DorciaIQ 09.07.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Wielkie dzięki dziewczyny - bedzie chyba oberżyna sypialnia jest nowiutka dopiero co pomalowana nie chce zmieniac koloru scian jedynie narzuta, poduchy jakies dodatki. Oberzyna to bardzo oryginalny pomysl i popieram Zreszta ja juz kiedys chyba mowilam, ze jak juz ewe cos pokaze, to pieknego Czekam na galerie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewe 09.07.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Oberzyna to bardzo oryginalny pomysl i popieram Zreszta ja juz kiedys chyba mowilam, ze jak juz ewe cos pokaze, to pieknego Czekam na galerie Dorciu lejesz miód na moje serducho wiesz że ze mnie taki typek co to nałogowiec czytajacy ale sporadyczny autor. Chodzi mi troszkę galeria po głowie chyba z powodów czysto egoistycznych co by pokazac moją obsesje na punkcie domu ale jakos tak schodzi - teraz czekam na barierke wewnetrzna zeby sie moc wprowadzic i ciezko haruję w ogrodzie ale codziennie zaglądam co nowego u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.07.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Oberzyna to bardzo oryginalny pomysl i popieram Zreszta ja juz kiedys chyba mowilam, ze jak juz ewe cos pokaze, to pieknego Czekam na galerie Dorciu lejesz miód na moje serducho wiesz że ze mnie taki typek co to nałogowiec czytajacy ale sporadyczny autor. Chodzi mi troszkę galeria po głowie chyba z powodów czysto egoistycznych co by pokazac moją obsesje na punkcie domu ale jakos tak schodzi - teraz czekam na barierke wewnetrzna zeby sie moc wprowadzic i ciezko haruję w ogrodzie ale codziennie zaglądam co nowego u Ciebie A u mnie wiele nowego tylko pisać mi się nie chce No to teraz już wiesz, że nie egoistycznie, ale zarazem altruistycznie bo dla mnie też tę galerię założysz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 10.07.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 A mnie sie podoba czarna ściana za łóżkiem, pozostałe w jasnym beżu, do tego białe meble. Tylko musze do tej czerni przekonać lubego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anja-bo 10.07.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Ja mam za łóżkiem ciemny szary (prawie grafit) i nie musiałam przekonywać męża. Po prostu pomalowałam gdy on pracował na balkonie [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JaMajaD 10.07.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 anja a możesz wlepić zdjątko, też mi się marzy grafit z jakimś akcentem czerwonym lub bordowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 10.07.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 ja chyba postawię na czekoladę w polączeniu z turkusem. Podoba mi się też w zestawieniu z fioletem, ale chyba dużo tego ostatnio, a wpołączenia z brudnym różem chyba mój małż nie zniesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 10.07.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 piękna ta łazienecza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 10.07.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 http://www.tapety-artfunk.ig.pl/webcm/stylizowane_aranzacje_i_wzory znalazłam tu sporo tapet z turkusem, aż cięzko sie zdecydować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 10.07.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Oberzyna to bardzo oryginalny pomysl i popieram Zreszta ja juz kiedys chyba mowilam, ze jak juz ewe cos pokaze, to pieknego Czekam na galerie Dorciu lejesz miód na moje serducho wiesz że ze mnie taki typek co to nałogowiec czytajacy ale sporadyczny autor. Chodzi mi troszkę galeria po głowie chyba z powodów czysto egoistycznych co by pokazac moją obsesje na punkcie domu ale jakos tak schodzi - teraz czekam na barierke wewnetrzna zeby sie moc wprowadzic i ciezko haruję w ogrodzie ale codziennie zaglądam co nowego u Ciebie To ja się przyłączę do silnej grupy namawiającej Cię do stworzenia galerii. Pamiętam jak zachwycił mnie twój kominek i fragment kuchni. Miło byłoby obejrzec tak piekny i ciekawy dom w jednym miejscu Jeżeli się zdecydujesz na swoją galerię to proszę o info, abym nie przeoczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek7117 10.07.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 piu ja jeszcze raz o tynku strukturalnym. Czy to jest baranek czy raufaza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
language 13.07.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 darek7117 To taki specjalny granulat, który miesza się z farbą. świetny ten tynk.. cudo,miód,malina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 13.08.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Podnoszę Jak tam wasze sypialnie? Jakie kolorki, zestawienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 13.08.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 U mnie lada chwila w sypialni gruszka na ścianie i len na suficie Nobilesa. Jakoś mi się tak podzieliło niechcący, że na górze jest bardziej żywo i fantazyjnie w połączeniach: niebieski, zielony, piaskowy a na dole raczej smacznie: gruszka, pieczarka, orzeszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 13.08.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 U mnie nuuudno Ściany off-white, podłoga dąb tasmański (ciemna), sofa beż, załony krem-beż-niebieski, "toaletka" i lampy off-white, dodatki niebieskie Kwintensencja stylu i kolorystyki mojej blokowej dziupli sypialnej: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/hi/vg/3fv8/ILCkGPDmi5QgcEuBPB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 13.08.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 a u mnie jednak biel - na razie sama biel i off-biel. w przyszłości może trochę szarości, żeby tę biel złamać. na razie jednak dobrze się w tej bieli czuję. http://img44.imageshack.us/img44/3201/sdc10395b.jpghttp://img190.imageshack.us/img190/7695/sdc10471w.jpghttp://img151.imageshack.us/img151/9440/sdc10481h.jpghttp://img364.imageshack.us/img364/5765/img1191.jpghttp://img19.imageshack.us/img19/9135/img0471bac.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 14.08.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Podziwiam biel u monah ale u mnie nawet kawałka białego nie będzie, cały czas jak mieszkałam z rodzicami (i mieszkam póki co do czasu wprowadzki do domu) tęskniłam do kolorów ale moja mama tolerowała tylko biały, bo pasuje do wszystkiego, nawet mojego pokoju nie pozwoliła pomalować. Teraz sobie odbijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stilla 14.08.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 U mnie to samo, zawsze było biało, a ja uwielbiam kolory, radosne, które ożywiają wnętrze i sprawiają, że człowiek zyje kolorowo i marzenia barwniejsze ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 14.08.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 monah piękna sypialnie, możesz napisac jakiej firmy masz łóżko?ja szukam czegoś z jasnym ecru zagłówkiem, ale nic ciekawego nie ma, a Twoje jest bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.08.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Monah, ja też nie lubię białego, ale w małym pomieszczeniu pasuje Meble chyba z IKEA? Łóżko przepiękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts