sysia 30.11.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Sysia, wenge bedzie za ciemny. Wez te wisnie primavera. Bedzie ekstra. Albo cos podobnego. jakoś nie mogę sie przekonać do wiśni, może dlatego że kiedyś miałam kuchbnie w tym kolorze i mi sie znudziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 30.11.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 No, to jakis orzech amerykanski.Z grafitem bedzie super wygladal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sysia 30.11.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 No, to jakis orzech amerykanski. Z grafitem bedzie super wygladal. no właśnie zastanawiam się mocno nad orzechem amerykańskim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 30.11.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 To, jak Ci pasuje, to sie nie zastanawiaj.Bedzie naprawde extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sysia 30.11.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 To, jak Ci pasuje, to sie nie zastanawiaj. Bedzie naprawde extra. a jaki kolor dodatków żeby ożywić wnętrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 30.11.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Oooo... i to jest pytanie Sama sie nad nim zastanawiam i ciagle zmianiam koncepcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 30.11.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 ... no fajny ten zagłówek rozumiem, że robiony na zamówienie ? Tak, to dzieło naszego tapicera, stolarz dorobi skrzynie łóżka i resztę zabudowy sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eda79 30.11.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 mnie się marzy szara sypialnia ale czy nie jest zbyt smutna prosze o zdanie osob które mają takie kolory w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 01.12.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Moja stara sypialania najpierw była szara, po kilku latach ożywiliśmy ją pasem taapety za łozkiem w kolorach czerwieni i ostrego rózu. Teraz też zostajemy przy szarościach. Idelanie czuję się w takiej sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 01.12.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 i czy na ścianie wygląda intensywniej niz na karcie kolorów? Na ścianie zawsze wygląda intensywniej, szczególnie jeśli nie pada na nią bezpośrednio światło słoneczne, które "wypala" kolor. Weź pod uwagę, że wzornik na ogół oglądamy w pełnym oświetleniu (sztucznym lub naturalnym), a na ścianach pojawiają się przecież cienie, pokój może być usytuowany np. od północy etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grazia-Ol 01.12.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Dziekuje ci Grazia Znalazłam we wzorniku tę oliwkę H455 i rzeczywiście wpada troche w odcien szarości, tylko boje sie czy nie bedzie to za smutny kolor :(i czy na ścianie wygląda intensywniej niz na karcie kolorów? Fajnie by było jakbys mi podesłała jakąs fotke z ta pomalowaną ścianą jakby ci to nie sprawiło kłopotu to mój e-mail [email protected] szukałam twojego dziennika na forum ale nie znalazłam;( Dziennika nie prowadziłam. Budowaliśmy szybko (od września 2006 do początku grudnia 2007, łącznie z ogrodzeniem, murkiem oporowym i fanaberią stolarza - nieudacznika), nad dziennikiem nie było kiedy pomysleć. Zdjęcia doślę. Ten numer farby jest w dwóch sypialniach obok siebie ( ze schodów przy otwartych drzwiach złudzenie daje jedno duże pomieszczenie). W jednej sypialni są srebrne, szare i białe dodatki i ściany nabrały szarawego koloru. W drugiej dodatki oliwkowo/beżowe i kolor ściany jest bardziej oliwkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eda79 02.12.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Moja stara sypialania najpierw była szara, po kilku latach ożywiliśmy ją pasem taapety za łozkiem w kolorach czerwieni i ostrego rózu. Teraz też zostajemy przy szarościach. Idelanie czuję się w takiej sypialni. to sie zdecydowałam-bedzie szara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 to teraz ja poproszę Was o radę - zastanawiam się nad pomalowaniem białych ścian na szary. Jak widać tapeta za łóżkiem jest kremowo-biała, vis a vis na tle białej ściany znajduje się turkusowa ścianka pod tv. Szafa biały lacobel z aluminiowymi dodatkami, łóżko będzie białe tapicerowane i reszta mebli - komoda, stoliki nocne, narzuta i wszystkie dodatki też białe. Biała komoda na szarych ścianach będzie ładniej wyeksponowana, ale nie wiem czy nie będzie za dużo kolorów? jednak te białe ściany coś mi nie pasują http://img687.imageshack.us/img687/603/sypk.jpg http://img194.imageshack.us/img194/107/syp2l.jpg http://img194.imageshack.us/img194/6909/syp3f.jpg Hej, a nie mozesz dac tam tej samej tapety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 03.12.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 no niby mogę, ale ten pokój ma tylko 12m i boję się, że taka ilość wzorzystej tapety mnie zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 no niby mogę, ale ten pokój ma tylko 12m i boję się, że taka ilość wzorzystej tapety mnie zabije No taaaak. Ja bym w takim przypadku wziela jeden kolor z tej tapety i go powtorzyla, zeby nie robic za duzo zamieszania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 03.12.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 a ja dziewczyny ciągle się waham czy niebieską czy żółtą zrobić sypialnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanraf 06.12.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Kochane, pomożecie? Kupuję takie meble do sypialni ale przed zakupem mebli już kupiłam farby na ścianę: francuską lilię i śliwkę węgierkę z duluxa. Teraz zastanawiam się czy ich nie zmienić, bo nie jestem do końca przekonana czy to nie będzie się gryzło z meblami.Macie jakiś pomysł co do ścian? Za sugestie z góry dziękuję http://www.mmi-chc.pl/index.php?page=shop.browse&category_id=22&option=com_virtuemart&Itemid=27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.12.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Kochane, pomożecie? Kupuję takie meble do sypialni ale przed zakupem mebli już kupiłam farby na ścianę: francuską lilię i śliwkę węgierkę z duluxa. Teraz zastanawiam się czy ich nie zmienić, bo nie jestem do końca przekonana czy to nie będzie się gryzło z meblami.Macie jakiś pomysł co do ścian? Za sugestie z góry dziękuję http://www.mmi-chc.pl/index.php?page=shop.browse&category_id=22&option=com_virtuemart&Itemid=27 Chcesz kupić kolorowe meble, do tego planujesz na ściany 2 kolory, trzeci pewnie na sufit... Podłogę i stolarkę masz w jeszcze innych barwach? To będzie porażka, wybacz szczerość. Załóż wątek/dziennik, pokaż podłogę, drzwi, metraż pokoju, usytuowanie okien itd. - wtedy będzie można coś doradzić, o ile zechcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanraf 07.12.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 No dokładnie, dlatego farby oddaję, bo pierwotnie sypialnia miała być zupełnie inna. Drzwi i podłoga mniej więcej w tej samej tonacji co meble. Chodzi mi tylko o kolor ścian. Chyba musiałby być stonowany, bez mocnych akcentów kolorystycznych? Mam pustkę w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 07.12.2009 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dokładnie te meble ma znajoma.Ściany ma pomalowane MAGNATEM Perła PÓŁnocy,Spokojny Agat i dodatki Lampki IKEA budują nastrój ,w oknie brązowe makarony i żaluzje brązowe. Zrobiła obraz z z tapety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts