorach: babie lato (podstawa), oliwka i pokazana tapeta. http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-01/4d495bec.jpg http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-01/70926a97.jpg http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-01/dd2354a5.jpg http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-01/cd7a6cbf.jpg Piękne zestawienie kolorów! Powiedz proszę jeszcze z jakiej firmy pochodzą te kolory? Pozdrawiam Pisalam wyzej to DULUX - kolory swiata: babie lato oraz oliwkowy gaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jean70 12.01.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 witam pokaze kawałek moje sypialni, ciągle jestem na etapie poszukiwań wiele rzeczy brakuje , ale mam małe dziecko i ciezko gonic z nim po sklepach http://i49.tinypic.com/epgpxx.jpg aaa ciezko było uchwycic kolor scian on nie jest az tak jasny , dlugo niemogłam sie zdecydowac na kolor w sypialni ale bardzo dobrze sie w nim czuje to jest taki bezo-szary czy możesz powiedzieć co to za farba i kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 12.01.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Iwa_P...a jaki kolor masz na suficie? ja chcialabym dac jedna sciane w brazie ,reszta jasne ...moze magnolia +cynamonowy deser ,a moze to babie lato a dodatki chcialabym w odcieniach brazu i turkusu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 12.01.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 witam pokaze kawałek moje sypialni, ciągle jestem na etapie poszukiwań wiele rzeczy brakuje , ale mam małe dziecko i ciezko gonic z nim po sklepach http://i49.tinypic.com/epgpxx.jpg aaa ciezko było uchwycic kolor scian on nie jest az tak jasny , dlugo niemogłam sie zdecydowac na kolor w sypialni ale bardzo dobrze sie w nim czuje to jest taki bezo-szary fajna, taka rześka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 12.01.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Iwa_P...a jaki kolor masz na suficie? ja chcialabym dac jedna sciane w brazie ,reszta jasne ...moze magnolia +cynamonowy deser ,a moze to babie lato a dodatki chcialabym w odcieniach brazu i turkusu. Sufity sa biale, bo skosy jednak troche zabieraka swiatla. A szary i turkus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola79 12.01.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 jean musze odnalezc puszke z numerem farby , farby mam z firmy dyrup rewelacja , lateksowe z delikatnym połyskiem wszystko z nich zmyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 12.01.2010 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Iwa_P...a jaki kolor masz na suficie? ja chcialabym dac jedna sciane w brazie ,reszta jasne ...moze magnolia +cynamonowy deser ,a moze to babie lato a dodatki chcialabym w odcieniach brazu i turkusu. Sufity sa biale, bo skosy jednak troche zabieraka swiatla. A szary i turkus? ale jak,jedna sciane szara ,reszta jasne a dodatki w turkusie ?? okna mam biale,drzwi orzech,a podloga wiaz elegance z kronopola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulinka 12.01.2010 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 dorothy szafa robiona na zamówienie przez miejscową firmę produkującą meble kuchenne. Mogę zdradzić że jest baaaardzo pojemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tmx 12.01.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 do góryyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 12.01.2010 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Iwa_P...a jaki kolor masz na suficie? ja chcialabym dac jedna sciane w brazie ,reszta jasne ...moze magnolia +cynamonowy deser ,a moze to babie lato a dodatki chcialabym w odcieniach brazu i turkusu. Sufity sa biale, bo skosy jednak troche zabieraka swiatla. A szary i turkus? ale jak,jedna sciane szara ,reszta jasne a dodatki w turkusie ?? okna mam biale,drzwi orzech,a podloga wiaz elegance z kronopola. Nie widze pomieszczenia, wiec nie jest latwo doradzic, ale ja bym zrobila jedna sciane turkusowa na niej pasy z szarej tapety. Widzialam taka tapete - szare tlo z bialymi konturami kwiatow. Reszta scian szare. Moglyby tez byc szare sciany a tapeta turkusowa w pionowe pasy - widzialam w LM. Ladnie wygladalaby sciana za lozkiem jesli nie jest w skosie - szara po bokach a na szerokosc lozka tapeta z turkusem. Mozliwosci tysiace:) Mozna tez zrobic pasy ze struktury. Fantastcznie wzglada, zwlaszcya, ze sama mozesz wiele zaprojektowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 12.01.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 dorothy szafa robiona na zamówienie przez miejscową firmę produkującą meble kuchenne. Mogę zdradzić że jest baaaardzo pojemna Dzięki ,a już myślałam,że może IKEA. A jaki jest koszt takiej szafy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 12.01.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Dzięki ,a już myślałam,że może IKEA. A jaki jest koszt takiej szafy? Hmmm, a co masz do IKEA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 12.01.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Iwa_P...a jaki kolor masz na suficie? ja chcialabym dac jedna sciane w brazie ,reszta jasne ...moze magnolia +cynamonowy deser ,a moze to babie lato a dodatki chcialabym w odcieniach brazu i turkusu. Sufity sa biale, bo skosy jednak troche zabieraka swiatla. A szary i turkus? ale jak,jedna sciane szara ,reszta jasne a dodatki w turkusie ?? okna mam biale,drzwi orzech,a podloga wiaz elegance z kronopola. Nie widze pomieszczenia, wiec nie jest latwo doradzic, ale ja bym zrobila jedna sciane turkusowa na niej pasy z szarej tapety. Widzialam taka tapete - szare tlo z bialymi konturami kwiatow. Reszta scian szare. Moglyby tez byc szare sciany a tapeta turkusowa w pionowe pasy - widzialam w LM. Ladnie wygladalaby sciana za lozkiem jesli nie jest w skosie - szara po bokach a na szerokosc lozka tapeta z turkusem. Mozliwosci tysiace:) Mozna tez zrobic pasy ze struktury. Fantastcznie wzglada, zwlaszcya, ze sama mozesz wiele zaprojektowac. dziekuje za rady ,musze pomyslec na spokojnie,tylko mam malo czasu i brak pomyslow.moze to chwilowe przycmienie umyslu a sciane za lozkiem niestety mam ze skosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 12.01.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Dzięki ,a już myślałam,że może IKEA. A jaki jest koszt takiej szafy? Hmmm, a co masz do IKEA? Nic,tzn.myślałam,że może w IKEI można takie kupić co by nie trzeba było robić na zamówienie .Tylko pewnie problem tkwi w wymiarach bo skos skosowi jest nie równy i dlatego trudno jest dostać takie rzeczy gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 12.01.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Źle Cię zrozumiałam. Przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwa_P 13.01.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Iwa_P...a jaki kolor masz na suficie? ja chcialabym dac jedna sciane w brazie ,reszta jasne ...moze magnolia +cynamonowy deser ,a moze to babie lato a dodatki chcialabym w odcieniach brazu i turkusu. Sufity sa biale, bo skosy jednak troche zabieraka swiatla. A szary i turkus? ale jak,jedna sciane szara ,reszta jasne a dodatki w turkusie ?? okna mam biale,drzwi orzech,a podloga wiaz elegance z kronopola. Nie widze pomieszczenia, wiec nie jest latwo doradzic, ale ja bym zrobila jedna sciane turkusowa na niej pasy z szarej tapety. Widzialam taka tapete - szare tlo z bialymi konturami kwiatow. Reszta scian szare. Moglyby tez byc szare sciany a tapeta turkusowa w pionowe pasy - widzialam w LM. Ladnie wygladalaby sciana za lozkiem jesli nie jest w skosie - szara po bokach a na szerokosc lozka tapeta z turkusem. Mozliwosci tysiace:) Mozna tez zrobic pasy ze struktury. Fantastcznie wzglada, zwlaszcya, ze sama mozesz wiele zaprojektowac. dziekuje za rady ,musze pomyslec na spokojnie,tylko mam malo czasu i brak pomyslow.moze to chwilowe przycmienie umyslu a sciane za lozkiem niestety mam ze skosem Skos mozna tez wykorzystac. Zrob zdjecie, zaloz nowy temat, napisz co oczekujesz i czekaj na propozycje forumowiczow. Ma pewno dlugo nie bedziesz czekala:) Moga byc swietna inspiracja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jean70 13.01.2010 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 jean musze odnalezc puszke z numerem farby , farby mam z firmy dyrup rewelacja , lateksowe z delikatnym połyskiem wszystko z nich zmyjesz oooo! i jeszcze zmywalna!poszukaj proszę, zaczekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 13.01.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Iwa_P...a jaki kolor masz na suficie? ja chcialabym dac jedna sciane w brazie ,reszta jasne ...moze magnolia +cynamonowy deser ,a moze to babie lato a dodatki chcialabym w odcieniach brazu i turkusu. Sufity sa biale, bo skosy jednak troche zabieraka swiatla. A szary i turkus? ale jak,jedna sciane szara ,reszta jasne a dodatki w turkusie ?? okna mam biale,drzwi orzech,a podloga wiaz elegance z kronopola. Nie widze pomieszczenia, wiec nie jest latwo doradzic, ale ja bym zrobila jedna sciane turkusowa na niej pasy z szarej tapety. Widzialam taka tapete - szare tlo z bialymi konturami kwiatow. Reszta scian szare. Moglyby tez byc szare sciany a tapeta turkusowa w pionowe pasy - widzialam w LM. Ladnie wygladalaby sciana za lozkiem jesli nie jest w skosie - szara po bokach a na szerokosc lozka tapeta z turkusem. Mozliwosci tysiace:) Mozna tez zrobic pasy ze struktury. Fantastcznie wzglada, zwlaszcya, ze sama mozesz wiele zaprojektowac. dziekuje za rady ,musze pomyslec na spokojnie,tylko mam malo czasu i brak pomyslow.moze to chwilowe przycmienie umyslu a sciane za lozkiem niestety mam ze skosem Skos mozna tez wykorzystac. Zrob zdjecie, zaloz nowy temat, napisz co oczekujesz i czekaj na propozycje forumowiczow. Ma pewno dlugo nie bedziesz czekala:) Moga byc swietna inspiracja:) tu zadalam pytanie,nie chcialam zakladac nowego watku http://forum.muratordom.pl/post3942198.htm#3942198 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts