sieyo 21.04.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Kachna28, zdradzisz cóż to za meble? Ja wprawdzie nie jestem Kachna28 ale wydaje mi się, że to mogą być te meble: http://www.mebleforever.pl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=4&Itemid=48&vmcchk=1&Itemid=48 model Passat lub Rossa. Sam się do nich przymierzam od kilku tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 21.04.2010 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Też miałam kiedyś błękit w sypialni, to był "lodowy błękit" dekorala. Bardzo się wszystkim podobał. Przy odświeżaniu ścian zachciało mi się wybróbować inny odcień "błękit nieba" dekorala i...kucha. Był zbyt ciemny, zbyt intensywny, nie dawał tej świeżości i lekkości, która była wcześniej. Trzeba bylo kupić nowe wiaderko farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.04.2010 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 (edytowane) Ja wprawdzie nie jestem Kachna28 ale wydaje mi się, że to mogą być te meble: http://www.mebleforever.pl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=4&Itemid=48&vmcchk=1&Itemid=48 model Passat lub Rossa. Sam się do nich przymierzam od kilku tygodni I masz na imię Jarek A skąd weźmiesz taką toaletkę? Edytowane 21 Kwietnia 2010 przez Sloneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 03.05.2010 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 (edytowane) Moja sypialnia:http://img140.imageshack.us/img140/9162/dsc9355.jpghttp://img526.imageshack.us/img526/8786/dsc9358.jpghttp://img94.imageshack.us/img94/605/dsc9356.jpg Edytowane 3 Maja 2010 przez asizo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
claris 03.05.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 WOW asizo boska!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 03.05.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Dzięki. Naprawdę ją lubię - dobrze mi się w niej wypoczywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
britany 04.05.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Hej AsizoSuper sypialnia. Możesz zdradzić co to za podłoga? Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 04.05.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 asiz bardzo fajna, tylko o co chodzi z tą belką i oknem?30agulka nie umiałabym wypocząć w takich kolorach i wzorach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 05.05.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Hej Asizo Super sypialnia. Możesz zdradzić co to za podłoga? Z góry dziękuję za odpowiedź. Moge powiedziec tylko tyle, ze to panele i nic więcej, bo dom kupiliśmy gotowy i akurat podłoga w sypialni została, bo, jako jedna z niewielu rzeczy w tym domu, nam sie podobała. Jest ok, tyle, ze to panele z połyskiem i jest już nieźle porysowana. Na zdjęciu nie widać asiz bardzo fajna, tylko o co chodzi z tą belką i oknem? Właśnie z w/w powodów. Przerabialiśmy gotowy już dom i musiał zostac zrobiony podciąg, by wzmocnić drewniany strop (adaptacja strychu na poddasze uzytkowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andape 05.05.2010 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Kachna28- bardzo ciepła i przytulna ta Twoja sypialnia.Moje kolorki ) Gratuluję 30Agulek- widzę, że masz bardzo konkretny gust (widziałam łazienkę). Zupełnie nie moja bajka ale w końcu to Ty masz się tam dobrze czuć Asizo- Ja już Twoją sypialnie chyba gdzieś widziałam i bardzo mi się podobała!!!!!! Tylko krzesło było chyba inne. NApisz proszę czy mam rację bo będzie mnie to dręczyć. duś - tapeta super - jak ją zlokalizujesz to daj prosze namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.05.2010 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Duś, znajdź sklepy internetowe z tapetami, roześlij mailem to zdjęcie i pytaj czy mają taką Tutaj jest sporo takich lepszych wzorów: http://www.tapety-artfunk.ig.pl/webcm/stylowe_aranzacje_i_wzory A w ogóle, przepiękny kolor i wzór, ale mnie to wygląda na tkaninę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 06.05.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Asizo- Ja już Twoją sypialnie chyba gdzieś widziałam i bardzo mi się podobała!!!!!! Tylko krzesło było chyba inne. NApisz proszę czy mam rację bo będzie mnie to dręczyć. Tak, było inne. Był czarny puf. No i wystrój okien się zmienił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 06.05.2010 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Asizo, co to za meble? Robione na wymiar? Jaki kolor? Super sie komponują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 06.05.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Asizo, co to za meble? Robione na wymiar? Jaki kolor? Super sie komponują. Ikea, seria Malm, okleina dębowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sieyo 06.05.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 I masz na imię Jarek A skąd weźmiesz taką toaletkę? Chyba masz coś z głową, tropicielko nieczystych intencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 07.05.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Asizo, a ten blat (nad ktorym wisi lustro) też z tej serii? Na stronie samego blatu nie widzę... A lustro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 07.05.2010 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Podpowiem za Asizo, bo Malma "luuubiem" Blat to toaletka http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10178615 Nie ma tylko Asizowego koloru, zamiast dębu jest teraz dąb bielony, od całkiem nie dawna, gdzieś od Wielkanocy. Asizo ja Twoją sypialnię pamiętam z pierwszych zdjęć, głównie dzięki fototapecie. Mam nawet w inspiracjach zapisane Teraz jest jeszcze fajniej z kultowym krzesełkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 08.05.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Dzięki, kroowka.TAk, to ta toaletka. Ech, szkoda, ze wtedy, gdy kupowaliśmy nasze malmy, to nie było tego bielonego dębu... Na zywo nie widziałam, ale pewnie ładny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dora516 25.05.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 tez podbijamale w zwiazku z ymi fioletowymi ścianami otóz mam tzn urządzam małą sypialnie i pomalowałam ja w ten sposób ze jedna sciana na ciemny fiolet pokryta doddatkowo brokatem a reszta tylko taki jaśniutki no i teraz dopiero w trakcie urządzania zastanawiam sie jakie dodatki mi beda do tego pasowały jasna podłoga i szafa ciemno-jasnapomocy bo brak mi pomysłówa a przemalowanie w tej chwli nie wchodzi w gre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martyna1234 30.05.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 może do tego fioletu dodatki w soczystej zieleni i kremowe? Albo zieleń i meble w kolorze klonu? Moim zdaniem fajne niebanalne połączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts