pszczolka maja 18.11.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Helism, a gdzie zakupilas taka sliczna narzute? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 18.11.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 helism - ladnie, tak... kojąco i delikatnie.lubisz motyw lawendy? ja bym poszła w tym kierunki z ozdobami - jakiś wielki lawendowy fotoobraz na ścianie, pęczki suszonej lawendy tu i tam... tak mi się ta Twoja sypialnia skojarzyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 18.11.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 narzuta Ikea, ta dwustronna? bardzo ładne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 18.11.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Dzięki za dobre słowo . Narzuta to oczywiście ikea dwustronna. A nad lawendą się zastanowię . Zaczynam szukać obrazków, a pęczki w ogrodzie rosną Na razie brak kasy, bo w lutym chcemy kończyć górną łazienkę, a poza tym też jeszcze mnóstwo do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 19.11.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Dzięki za dobre słowo . Narzuta to oczywiście ikea dwustronna. a są też białe, bo na tych malutkich obrazkach nie mogę wypatrzeć nawet tej śliwkowej? bardzo ładna sypialnia a malmy nie skrzypią? bo ja tylko na kilka miesięcy kupiłam łóżko Aneboda i to jest koszmar nawet podczas przewracania się na drugi bok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 19.11.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 to teraz ja poproszę Was o radę - zastanawiam się nad http://img194.imageshack.us/img194/6909/syp3f.jpg Bardzo ładnie ale scinaki bym pomalowała na błękit....ale zabralabym kawałek tapety ,zeby dobrać odcień.....zostaw ten turkus- jest orzeźwiający dziękuje bardzo z Twoich ust to zaszczyt ale ten błękit jakoś mi nie pasuje do ostatecznej wizji glamour, do której dojdą jeszcze fragmenty regału Lounge jako stoliki nocne, lampki Bourgie, uchwyty z kryształków Swarowskiego do komody, a nad łóżkiem chciałam powiesić lustro w barokowej, srebrnej ramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anamurek 19.11.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 iness650 skąd są te lampki wiszące przy łózku? wyglądają super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 19.11.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 http://img194.imageshack.us/img194/107/syp2l.jpg o kurde, agip, nie zauważyłam tego turkusu - boski jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 19.11.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 senkju to jeszcze mi powiedz czy malnąć białe na szaro...powiedz, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 19.11.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 hihi... widzę, że nie chcesz tych białych ścian jak cholera tak-na bardzo jasno i w chłodnym odcieniu, żeby nie przedobrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 19.11.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 białe już są całe opaćkane przez koty (mieszkamy od czerwca), które biegają po ścianach goniąc ćmy i inne robale latające. Nie podoba mi się łączenie tapety z białą ścianą - wszystko jest równo, ale ta tapeta się kończy i jakoś tak mi dziwnie to wygląda jakby czegoś brakowało, strasznie mnie ten fragment pokoju wnerwia Zobaczę jeszcze jak to będzie wyglądać gdy w miejsce między szafą, a drzwiami wstawię białą komodę, jeśli za bardzo zniknie to będę malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 19.11.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 a są też białe, bo na tych malutkich obrazkach nie mogę wypatrzeć nawet tej śliwkowej? bardzo ładna sypialnia a malmy nie skrzypią? bo ja tylko na kilka miesięcy kupiłam łóżko Aneboda i to jest koszmar nawet podczas przewracania się na drugi bok Moja to kilan fioletowo-liliowy. Wydaje mi się, ze beżowy jest z białym, ale ręki nie dam sobie uciąć, ze na pewno. Nie dam rady sprawdzić, bo do najbliższej IKEI mam ok 100 km, a nie pamiętam czy były białe jak kupowałam swoją. Malm skrzypiał strasznie dopóki nie zdemontowaliśmy takich badziewnych metalowych poprzeczek łączących belkę środkową z bokami. Od tej pory można się ruszać na łóżku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 19.11.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 helism są białe dzięki na nazwę narzuty Aneboda też ma właśnie te metalowe poprzeczki edit. byłam dzisiaj w Ikea i to co na fotce wyglądało na biało-beżowe jest beżowo-kremowe nie ma białych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulasiek 20.11.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 brak mi jeszcze narzuty na łóżko...czerwonej ofkors no ostatecznie kremowej ( pod kolor wykładziny ) http://img696.imageshack.us/img696/9251/1004613.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marfa 20.11.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Oooo Kulasiek... mam taką samą pościel - bardzo przyjemna to właśnie ona zainspirowała mnie do pomalowania sypialni na żółto - bordowy, bo połączenie kolorów mi się spodobało... A i jeszcze mam pytanie. Jaką masz wykładzinę na podłodze? Pozdrawiam M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulasiek 20.11.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Marfa - wykładzina jest cuuuudna, bardzo gruba i mięciutka ( pod nią mam ogrzewanie podłogowe ). To jedyna wykładzina i jedyny dywan w naszym domu Kupowialiśmy ją w komforcie. nazywa się jak dobrze pamiętam Casanova Do tego zamówiliśmy odcinane i obszyte boki, które przykleiliśmy do ściany. mają z tego co pamiętam 15 cm. wysokości ps. pościel właśnie przed chwilą prasowałam po raz pierwszy. Masz rację - jest rewelacyjna - mięciutka i ...dobrze się prasuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate 25 26.11.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Ja tez wybieram kolor do sypialni z Tikkurilli, ale interesuje mnie zieleń, oliwkaWstepnie podoba mi sie K 387 ze wzornika ale nie jestem pewna czy na ścianie bedzie okNapisałaś, że oliwkę juz wybrałas, może cos mi podpowiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate 25 26.11.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 To ja jeszcze raz pokażę mój kolor w sypialni, bo ma troszkę lepsze ujęcie. http://img2.vpx.pl/up/20090707/9012454e.jpg Bardzo ładny kolorek w sypialni i pasuje z brązem, wenge, pewnie dobrze sie wypoczywa w takiej sypialni ja też poszukuje ładnej zieleni tylko konkretnie z wzornika Tikkurilli, możesz napisać jaki to kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 27.11.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Dobrze, wieczorem w domu napiszę jaki numer braliśmy. Ta oliwka wpada lekko w odcień szarości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 27.11.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Graziu, żeby kolor nie wpadał w jakiś dodatkowy odcień to kod musi mieć końcówkę N jak neutral. Np. NCS 2000 N. Jasny szary neutralny. Co do perłowości to sie nie znam. Tu masz takiego beckersa:http://fotoforum.gazeta.pl/a/32150.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts